Stehy v pupíku

8698
4.3.12 20:48

Stehy v pupiku

:mavam: maminky,tehulky, Mám na Vás dotaz,su asi 7měsícu po operaci cysty(na deloze,vaječníkoch) laparaskopicky,a v nemocnici ma zašili nestrebatelnímy stehmi, :cert: ted su 22tt a pupík my nevyskočil zatím,a ty stehy co my tam zustali dost bolí a tahají mne :roll: jen se chci zeptat zda každá tehulka musí mít vykouklí pupík,nevím jestli to vadí,a neublíži miminku. :roll: ak ma chápete, :think: Dekuju za info,rady,a doufam že my rozumíte, :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
4.3.12 21:07

Nevstřebatelné stehy ti měli vyndat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:14

vyndali dolu pod bríškem na boku bricha ale v pupíku my nevedeli vybrat nechali at vypanu samé :cert: :cert: to su dnešní dokotri, :pocitac: a ted mne to tahá,bolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:15
donaga píše:
Já sice nejsem po operaci, ale pupík mi v těhotenství také nevyskočil a vše bylo v pohodě.

Je tak to jo,ja sem se začela strachovat že ci to je normálne ak my nevykoukne, :oops: ale dekuju ti su klidná aspon neco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.3.12 21:22

tak pokud bych měla jizvy na břiše tak bych hned neotěhotněla aby se mi neroztahaly to je logicky ne???? :roll: ja sem byla po operaci žlučníku taky laparoskopicky ..tři malé jizvy a 1 v pupíku a řekly mi že mi nedoporučují hned otěhotnět kvuli jizvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.3.12 21:23

jeeezismaria, to musí být nepříjemné, mne zapomneli vyndat po operaci zlucniku steh v pupiku a byl to tedy hrozně nepříjemný pocit, já to pinzetou vytáhla :? Asi bych se o tom zmínila na kontrole gyndr. že tě to obtěžuje :nevim: Jinak, ten pupík nemusí vyskočit, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:25

no jo mne to rekli taky mnela sem šestinedelí a pak už doktor rekl že je vše v porádku,nevím na co sem mnela ješte jako čekat jízvy sem mnela zahojené otazka je jen ten pupík,stym by sem mnela problem i pozdej :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.3.12 21:27
kiira píše:
tak pokud bych měla jizvy na břiše tak bych hned neotěhotněla aby se mi neroztahaly to je logicky ne???? :roll: ja sem byla po operaci žlučníku taky laparoskopicky ..tři malé jizvy a 1 v pupíku a řekly mi že mi nedoporučují hned otěhotnět kvuli jizvam

nikdo učený z nebe nespadl :nevim: a trochu postrádám odpověď na otázku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.3.12 21:31

to časem vyhnisá, trochu se to podebere a vyleze to :) zkušenost moje i manžela i z mých dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:38
burgundy píše:
jeeezismaria, to musí být nepříjemné, mne zapomneli vyndat po operaci zlucniku steh v pupiku a byl to tedy hrozně nepříjemný pocit, já to pinzetou vytáhla :? Asi bych se o tom zmínila na kontrole gyndr. že tě to obtěžuje :nevim: Jinak, ten pupík nemusí vyskočit, neboj ;)

Dekuju ti moc,su opravdu trochu klidná,no bolest to je hoodne velká :zed: taky sem se snažila vytahnout sama ale nejde to i se bojím trochu do toho štouchat,ked tam je mimi,no budu muset za gyndařem :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.12 21:38

Tak si skoč na vyndání teď :palec: ať ti to pak nedělá neplechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:39
jizvíková píše:
to časem vyhnisá, trochu se to podebere a vyleze to :) zkušenost moje i manžela i z mých dětí

Dekuju moc krát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:40
Nainuva píše:

To nevím jestli to pujde neni za co je chytnout, :roll: a vytáhnout.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.12 21:42
Hana89 píše:
Nainuva píše:
To nevím jestli to pujde neni za co je chytnout, :roll: a vytáhnout.. :(

jaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.12 21:47

Hm no tak asi budu trpet,ja vubec nevim jestli mi na gynde pomohou,to snad ani nejde :nevim: proste sem natrafila na skur… doktorou omlouvam se za slovník ale až slzy my padajou jak to bolí jak svina a ješte naše sluníčko tam tancuje nebo cvičí, :oops: takže taky to nedela dobroty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí