Máte někdo zkušenosti s ELASTI-Q proti striím???

10.11.10 14:01

Máte někdo zkušenosti s ELASTI-Q proti striím???

Ahoj holky, chci se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti s přípravkem Elasti-Q proti striím???

Rozmýšlím se mezi GS Mamastrie a Elasti-Q a nevím, který zvolit. :think: Nebo co jiného používáte???

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Elasti-Q Original?

Přidejte zkušenost s Elasti-Q Original
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
10.11.10 14:07

Jsou to jenom reklamní tahy,můžeš se mazat čím chceš,bud ti to popraská nebo ne !!! Genetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
10.11.10 14:08
Jůlinka T. píše:
Jsou to jenom reklamní tahy,můžeš se mazat čím chceš,bud ti to popraská nebo ne !!! Genetika.

přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.10 14:10

Ahoj :) já mám doma ten krém GS… jsem s ním spokojená, kůže je po něm opravdu taková vláčná ;) jen mě ještě ani moc neroste bříško, mažu se od samého začátku těhu, aby až naroste abych nepopraskala… :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.11.10 14:10

díky za upřímnost :lol: Něco na tom bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.10 14:12

no tak hlavně podle toho, jak moc naroste bříško :palec: nebo i ty ostatní partie ;)

• Citovat
  • Upravit
10.11.10 14:12
Anonymní píše:
Ahoj :) já mám doma ten krém GS… jsem s ním spokojená, kůže je po něm opravdu taková vláčná ;) jen mě ještě ani moc neroste bříško, mažu se od samého začátku těhu, aby až naroste abych nepopraskala… :lol:

Ale raději si taky nějaký koupím, stojí stejně kolem 150 Kč, to není tak strašný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.11.10 14:14

Ahojky,tak ja v tehu pouzivala Elasti-Q.Mazala jsem se hned,jak jsem zjistila,ze jsem tehu.Tedy od 6tt.A musim tedy rict,ze nemam jedinou strii,ani na brise ani na prsou a ta se mi zvetsila o 2 cisla.Mam male strie jen na zadecku,ale ty se objevili az pri samotnem porodu.Nicmene ted po 6 mesicich jsou vybledle a nejsou skoro videt.Ale velkou roli hraje vek a dedicnost.Je pravda,ze moje sestra se cele tehu nenamazala nicim a strie take nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.11.10 14:15

Mazala jsem se jak šílená, manžel mazal jak šílený a stejně mám popraskané skoro všechno!
Je to hodně o kvalitě kůže jako takové, o pnutí kůže … mazání pomáhá, ale popraskání úplně nezabrání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8707
10.11.10 14:18

já ted mažu uplne obyč niveou q10 a střídám s DOve bříško praská,ale u mne je to normální,ale zase rychleji svetlají tak to není tak hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.11.10 14:29

Ahoj, já jsem od začátku těhu mazala opravdu poctivě každý den krémem Elasti-Q a nemám jedinou strii ani na břichu ani na prsou. Jsem teda už 4 měsíce po porodu a mám postavu jako před těhu. Genetika v tom určitě hraje také roli, ale u mě to teda genetikou nebude, protože moje mamča měla po nás dětech obrovské strie. Určitě mazat, mazat, kůže se krásně zvláční. Doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.11.10 14:31

Já mazala břicho jako vzteklá (jen břicho,nějak mi nedošlo, že toho může popraskat víc :lol: ) a zrovna na břiše strie mám. Ale hezky vybledli a nejsou už skoro vidět. Zato jinde nemám vůbec nic. Prsa se mi zvětšila o víc než 2 čísla, přibrala jsem 17kg. Mazáním určitě nic nezkazíš, ale asi bych se vyprdla na úžasnou reklamu a mazala prostě čímkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.10 14:37

to stejně záleží na elasticitě kůže jak tu píšou holky.. podle mě je zbytečné vyhazovat za drahé krémy bez pořádného účinnku ale jde spíš o pořádné promazání, čím mastnější tím lepší, já měla přírodní olejíček a promastilo to nejlíp.. strii nemám ani jednu a břicho obrovitý, druhé těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.11.10 14:45

ahoj nejvíce je to dáno genetikou … já sama používám oboje jak GS tak Elati-Q, ale střídám to také s dětským olejíčkem, sádlem :oops: a olivovým olejem … co mám zrovna po ruce tím se namažu. Zatím se žádná potvůrka neobjevila, tak doufám, že budu mít klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.11.10 14:51

mazala jsem elasti Q a nemam jedinou strii, ale gyndr rikala, ze je to genetikou, no, moje mama mela po teh. sse mnou uplne rozervany bricho, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí