Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem 7 DC a ráno mě začalo hodně píchat a rejpat v pravém vaječníku (má z něj tento měsíc být ovulace). Může to být už ovulace? Ostatní příznaky nemám (hlen, poloha čípku), ale proč mě v něm píchá a rejpe, ve svým těle se už nevyznám.
@Karole Muze to byt cokoliv.. ![]()
Ja treba ovulku ani nevim kdy mvyvam, beru HA, a nikdy jsem si ovulku nepocitala, nebo nehlidala, ani ji na sobe nepoznam, zadne zmeny tela apod…
Moc se na tu bolest neupinej, treba to prejde.
@Karole a jak víš, že má být ovulace z něj? Třeba se prostě nafukuje ten folikul, někoho to prý opravdu bolí ![]()
@Jaja87 ona to antikoncepce všechno hodně potlačí. Zato po vysazení je to nářez ![]()
@RadkaCh To ani nevim jak to byva pri vysazeni, protoze ja kdyz vysadila HA s tim ze se budeme snazit o prcka, tak jsem nedobrala ani platicko a slo se na vec a trvalo nam to jenom zhruba 3 a pul mesice.. ![]()
Ovulku jsem nepocitala nikdy, sex jsme meli jak kdy, kazdy den a nebo ob den ob dva.
Nechala jsem to nahode, bud to pujde bo ne..A slo to i bez pocitani ovulky.Ja nejsem ten typ co neco dodrzuje pravidelne aby pocital apod..HIhi.. ![]()
@Jaja87 já jsem stihla jenom jedny měsíčky od vysazení, v druhém cyklu se povedlo, ale ten první měsíc jsem si teda docela vytrpěla. Několik dní jsem měla v břiše úplně příšerný křeče a ten poslední den jsme se byli s přítelem projet na skútru a když jsme jeli domu, tak už jsem myslela, že slezu a půjdu domu pěšky, jak to na našich silnicích drncalo.
@RadkaCh Ja v pohode byla po vysazeni, MS mam i tak pravidelnou takze to bylo ok.
Jen obcas den dva se spozdila a nebo dorazila driv o den, ale pak jsem mela 5 dni spozdeni a bylo mi to divny a udelala jsem testy a byly ta //. ![]()
@Jaja87 já jsem ji brala od svých 16ti, takže si nepamatuju, jak jsem ji měla pravidelnou nebo nepravidelnou a po vysazení přišla normálně po 28 dnech a v dalším cyklu jsem dělala test v den, kdy jsem ji čekala. Mi to bylo tak nějak trochu jasný ![]()
@RadkaCh Ja ani na sobe nepoznala ze jsem tehu…Az podle testu.
Taky mam cyklus po 28 dnech, ale s HA mam po 21..
HA beru od svych 18 let, nyni je me 25 a mam doma syna ktery bude mit 2 roky.Po porodu berou stejnou HA jak pred otehotnenim. ![]()
@Karole me taky tento mesic hodne pichalo v levem podbrisku uz behem MS a potom taky, pred ovulaci to prestalo, tak nevim. Nebolelo to hodne, ale citit to bylo. V den ovulace me ale zase bolel pravy, tak nevim. Hlavne mi bylo divne, ze to pobolivalo uz pri konci MS.
Příspěvek upraven 11.03.13 v 10:36
@RadkaCh No myslim ze to je po 21,jako kazda antina to tak ma myslim, nebo vetsina antikoncepce..
Mam to pravidelny…
Beru Lindynette 20.
Dela se u nich 7 denni pauza, a v te pauze to dostavam, vzdy 4 den v paze to dostanu.
Presne jako hodinky… ![]()
@Jaja87 tak to jo, ale to je normálně 28 dní, ta týdenní pauza se do cyklu taky počítá. Jinak Lindynette jsem brala jako první, ale jen jednu krabičku, mně z ní bylo zle od žaludku, takže jsem pak brala tabletky Novynette nebo nějak tak. Pak jsem měla kroužky a náplasti.
@RadkaCh vím, jak se mi to střídá, minule jsem měla z levého.
@RadkaCh Joo??No vidis, ja ani nevim proc jsem si myslela 21 dni.. ![]()
Ja jsem s ni spokojena s touhle HA.. ![]()
No kazdymu sedne neco jinyho no.