Pícháte nebo střílíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
7.10.10 08:54

:lol: :lol: :lol: včera sem měla otevřenou tuhle diskuzi a manžel šel kolem noťasu že se na něco podívá a četl „pícháte nebo střílíte“ a byl z toho opravdu konsternován :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.10.10 09:29

Máme 2 měsíce nastřelené a žádný problém. Nekrvácelo to, bylo to rychlé a ihned s nasazením naušniček, nehnisalo to, prostě nic. A včera jsme koupili a dali klasické naušničky. Kdyby se jen píchalo, tak dcerce naušničky nedám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.10.10 10:01

Sheele Emca rvala,ale ne proto ze ji to bolelo,ale protoze ji sestricka pevne drzela hlavu aby necukla a dr pichalla,ja sedela v cekarne,obecela jsem to,ale hned jak mi ji sestricka dala zpet tak prestala.
Pry to je proto,ze detem se nelibi,ze se nesmi pohnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.10.10 11:52

Po vlastních zkušenostech (asi v 10letech mi znovu píchali náušnice, pak jsem si v pubertě nechala další nastřelit), bych se spíš přiklonila k možnosti nastřelení. A to proto, že se paní špatně trefila a já mám jednu dírku píchlou mírně nakřivo.
Ale je fakt, že malé jsem nechala dírky píchnout, protože jsem nevěděla, že se tak malým prckům dají nastřelit. Ouška jsem čistila lihem a mazala Framykoinem a úplně v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
7.10.10 14:53

Nikol má dírky nastřelené a nevolila bych jinak. Bylo to rychlý, řvala až u druhé dírky, v čekárně už o ničem nevěděla, žádný zarudlý ouška, všechno v pohodě, ničím jsme nemazali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.11.10 09:10

My jdeme určitě na nastřelení,má doktorka sice uší píchá,ale prý nerada,krvácí to.Nastřelení je rychlé a téměř bezbolestné.Jinak kamarádka s dcerou byla na obojím.Nechala ouška píchnout a jedno jí zarostlo,tak šli na nastřelení.Říkala mě,běž určitě na nastřelení je to mnohme lepší,na píchání už by prý nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.11.10 09:32

Já bych byla asi pro nastřelení.Taky se chystáme.První dcera měla uši píchané,někdy kolem.4.měsíce, pár dní to trošku hnisalo.Dodnes má problémy se zarůstáním- pokud si naušnice sundá,třeba kvůli tělocviku,plavání…tak je za pár dní těžko dostává zpátky a pak má dírky zarudlé a bolestivé. Myslím si,že nastřelení bude asi jednodušší.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí