Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Měla bych menší otázku, chtěla bych piercing do bradavek líbí se mi, ale spíše mě více trápí ploché bradavky, nepřijde mi to nějakej hezké, jen tedy když je zima tak vypadají aspoň normálně. Slyšela jsem že by to piercing měl víceméně spravit. Nemá s tím někdo zkušenost?? plastické operace jsou bohužel drahé a tak mě napadlo tohle ![]()
@Nikolxxxx píše:
@martina.se Doufala jsem pozitivnější odpověd 😂 😭
Spíš se podívej na negativa ala ztráta citlivosti atd.. jako pokud tam narves větší průměr náušnice, opticky to možná bude vypadat trochu jinak. Ale..
@martina.se Zkoumala jsem hodně, ale každý má jiný názor a zkušenost tak je to složité ![]()
Dcera je má bolelo to jak…mě se to nelíbí a žádné výhody to nemá. Naopak má teď problém třeba vybrat podprsenku atd že ji to tlačí…za mě zbytečný bolestivý krok
Nepomuze ti to, jen jeste pritahnes pozornost na ty ploche bradavky, muzes si znicit citlivost a je to bolestivej zakrok, plus teda ti to bude delat problem pod satami, v podprsence. Nedelej blbiny.
@My Melody Myslíte že by to vypadalo blbě s nima
podprsenku právě nenosím. Vím že to má kamarádka, který to proběhlo v pořádku a měla to docela hezké. Jsem z tohodle typy bradavek taková nesvá, není to hezké a prakticky je to nepříjemné se svlékat i před přítelem ☹️️
@Nikolxxxx píše:
Ahoj,Měla bych menší otázku, chtěla bych piercing do bradavek líbí se mi, ale spíše mě více trápí ploché bradavky, nepřijde mi to nějakej hezké, jen tedy když je zima tak vypadají aspoň normálně. Slyšela jsem že by to piercing měl víceméně spravit. Nemá s tím někdo zkušenost?? plastické operace jsou bohužel drahé a tak mě napadlo tohle
Kup si formovače bradavek v lékárně např. Philips AVENT Niplette, od Medely a další. Spousta žen má ploché bradavky a po kojení prvního dítěte je mají normální. Ty formovače by ti mohly pomoct.
@meduzza No dítě v 18ti zatím neplánuju takže to bych čekala dlouho teda. 😫 Asi se musím smířit s tím že z toho budu nešťastná ![]()
@Nikolxxxx píše:
„@meduzza“ No dítě v 18ti zatím neplánuju takže to bych čekala dlouho teda. 😫 Asi se musím smířit s tím že z toho budu nešťastná
Na stejném principu jako sání dítěte funguje ten formovač. Nepsala jsem ti, že si teď máš pořizovat dítě.
@Nikolxxxx píše:
@My Melody Myslíte že by to vypadalo blbě s nimapodprsenku právě nenosím. Vím že to má kamarádka, který to proběhlo v pořádku a měla to docela hezké. Jsem z tohodle typy bradavek taková nesvá, není to hezké a prakticky je to nepříjemné se svlékat i před přítelem ☹️️
Měla jsem uchazecku o praci - přišla v bílém obtazeném topu. Piercing byl jasně vidět. Do seriózní práce mi to prislo nevhodné. Diky tomu jsem slečnu nepozvala ani na pohovor..
A k tematu- ploché bradavky se daji formovat (třeba před kojením se nosí formovace bradavek). A po kojení často nějaké bradavky zůstanou. Buď v klidu - i ploché bradavky můžou byt v pohode. Lepší než velké “dudliky”.
@Anonymní píše:
Měla jsem uchazecku o praci - přišla v bílém obtazeném topu. Piercing byl jasně vidět. Do seriózní práce mi to prislo nevhodné. Diky tomu jsem slečnu nepozvala ani na pohovor..
Tak to se máš čím chlubit, ať žijí předsudky
všimla sis, že je 21. století?!
I kdyby tam přišla nahá, ty nemáš právo ji soudit!!! ![]()
Příspěvek upraven 10.12.22 v 18:41
Já měla propíchnuté bradavky, určitě mi to pomohlo v citlivosti a předtím jsem je měla úplně ploché a nepomohla ani stimulace rukou. Teď jsem je vyndala kvůli těhotenství.