Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TAk tady premyslim a chtela jsem se jeste zeptat uz asi pred mesicem se mi zdalo ze mi vypadla plomba a koukala jsem jakou v to zubu mam diru jednou sem tedy videla jen diru v dasni a ted se mi to zdalo podruhy s tim samym zubem a videla sem diru v zubu jak mi vypadla z toho ta plomba, nejsem naka poverciva ale vim ze zuby jsou neco spatnyho a hormony delaji svoje :-/ Je pravda ze o tom zubu co se mi zdalo tak ho mam fakt zaplombovanej a obcas me bolli..
Je opravdu možné, že Ti to podvědomí hlásí. Ne nadarmo se říká, že každé těhotenství stojí jeden zub ![]()
Ahojky, mě se naposledy stalo, že v mém snu nejmladší dceři vypadaly úplně všechny zuby. Bylo to strašné, no a dva dny na to jsem s ní musela opět k doktorovy, jelikož měla nějakou kožní nemoc, která se jí pořád zhoršovala a nakonec jí musel dát antibiotika. Takže si myslím že můj sen s tím měl opravdu hodně společného, jelikož se říká, že když ve snu vypadne zub, znamená to nemoc. Jen doufám, že jsem se jí těmi antibiotiky zbavili a už se znovu neobjeví.
Jinak se klidně mohlo stát, že tě v noci bolel ten zub a jen se ti to převedlo do snu, což mě se občas stane i s křečí v noze.
Zuby znamenají nemoc.Ale nemusí bejt tvoje můžou bejt děti nastydlí atp. Na druhou stranu to taky nemusí znamenat vůbec nic
U mně to teda vychází jak se zdá o zubech tak už jsem jak na trní.
jj aůe rikaji nemoc kdyz zuby vypadavaji ve snu nebo vypadnou, ale ja jen videla diru v tom zubu.. Malej byl nemocnej ted to je pravda ale dnes uz mu je dobre, jeste aby se jemu neco stalo cjoo ted se budu bat :-/
Janicka159 píše:
jj aůe rikaji nemoc kdyz zuby vypadavaji ve snu nebo vypadnou, ale ja jen videla diru v tom zubu.. Malej byl nemocnej ted to je pravda ale dnes uz mu je dobre, jeste aby se jemu neco stalo cjoo ted se budu bat :-/
No já to znám jenom tak že „se zdá o zubech“ ale nemusí to znamenat vůbec nic
Taky se mi už párkrát zdálo o zubech a pak se nestalo nic, takže bych to moc nehrotila. Opravdu se ti může jen bolest zubu při spánku promítnout do snu.
mně se zdá o zubech minimálně jednou týdně, tak nevím teda.
i když mně se zdá o tom jak narostly dcerce. což je asi promítnuté moje přání at ve svém čerstvém rce má konečně aspoň jeden. ![]()
Jak už tu bylo psáno, zuby znamenají nemoc nebo smrt. Mě se zdálo v lednu, že mi vypadly 2 zuby a teď mi došla MS v 5+4
Ale zas tak vážně to neberu, i když do snáře koukám skoro po každém snu. Nejlepší se mi zdá tento: http://www.provaz.cz/sny/news.php
Já dříve taky koukala do snáře po každém snu, teď už ne. Jelikož to nestíhám, pak i některé věci ze snu jsem tam nemohla ani najít a teď už mě to ani moc nebere, snad jen když na mě ten sen moc zapůsobí, tak se juknu, ale to už musí být.
Oživuji. ![]()
Dala jsem si po obědu šlofíka a zdálo se mi, že sedím v chodbě, plivu zub za zubem a vedle mě stojí má sestra a říká mi „Vidíš? Měla si používat ty mezizubní kartáčky“
![]()
Ale já vážně brečela, v tom snu a i po probuzení mi tekly slzy. Mám deset dní do termínu porodu tak už mi asi hrabe