Příspěvky Metal - Aliance těhotným

10.11.10 13:46

Příspěvky Metal - Aliance těhotným

Zjistila jsem si, že letošní rok přispívá pojišťovna Metal - Aliance těhotným na tyto položky:

1. těhotenské vitamíny - příspěvek 300 Kč
  2. screening v 1. trimestru - příspěvek 1000 Kč
  3. slevu 500 Kč na chůvičku a monitor dechu
  4. účast otce u porodu (pouze na určených místech)
  5. natočení a předání DVD plodu (pouze na určených místech)

Zajímají mě ty poslední dvě položky. Nevíte, zda pojišťovna hradí celou částku za účast otce u porodu?? **Musí být otec také pojištěný u M-A nebo stačí, když je pouze matka??? **
A ještě bych se chtěla zeptat na to natočení DVD, máte s tím někdo také zkušenosti?? Co tím přesně má pojišťovna na mysli??? :think: Když si nechám natočit při ultrazvukovém vyšetření mimíska na DVD, pojišťovna mi toto DVD proplatí????

Díky za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lajlinka
10.11.10 14:30

Chtěla jsem moc poděkovat, zítra jdu na screaning I.trimestr a vůbec mě nenapadlo, že metal přispívá, zavolala si na call centrum a opravdu do výše 1000,– Kč. Takže moc děkuji. Přišla bych o 1 tis. Kč.

• Citovat
  • Upravit
10.11.10 14:37
Lajlinka píše:
Chtěla jsem moc poděkovat, zítra jdu na screaning I.trimestr a vůbec mě nenapadlo, že metal přispívá, zavolala si na call centrum a opravdu do výše 1000,– Kč. Takže moc děkuji. Přišla bych o 1 tis. Kč.

Nemáš zač :wink: Hlavně si nezapomeň nechat napsat potvrzení o zaplacení.
Jinak přeju hodně stěstí zítra na screeningu, mně to čeká v úterý a začínám být čím dál tím víc nervóznější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lajlinka
10.11.10 14:40

pro ostatní informace jsem napsala na metal takže pokud budu mít nové informace ohledně příspěvků metal aliance písnu sem. Mám za co děkovat, za tisícovku můžu něco pořídit pro človíčka. :lol: držím moc palečky ať screaning dopadne dobře!!!!

• Citovat
  • Upravit
Lajlinka
10.11.10 14:42

Už mi to přišlo

Vše potřebné nalezente zde:
http://www.zpma.cz/…ici-maminky/

• Citovat
  • Upravit
10.11.10 15:04
Lajlinka píše:
Vše potřebné nalezente zde:
http://www.zpma.cz/…ici-maminky/

Tady jsem právě všechny ty výhody od M-A vyčetla taky :lol: Jen mě prostě zajímalo, jak to je s tím otcem u porodu, zda musí být taky pojištěncem M-A a jak je to s tím DVD z ultrazvuku. :think:
Asi se zeptám osobně, až půjdu proplatit ten screening :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.11.10 15:44

s tim otcem u porodu,ja jsem teda nemela,pac jsem byla na cisaru,ale kamaradka!Ona ma metalku a jeji pritel mel vzp a normalne ji to proplatily!teda v porodnici za nej uz neplatila,takze porodnice si to s pojistovou vyridila sama! :pankac:
jinak s dvd nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.10 16:04
jitina píše:
s tim otcem u porodu,ja jsem teda nemela,pac jsem byla na cisaru,ale kamaradka!Ona ma metalku a jeji pritel mel vzp a normalne ji to proplatily!teda v porodnici za nej uz neplatila,takze porodnice si to s pojistovou vyridila sama! :pankac:
jinak s dvd nevim :nevim:

Díky moc, tak to je super :potlesk:
Na to DVD se ještě poptám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
10.11.10 18:06

ahoj, já teda rodila loni ale asi to moc jiné nebude, dostala jsem na vitamíny 300,– při předložení účtenky z lékárny. U porodu byl manžel který nemá poj. MA a PA říkala že nic platit nemusíme že jim to moje pojišťovna proplatí (konkrétně na Polní V Brně). Zbytek nevím, ale možná budete muset zaplatit a s účtenkou jít na MA aby vám porod proplatili, nebo si zajdi přímo na MA a oni ti dají soupis smluvních zařícení

• Citovat
  • Upravit
7569
10.11.10 19:09

ještě mi propláceli 300,– Kč příspěvek na těhotenské cvičení a také přispívají mimču na autosedačku…ale teď nevím kolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lajlik
10.11.10 19:18

Přítomnost partnera u porodu proplácí MA Vám, nikoli partnerovi ten je nezajímá. Autosedačky už neproplácí, ani dětské helmy.

• Citovat
  • Upravit
10.11.10 19:33
Lajlik píše:
Přítomnost partnera u porodu proplácí MA Vám, nikoli partnerovi ten je nezajímá. Autosedačky už neproplácí, ani dětské helmy.

Příspěvek na autosedačky M-A pořád proplácí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BLAKA
27.7.12 07:22

PŘÍSPĚVEK NA GENETICKÉ VYŠETŘENÍ, PLATÍ JEN DO 35 LET ŽENY.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky