Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
maminky,tehulky, Mám na Vás dotaz,su asi 7měsícu po operaci cysty(na deloze,vaječníkoch) laparaskopicky,a v nemocnici ma zašili nestrebatelnímy stehmi,
ted su 22tt a pupík my nevyskočil zatím,a ty stehy co my tam zustali dost bolí a tahají mne
jen se chci zeptat zda každá tehulka musí mít vykouklí pupík,nevím jestli to vadí,a neublíži miminku.
ak ma chápete,
Dekuju za info,rady,a doufam že my rozumíte,
![]()
vyndali dolu pod bríškem na boku bricha ale v pupíku my nevedeli vybrat nechali at vypanu samé
to su dnešní dokotri,
a ted mne to tahá,bolí ![]()
donaga píše:
Já sice nejsem po operaci, ale pupík mi v těhotenství také nevyskočil a vše bylo v pohodě.
Je tak to jo,ja sem se začela strachovat že ci to je normálne ak my nevykoukne,
ale dekuju ti su klidná aspon neco ![]()
tak pokud bych měla jizvy na břiše tak bych hned neotěhotněla aby se mi neroztahaly to je logicky ne????
ja sem byla po operaci žlučníku taky laparoskopicky ..tři malé jizvy a 1 v pupíku a řekly mi že mi nedoporučují hned otěhotnět kvuli jizvam
jeeezismaria, to musí být nepříjemné, mne zapomneli vyndat po operaci zlucniku steh v pupiku a byl to tedy hrozně nepříjemný pocit, já to pinzetou vytáhla
Asi bych se o tom zmínila na kontrole gyndr. že tě to obtěžuje
Jinak, ten pupík nemusí vyskočit, neboj ![]()
no jo mne to rekli taky mnela sem šestinedelí a pak už doktor rekl že je vše v porádku,nevím na co sem mnela ješte jako čekat jízvy sem mnela zahojené otazka je jen ten pupík,stym by sem mnela problem i pozdej
![]()
kiira píše:
tak pokud bych měla jizvy na břiše tak bych hned neotěhotněla aby se mi neroztahaly to je logicky ne????ja sem byla po operaci žlučníku taky laparoskopicky ..tři malé jizvy a 1 v pupíku a řekly mi že mi nedoporučují hned otěhotnět kvuli jizvam
nikdo učený z nebe nespadl
a trochu postrádám odpověď na otázku ![]()
to časem vyhnisá, trochu se to podebere a vyleze to
zkušenost moje i manžela i z mých dětí
burgundy píše:
jeeezismaria, to musí být nepříjemné, mne zapomneli vyndat po operaci zlucniku steh v pupiku a byl to tedy hrozně nepříjemný pocit, já to pinzetou vytáhlaAsi bych se o tom zmínila na kontrole gyndr. že tě to obtěžuje
Jinak, ten pupík nemusí vyskočit, neboj
Dekuju ti moc,su opravdu trochu klidná,no bolest to je hoodne velká
taky sem se snažila vytahnout sama ale nejde to i se bojím trochu do toho štouchat,ked tam je mimi,no budu muset za gyndařem
![]()
jizvíková píše:
to časem vyhnisá, trochu se to podebere a vyleze tozkušenost moje i manžela i z mých dětí
Dekuju moc krát ![]()
Nainuva píše:
Tak si skoč na vyndání teďať ti to pak nedělá neplechu
To nevím jestli to pujde neni za co je chytnout,
a vytáhnout.. ![]()
Hana89 píše:Nainuva píše:To nevím jestli to pujde neni za co je chytnout,
Tak si skoč na vyndání teďať ti to pak nedělá neplechu
a vytáhnout..
jaj ![]()
Hm no tak asi budu trpet,ja vubec nevim jestli mi na gynde pomohou,to snad ani nejde
proste sem natrafila na skur… doktorou omlouvam se za slovník ale až slzy my padajou jak to bolí jak svina a ješte naše sluníčko tam tancuje nebo cvičí,
takže taky to nedela dobroty ![]()