Krvavé nitky v těhotenství

18223
10.11.10 18:13

Krvavé nitky v těhotenství

Ahoj, mám takový intmní dotaz.
Jsem 8 tt a tento týden jsem asi 3× našla na papíře po utření krvavou „nitku“, potom třeba zase 2 dny čisto. Nezávisle na námaze, nebo pohl. styku (ten teď vynecháváme).
Mám strach, protože mé dřívější těhu skončilo potratem a začalo to podobným krvácením, ale podstatně rychleji(během 2dnů)
od začátku těhu beru utrogestan a ascorutin na dřívější slabší hnědé špinění, které již přešlo.
Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
10.11.10 18:27

Ahoj,já to měla taky,až cca do 12tydne,ted už jsem v 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.11.10 18:29

Jé, to jsem ráda, že se ozval někdo s pozitivní zkušeností. Nevíš, čím by to mohlo být způsobené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
10.11.10 18:56
Nainuva píše:
Ahoj, mám takový intmní dotaz.
Jsem 8 tt a tento týden jsem asi 3× našla na papíře po utření krvavou „nitku“, potom třeba zase 2 dny čisto. Nezávisle na námaze, nebo pohl. styku (ten teď vynecháváme).
Mám strach, protože mé dřívější těhu skončilo potratem a začalo to podobným krvácením, ale podstatně rychleji(během 2dnů)
od začátku těhu beru utrogestan a ascorutin na dřívější slabší hnědé špinění, které již přešlo.
Máte někdo podobnou zkušenost?

Moje mamka neměla krvavé nitky, ale měla normální mensez první tři měsíce. Nejlepší je zavolat do nemocnice, někde na to dávají injekce, někde neschopenku a pár dní ležíš, zvlášt když jsi před tím měla potrat. Možná máš , jak říkají doktoři, slabší dělohu…Určitě klidový režim, nohy nahoře.
Pro plno ženských je ale špinění i krvácení v těhu normální. Ale do jaké patříš skupiny. pozná asi jen gynekolog. Pokud je to v době očekávané MS, tak to může být. Jinak bych si zašla k doktorovi, pro jistotu.Držím palce, ať to dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
10.11.10 18:58

Měla jsem to taky, dr. mi dal Utrogestan, brala jsem ho až do 12tt. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
10.11.10 19:01

Ještě píchají agolutinové injekce, prý bolí ale pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.11.10 19:09
Ahoj,
to bohuzel nevim, ani doktorka nevedela. Nekdy jsem mela i trochu takovy hnedy vytok,ale jako malinko,občas tyto nitky. Brala jsem ultrogestan a ascorutin. Přešlo to až po 12 tt.
Nainuva píše:
Jé, to jsem ráda, že se ozval někdo s pozitivní zkušeností. Nevíš, čím by to mohlo být způsobené?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
10.11.10 19:22
Babe007 píše:
Ještě píchají agolutinové injekce, prý bolí ale pomáhají.

Mně Agolutin píchají vždycky, když nemenstuuju, abych dostala MS, tak to v tomhle případě asi ne. Ale nevím to jistě.

Jinak já to měla taky, kolem 8 tt, mně tenkrát mudra řekla, že se mi vytváří placenta moc dole u děložního hrdla a jak se ho snaží překrýt, tak to občas zakrvácí. Mimi bylo v pořádku. Trvalo to asi 14 dní. Placenta se pak vytáhla nahoru (jak se děloha zvětšovala) a potíže přestaly.

Když budeš mít pochybnosti, zavolej na gyndu nebo do špitálu. To je nejjistější. Hodně štěstí.

EDIT: Jo a dostala jsem taky ascorutin.
EDIT II: Omlouvám se za mystifikaci, agolutin se opravdu používá na udržení těhotenství při hrozícím potratu.

Příspěvek upraven 11.11.10 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
10.11.10 19:29

Já jsem mívala krev na papíře trošku po stolici, takže asi z tlačení, doktor mi řekl, že je to tím, jak je sliznice překrvená a jen praskne nějaká cévka, neboj se, bude to OK. U mě to zmizelo po 12.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.11.10 20:00

Děkuju moc za odpovědi, snad to bude ok. Na kontrolu jdu v pátek, takže počkám(pokud se nepřihodí něco závažnějšího)
:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vervolt
18.1.12 12:21

Chtěla jsem se zeptat jaké máte kdo zkušenosti s krvácením když jsem začala jen špinit tak jsem jela do nemocnice mudr mě vyšetřila poslal mě na odběr ten byl dobrý ale i přes to už skoro týden krvácím i s hleny a nikdo mi nedokáže říct proč jsem v 7 tt mudr mi napsal utrogestan a v po opět na ko tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
161
7.2.17 14:55

Muzu se zeptat, jak to dopadlo, meli jste ty nitky a bylo to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.6.17 19:20
@Anonymní píše:
Zdravím :kytka: je tu některá s podobnou zkušeností?
Jsem v 7 týdnu, zítra jdu na první ultrazvuk a dva dny mám nějaký problém. Zavádím ráno a večer utrogestan, který ze mě během dne, nebo v noci teče a tyto dva dny má ten výtok na vložce takovou tmavší barvu. Tak si říkám, co to zase je? A když ze mě vypadne ten obal utrogestanu, párkrát na něm byla nitka hnědého hlenu. Ale úplně pidi. Do toho mě to nějak pálí v pochvě, tak že by zánět? Zítra se snad víc dozvím
Já jen jestli nemá některá s tímhle podobnou zkušenost. Děkuji :kytka:
Omlouvám se za anonym, je to více intimní :oops:

S Utrogestanem zkušenosti nemám, ale já třeba teď u třetího těhotenství prošpinila celý první trimestr. Příčina nezjištěna, hematom žádný, všechno v pořádku. Stává se to celkem běžně, vlivem hormonů mohou praskat cévky, embryo se zavrtává… zítra snad bude všechno v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.6.17 19:46

U prvniho tehu jsem vubec nespinila a dopadlo to zamlklym potratem. U druheho jsem doslova krvacela cely prvni trimestr a uz jsem ve 29 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.6.17 22:02
@panenka87 píše:
@zudina páni :? To tělo je fakt zvláštní… Přeji ať je nadále v pořádku :kytka: Ale musela jsi mít teda pěkný nervy :zed:

Mela jsem sileny nervy a hlavne jsem si celou dobu myslela ze to nedopadne a pokazdy jsem na utz byla prekvapena ze plod jeste zije :D mas pravdu telo je nevyzpytatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí