Čerstvé těhule Praha a okolí

3115
10.11.10 15:01

Čerstvé těhule Praha a okolí

Ahoj všem čerstvým těhulkám, které by si rády vyměnily poznatky, dojmy, informace a poklábosily o svých nových čersvě nabytých zkušenostech týkajících se těhotenství a všeho co je s ním společné…

2 roky jsme se s přítelem snažili otěhotnět, z toho rok v CAR chvíli v jednom, chvíli ve druhém a když se blížil termín, kdy jsme měli začít stimulovat na 1. IVF se najednou podařilo to, v co už jsme ani nedoufali věřit. Objevily se // :-D

V současné chvíli se nacházím cca v 7.tt mám za sebou první ultrazvuk a podléhám obvyklým potížím, které se týkají těhotenství.

Jak to máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9306
10.11.10 15:48

Ahojík :kytka: :mavam:

Já teda nevim jestli se můžu hlásit jako čerstvá těhule :think: když jsem v 21 týdnu :nevim: , ale bydlím kousek od Prahy :nevim: ale v Praze jsem skoro furt :huban: :srdce: Jinak moc moc gratuluju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.10 15:57

Ahoj holky, vzaly byste do party i mě? Taky nejsem zrovna čerstvá těhulka. Už odklepávám 27.tt. Ovšem taktéž bydlím v okolí Prahy.
llena, jinak moc blahopřeji k těhotenství :kytka: Mně k němu vedla také cesta trnitá, i když v trochu jiném směru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.11.10 16:53

Taniku ahoooj! A kde budeš rodit? Taky ti to těhu tak utíká?? Jé holky, když se nás tu sejde víc, tak můžeme pak třeba udělat i srazík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.10 18:03
Šema píše:
Taniku ahoooj! A kde budeš rodit? Taky ti to těhu tak utíká?? Jé holky, když se nás tu sejde víc, tak můžeme pak třeba udělat i srazík :-)

Jsem zaregistrovaná k porodu v Krči, ale mám z toho trochu smíšené pocity. Recenze na tuto porodnici, co se týče přístupu personálu nejsou moc povzbudivé. Jinak péče o novorozence je na vysoké úrovni. Jako záložní plán mám porodnici ve městě odkud pocházím. Měla bych tam známou dr. i PA. Zatím to nechávám otevřené…
A ty jsi zapsaná kde, Podolí? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.11.10 19:18

Tániku ne, já u Apolináře. :think: Krč mám od domova kousek :wink: ale taky jsem neslyšela zrovna nejlepší zkušenosti :cert: tak jsem radši dala po druhé ten Apolinář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.10 08:18

Dobré ráno Štěpánko, až teď jsem si všimla, že máš moc pěkné jméno. Shodou okolností chceme mimču dát jméno Štěpán :lol: To je náhodička, viď? No, já kdybych mohla čas vzít zpět, přihlásila bych se taky do jiné porodnice, ale teď už s tím nic neudělám, snad všechno ve zdraví přežiju. Příští týden se chystáme na 4D UTZ, už se na to moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.11.10 08:52

Ahoj holky tak jak na Krčskou porodnici tak na porodnici v Podolí mám od známých dobré reference… :wink: ovšem co se týká Apolináře tam jsem byla jednou na návštěvě a za kamarádkou a to bych nedala ani za nic :roll: prostředí nic moc, personál nic moc ale to je všechno dané tím, že je tam málo personálu vzhledem k množství porodů, které tam mají.

No a jak se dneska máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.10 09:55

S těmi názory o porodnicích to je vždy o dílčích individuálních zážitcích a názorech. Já se budu modlit, aby měl službu příjemný personál :lol: No a jak se dnes mám? Před chvílí jsem dokončila úklid a pozoruju, jak mě to čím dál víc zmáhá. Mám už problém větší námahu udýchat… ale jinak se cítím fit. Trošku si oddechnu a půjdu se psem na malou procházku.
llena, ty chodíš asi normálně do práce, viď? Máš ranní nevolnosti? Já jimi trpěla do konce 3. měsíce a pak rázem ustaly, naštěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.11.10 10:47

Ahojky, já jsem 20tt a jsem z Chodova, čekáme kluka a rodit budu v Podolí :lol: jinak gratuluji všem těhulím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.10 11:32
MAR01 píše:
Ahojky, já jsem 20tt a jsem z Chodova, čekáme kluka a rodit budu v Podolí :lol: jinak gratuluji všem těhulím :palec:

Mariko, mně už ani gratulovat nemusíš :-P A jen taková drobnost, už jsi v 21.tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
11.11.10 12:00

Ahoj těhulky. Jájsem čerstvá skoro 7tt. Co se týče té porodnice, tak jsem rozhodnuta pro Apolináře, i když bydlím na Praze 10 Kolovraty :wink: . JIank dnes se nemám nic moc - berou mě křeče do bříška a únava je také děsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.11.10 12:31

No Smigii s tou únavou se peru teda každý den…a když nejsem v půl desáte večer v posteli tak to je svátek… :roll: Člověk jako třeba i chápe ten systém nácviku na noční vstávání a tak, jenom mi přijde, že to je zbytečně brzy… :lol: :lol: :lol:

Jinak všechny nové vítám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.11.10 12:35
Tánik píše:
S těmi názory o porodnicích to je vždy o dílčích individuálních zážitcích a názorech. Já se budu modlit, aby měl službu příjemný personál :lol: No a jak se dnes mám? Před chvílí jsem dokončila úklid a pozoruju, jak mě to čím dál víc zmáhá. Mám už problém větší námahu udýchat… ale jinak se cítím fit. Trošku si oddechnu a půjdu se psem na malou procházku.
llena, ty chodíš asi normálně do práce, viď? Máš ranní nevolnosti? Já jimi trpěla do konce 3. měsíce a pak rázem ustaly, naštěstí :lol:

Naštěstí žádné takové věci nemusím řešit nijak příliš často. Jednou se mi stalo, že jsem šla nakoupit suroviny na večeři a místo toho přinesla jogurt, banány, jablka a rohlíky, protože když jsem se podívala na cokoli jiného otáčel se mi žaludek, ale jak říkám, to bylo jednou… :) Občas cítím, že nejsem úplně fit, ale žádná tragedie a teď už bych řekla, že to je pryč úplně… :lol: Jinak do práce teda normálně chodím… :roll: ale klidně bych si to i odpustila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
11.11.10 12:36
llena píše:
No Smigii s tou únavou se peru teda každý den…a když nejsem v půl desáte večer v posteli tak to je svátek… :roll: Člověk jako třeba i chápe ten systém nácviku na noční vstávání a tak, jenom mi přijde, že to je zbytečně brzy… :lol: :lol: :lol:Jinak všechny nové vítám… :wink:

Je to perné. Ale bude lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky