Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat, jestli mě některá z vás poradila ohledně píchání v pupíku. Jsem v 17tt. a při rychlejším pohybu mě začně píchat v pupíku, pak to sice přestane, ale i tak mám strach.
Děkuju za rady!!
Ahoj,já jsem to měla taky v těhotenství.taky jsem měla strach,ale neboj nic to není.Už ani nevím,kdy to přestalo,ale přestalo.
![]()
U mě to byla pupeční kýla, raději bych to nepodcenovala. Pokud by to bylo ono tak při každé bolesti je dobré lehnout si na záda. Jinak já při ní zvládla i těhotenství s dvojčaty takže není potřeba se moc děsit jen je třeba fakt si dávat pozor a poradit se s dr. Ale samozřejmě to může být i něco jiného.
Tak me taky píchalo a tlačilo v pupíku snad od půlky těhotenství. Když jsem dýl stála nebo chodila tka to okamžitě začalo a musela jsem třeba i do předklonu. Nic to ale nebylo, rpostě asi nějaký ty vazy nebo nevím, ani doktor mi na to nic neřekl
Mám úplně to stejné, kolem 20 týdne hodně, teďka už to ustává a skoro nic
(23. týden). Porodní asistentka mi říkala, že je to naprosto normální, jak psaly holky, napínají se ty vazy..
ahoj holky, mám dotaz, jsem v 30týdnu těhotná a mám dost velké břicho. Před pár dny jsem jako přestala cítit pokožku v okolí pupíku (prostě, jak si tam šáchnu tak nic necítím) a dneska když si sáhnu vedle pupíku, tak to úplně jako štípe. Nemáte s tím někdo zkušenost? ................ ![]()
Píchá??nebo štípe??já to mám taky,,ale nevíc co to je..též mám strach ![]()
Ahoj holky, co se tyce tehotenstvi tak asi tehu nejsem. Mam sice 4 dny zpozdeni ale test negativni. Kazdopadne me uz par dnu obcas pichne v pupiku…nevim jak to popsat. Je to neprijemne jako by me nekdo pichl nozem. Behem par vterin to prejde ale minimalne dvakrat za den se mi to stane…mate s takovou bolesti nektera zkusenosti?
Moc dekuji Nikca
Nikco, ja mela test negativní jeste sedmy den vynechani menzes, ale 2 dny potom uz byl pozitivni za tyden jdu poprve k dr.tak jsem zvedava. Jinak obcas me v pupiku taky trochu pichne ale nic silenyho.
Holky také mě picha kolem pupíku a v něm a pořad přemýšlím čím by to mohlo byt. Cca dva týdny zpět jsem našla pozitivni tt, a dalších několik testu i clearblue digital. Tři dny na to už byly všechny negativni. Sla jsem proto hned v pondělí ( pozitivni byly v neděli- cca 1 až 2 týdny ukazoval clearblue, negativni ve čtvrtek) k lékaři. Doktor ze se to at muže, pak udělal utz a zjistil ze mám vysokou sliznici a nějaký vacek by tam mohl bejt. Divil se a říkal ze sou tři varianty - mimodelozni, zamlkle nebo v začátku. Udělal mi test krve a poslal do laboratoře a prý negativni. Zvláštní je ze mě začal pobolivat ten pupík, chutě mám pořad šílené a navíc jsem pořad hrozné nafoukla, jsem jak balon a vše nekontrolovatelně občas odchází. Jdu 22.7 na kontrolu, prej pokud nedostanu ms. Nějak je to cely zkomplikovany a nevím co si o tom myslet. Je reálný ze by se to podruhé podařilo takhle brzy nebo tak něco? I za zkušenosti budu rada! ![]()
@skorotehotna píše:
Ne. Pokud mas krev negativní, nic tam neni
Já se neptala na to jestli když bylo negativni hcg jsem těhotná ale na to, jestli je reálné po takové situaci byt,,znovu” v tom! Nejsem idiot. Ale taky si myslím ze neznamená ze když jeden týden bylo hcg negativni tak druh týden se to nemůže změnit. Neříkám ze to tak u mě je ale je to jedna z možnosti ![]()
@Nicollett AHoj, prosím tě, vím že je to delší doba, ale má s tím také problémy. Bolesti mám tedy šílené a řeším to už asi 3 roky a nikido mi nedokáže pomoct
jak si to vyřešila?