Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky a maminky.
CHtěla jsem se zeptat jestli jsou jiné chutě u holek a jiné u kluků?
Jaké jste měli chutě když jste čekaly holčičku a jaké chutě, když jste čekaly chlapečka?
Děkuji určitě to všem pomůže
![]()
každá to má jinak to tipovím…ale i tka jsem taky zvědavá:)Já u kluků sladké a ted ovoce…ale ted pohlaví ještě nevíme tak jsem zvědavá
Crystal87 píše:
každá to má jinak to tipovím…ale i tka jsem taky zvědavá:)Já u kluků sladké a ted ovoce…ale ted pohlaví ještě nevíme tak jsem zvědavá
no mě to taky zajímá ![]()
vladdka píše:Crystal87 píše:no mě to taky zajímá
kamarádka co má holčičku mi psala že u holčičky měla taky chut na ovoce takže si mylsí že čekám taky holku ale těžko říct no.....
Tak já mám kluka a ze začátku to bylo kyselé, pak maso, ovoce a nakonec sladké, takže se to asi tak úplně jednoznačně říct nedá ![]()
já mám dva kluky a u prvního bylo sladké a druhého zelenina co si tak pamatuju a u obou jsem nemohla ani cejtit pečený maso a to po celou dobu těhu.
Já mám holčičku, ale během těhotenství se u mě vystřídaly chutě snad na všechno… Ze začátku mi bylo hodně zle z masa, to je tak jediná věc ![]()
U holky jsem měla pořád chuť na čokoládové tyčinky Mars. A u kluka ze začátku na mandarinky a pak Nutela.
Petrajan píše:
Mě chutnalo pivo a pálivý jídla a byl to kluk![]()
Mně taky a navíc zavináče a čekala jsem kluky, u holky jsem jedla na kila tvarohové koláče ![]()
Mám tři holky,u každé absolutně jiný chutě,jiný průběh těhO je blbost se podle toho řídit,nebo si něco namlouvat ![]()
Příspěvek upraven 04.03.12 v 19:49
U holky jsem měla pořád chuť na čokoládové tyčinky Mars. A u kluka ze začátku na mandarinky a pak Nutela.
Tak my máme kluka a ze začátku jsem jedla jen mandarinky a rajčata ale fakt po kilech ![]()
čekám kluka můžu hodně sladký, ovoce a tak…na začátku jsem dokonce nesnášela maso,teď už jim normálně vše,ale sladký a ovoce na kila - jahody,mandarinky,pomeranče ![]()
berry4 píše:
Mám tři holky,u každé absolutně jiný chutě,jiný průběh těhO je blbost se podle toho řídit,nebo si něco namlouvatPříspěvek upraven 04.03.12 v 19:49
jak u koho..kámoška mám dva kluky a těhu byly úplně jiný…já mám dva kluky a těhu byly jak přes kopírák i s problémama se vším(kromě porodu) a ted tohle třetí j jiné úplně ve všem
jend aznáma měla 3 děti nejdřív kluka pak holku…těhotenství měla jiná když otěhotněla potřetí věděla hned podle chutí že je to kluk a měla pravdu…jde o to jak tovje tělo reaguje no a to každé jinak