Krvavé nitky v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
13.6.17 19:20
@Anonymní píše:
Zdravím :kytka: je tu některá s podobnou zkušeností?
Jsem v 7 týdnu, zítra jdu na první ultrazvuk a dva dny mám nějaký problém. Zavádím ráno a večer utrogestan, který ze mě během dne, nebo v noci teče a tyto dva dny má ten výtok na vložce takovou tmavší barvu. Tak si říkám, co to zase je? A když ze mě vypadne ten obal utrogestanu, párkrát na něm byla nitka hnědého hlenu. Ale úplně pidi. Do toho mě to nějak pálí v pochvě, tak že by zánět? Zítra se snad víc dozvím
Já jen jestli nemá některá s tímhle podobnou zkušenost. Děkuji :kytka:
Omlouvám se za anonym, je to více intimní :oops:

S Utrogestanem zkušenosti nemám, ale já třeba teď u třetího těhotenství prošpinila celý první trimestr. Příčina nezjištěna, hematom žádný, všechno v pořádku. Stává se to celkem běžně, vlivem hormonů mohou praskat cévky, embryo se zavrtává… zítra snad bude všechno v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.6.17 19:46

U prvniho tehu jsem vubec nespinila a dopadlo to zamlklym potratem. U druheho jsem doslova krvacela cely prvni trimestr a uz jsem ve 29 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.6.17 22:02
@panenka87 píše:
@zudina páni :? To tělo je fakt zvláštní… Přeji ať je nadále v pořádku :kytka: Ale musela jsi mít teda pěkný nervy :zed:

Mela jsem sileny nervy a hlavne jsem si celou dobu myslela ze to nedopadne a pokazdy jsem na utz byla prekvapena ze plod jeste zije :D mas pravdu telo je nevyzpytatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 10:09

@panenka87 muzu se zeptat, jak to tenkrat dopadlo? Mám stejný problém. S utrogestanem ze mě jdou slabé hnědé nitky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky