Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zjistila jsem si, že letošní rok přispívá pojišťovna Metal - Aliance těhotným na tyto položky:
Zajímají mě ty poslední dvě položky. Nevíte, zda pojišťovna hradí celou částku za účast otce u porodu?? **Musí být otec také pojištěný u M-A nebo stačí, když je pouze matka??? **
A ještě bych se chtěla zeptat na to natočení DVD, máte s tím někdo také zkušenosti?? Co tím přesně má pojišťovna na mysli???
Když si nechám natočit při ultrazvukovém vyšetření mimíska na DVD, pojišťovna mi toto DVD proplatí????
Díky za info ![]()
Chtěla jsem moc poděkovat, zítra jdu na screaning I.trimestr a vůbec mě nenapadlo, že metal přispívá, zavolala si na call centrum a opravdu do výše 1000,– Kč. Takže moc děkuji. Přišla bych o 1 tis. Kč.
Lajlinka píše:
Chtěla jsem moc poděkovat, zítra jdu na screaning I.trimestr a vůbec mě nenapadlo, že metal přispívá, zavolala si na call centrum a opravdu do výše 1000,– Kč. Takže moc děkuji. Přišla bych o 1 tis. Kč.
Nemáš zač
Hlavně si nezapomeň nechat napsat potvrzení o zaplacení.
Jinak přeju hodně stěstí zítra na screeningu, mně to čeká v úterý a začínám být čím dál tím víc nervóznější ![]()
pro ostatní informace jsem napsala na metal takže pokud budu mít nové informace ohledně příspěvků metal aliance písnu sem. Mám za co děkovat, za tisícovku můžu něco pořídit pro človíčka.
držím moc palečky ať screaning dopadne dobře!!!!
Vše potřebné nalezente zde:
http://www.zpma.cz/…ici-maminky/
Lajlinka píše:
Vše potřebné nalezente zde:
http://www.zpma.cz/…ici-maminky/
Tady jsem právě všechny ty výhody od M-A vyčetla taky
Jen mě prostě zajímalo, jak to je s tím otcem u porodu, zda musí být taky pojištěncem M-A a jak je to s tím DVD z ultrazvuku. ![]()
Asi se zeptám osobně, až půjdu proplatit ten screening ![]()
s tim otcem u porodu,ja jsem teda nemela,pac jsem byla na cisaru,ale kamaradka!Ona ma metalku a jeji pritel mel vzp a normalne ji to proplatily!teda v porodnici za nej uz neplatila,takze porodnice si to s pojistovou vyridila sama! ![]()
jinak s dvd nevim ![]()
jitina píše:
s tim otcem u porodu,ja jsem teda nemela,pac jsem byla na cisaru,ale kamaradka!Ona ma metalku a jeji pritel mel vzp a normalne ji to proplatily!teda v porodnici za nej uz neplatila,takze porodnice si to s pojistovou vyridila sama!
jinak s dvd nevim
Díky moc, tak to je super ![]()
Na to DVD se ještě poptám ![]()
ahoj, já teda rodila loni ale asi to moc jiné nebude, dostala jsem na vitamíny 300,– při předložení účtenky z lékárny. U porodu byl manžel který nemá poj. MA a PA říkala že nic platit nemusíme že jim to moje pojišťovna proplatí (konkrétně na Polní V Brně). Zbytek nevím, ale možná budete muset zaplatit a s účtenkou jít na MA aby vám porod proplatili, nebo si zajdi přímo na MA a oni ti dají soupis smluvních zařícení
ještě mi propláceli 300,– Kč příspěvek na těhotenské cvičení a také přispívají mimču na autosedačku…ale teď nevím kolik
Přítomnost partnera u porodu proplácí MA Vám, nikoli partnerovi ten je nezajímá. Autosedačky už neproplácí, ani dětské helmy.
Lajlik píše:
Přítomnost partnera u porodu proplácí MA Vám, nikoli partnerovi ten je nezajímá. Autosedačky už neproplácí, ani dětské helmy.
Příspěvek na autosedačky M-A pořád proplácí ![]()
PŘÍSPĚVEK NA GENETICKÉ VYŠETŘENÍ, PLATÍ JEN DO 35 LET ŽENY.