Piercing na zádech

29
12.11.16 17:45

Piercing na zádech

Ahoj, co říkáte na piercing podél páteře? Dneska mi kamarádka poslala tuhle fotku a že se jí to líbí, že to narozdíl od tetování jde sundat a že o tom uvažuje. No přiznám, napadlo mě jestli nespadla z višně. Máte to někdo? Nebo znáte někoho takového? Musím přiznat, že jsem to hned začala googlit jeslti to není nějaká fotomontáž:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
12.11.16 17:53

No, musí to zaprvé bolet a za druhé - vypadá to otřesně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
12.11.16 17:54

Možná jsem konzerva, ale opravdu se mi to nelíbí :D. Ne, neznám, neviděla jsem to na nikom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.11.16 17:54

@lenicaa90 za me teda fuj! nelibi se mi to vubec. a uplne me to boli kdyz to vidim. navic bych se bala nejakeho poskozeni michy nebo nervu takhle u patere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.11.16 18:00

No já si právě se svou vystouplou páteří neumím představit, že bych něco takovýho měla. Bych už asi nikdy nemohla ležet na zádech nebo se opřít. Uklidnily jste mě dámy, kdyby se to setkalo s nadšením, asi bych musela konstatovat, že do tohoto světa jaksi nepatřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.16 18:01

Tak předpokládám, že se to nerve do meziobratlových plotének, ale za mě…i tak bych měla strach, že se mi rozjede nějaký zánět. Navíc…opravdu to nepřekáží při pohybu, Nedochází tam někde k nějakém tření? Krom toho, že se mi to tedy vůbec nelíbí :P Jak si to bude nandávat a sundávat? K tomu by potřebovala asistenta :nevim:

Já osobně bych si toto nikdy udělat nenechala. Ostatní, ať si tělo probodnou klidně skrz na skrz. Může se jen divit, ale dokud to nechce nikdo po mně, tak je mi to fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.11.16 18:12

No podle mě to musí překážet při pohybu. Ohnu se, obratel do toho zatlačí. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
12.11.16 18:30

To se nesundava.
Pod kuzi se umisti takova kotvicka a z druhe strany se pridela ta,,ozdoba,,
Akorat je problem, ze telo hodne casto ty kotvicky vyloučí jako cizí predmet, cili u nekoho to nema moc trvani a musi se to opakovat.
Ma to i svuj nazev, ale zaboha si na nej nemuzu vzpomenout.
Videla jsem to jednou nazivou u jedne holky. Mela tak dane kaminky. Vypadalo to hezky.
Ackoliv si tak rikam, ze nalepit to a vypada to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.16 18:38

Jezis to je ujetyyyy..a to mam sedm kerek…fuj brrr…pripomnelo mi to film Cela s J.Lo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.11.16 18:52

Přijde mi to naprosto otřesné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.11.16 18:55

Zakladatelka to asi myslela, že se to dá jednou sundat, jako každý piercing… @Luca82 @Kakika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
12.11.16 19:49

Mě se to tedy také nelíbí, trošku jako pravidelné bradavice, to už bych s radši nechala potetovat záda, nadosmrti ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 15:11

Dělám pirsi už chvilku nějakou kdo kam co chce ok tam mu ho dám ale realita je bohužel ta že toto tělo vypudi u 98%lidi tudíž si ti to musí nechávat obnovovat což udělá jen 5%lidi spíše si to pak už nechávají dělat třeba jen za účelem nějaké party ale už jsem se setkal osobně na party že se stalo že někdo špatně zavadil a vyškublej pirs tě zad je opravdu bolestivý ale jinak krásná paráda ale jen dočasná bohužel. Místo toho doporučuji na stálo micro dermal :wink:ale jak jsem zmínil kdo co chce ať má též nejsu sám neposkvrnen

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová