Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti s přípravkem Elasti-Q proti striím???
Rozmýšlím se mezi GS Mamastrie a Elasti-Q a nevím, který zvolit.
Nebo co jiného používáte???
Díky ![]()
Máte zkušenost s Elasti-Q Original?
Přidejte zkušenost s Elasti-Q OriginalJsou to jenom reklamní tahy,můžeš se mazat čím chceš,bud ti to popraská nebo ne !!! Genetika.
Jůlinka T. píše:
Jsou to jenom reklamní tahy,můžeš se mazat čím chceš,bud ti to popraská nebo ne !!! Genetika.
přesně tak!
Ahoj
já mám doma ten krém GS… jsem s ním spokojená, kůže je po něm opravdu taková vláčná
jen mě ještě ani moc neroste bříško, mažu se od samého začátku těhu, aby až naroste abych nepopraskala… ![]()
no tak hlavně podle toho, jak moc naroste bříško
nebo i ty ostatní partie ![]()
Anonymní píše:
Ahojjá mám doma ten krém GS… jsem s ním spokojená, kůže je po něm opravdu taková vláčná
jen mě ještě ani moc neroste bříško, mažu se od samého začátku těhu, aby až naroste abych nepopraskala…
Ale raději si taky nějaký koupím, stojí stejně kolem 150 Kč, to není tak strašný. ![]()
Ahojky,tak ja v tehu pouzivala Elasti-Q.Mazala jsem se hned,jak jsem zjistila,ze jsem tehu.Tedy od 6tt.A musim tedy rict,ze nemam jedinou strii,ani na brise ani na prsou a ta se mi zvetsila o 2 cisla.Mam male strie jen na zadecku,ale ty se objevili az pri samotnem porodu.Nicmene ted po 6 mesicich jsou vybledle a nejsou skoro videt.Ale velkou roli hraje vek a dedicnost.Je pravda,ze moje sestra se cele tehu nenamazala nicim a strie take nema.
Mazala jsem se jak šílená, manžel mazal jak šílený a stejně mám popraskané skoro všechno!
Je to hodně o kvalitě kůže jako takové, o pnutí kůže … mazání pomáhá, ale popraskání úplně nezabrání ![]()
já ted mažu uplne obyč niveou q10 a střídám s DOve bříško praská,ale u mne je to normální,ale zase rychleji svetlají tak to není tak hrozne
Ahoj, já jsem od začátku těhu mazala opravdu poctivě každý den krémem Elasti-Q a nemám jedinou strii ani na břichu ani na prsou. Jsem teda už 4 měsíce po porodu a mám postavu jako před těhu. Genetika v tom určitě hraje také roli, ale u mě to teda genetikou nebude, protože moje mamča měla po nás dětech obrovské strie. Určitě mazat, mazat, kůže se krásně zvláční. Doporučuju ![]()
Já mazala břicho jako vzteklá (jen břicho,nějak mi nedošlo, že toho může popraskat víc
) a zrovna na břiše strie mám. Ale hezky vybledli a nejsou už skoro vidět. Zato jinde nemám vůbec nic. Prsa se mi zvětšila o víc než 2 čísla, přibrala jsem 17kg. Mazáním určitě nic nezkazíš, ale asi bych se vyprdla na úžasnou reklamu a mazala prostě čímkoliv
to stejně záleží na elasticitě kůže jak tu píšou holky.. podle mě je zbytečné vyhazovat za drahé krémy bez pořádného účinnku ale jde spíš o pořádné promazání, čím mastnější tím lepší, já měla přírodní olejíček a promastilo to nejlíp.. strii nemám ani jednu a břicho obrovitý, druhé těhotenství
ahoj nejvíce je to dáno genetikou … já sama používám oboje jak GS tak Elati-Q, ale střídám to také s dětským olejíčkem, sádlem
a olivovým olejem … co mám zrovna po ruce tím se namažu. Zatím se žádná potvůrka neobjevila, tak doufám, že budu mít klid ![]()
mazala jsem elasti Q a nemam jedinou strii, ale gyndr rikala, ze je to genetikou, no, moje mama mela po teh. sse mnou uplne rozervany bricho, tak nevim