Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, co říkáte na piercing podél páteře? Dneska mi kamarádka poslala tuhle fotku a že se jí to líbí, že to narozdíl od tetování jde sundat a že o tom uvažuje. No přiznám, napadlo mě jestli nespadla z višně. Máte to někdo? Nebo znáte někoho takového? Musím přiznat, že jsem to hned začala googlit jeslti to není nějaká fotomontáž:D
Možná jsem konzerva, ale opravdu se mi to nelíbí
. Ne, neznám, neviděla jsem to na nikom.
@lenicaa90 za me teda fuj! nelibi se mi to vubec. a uplne me to boli kdyz to vidim. navic bych se bala nejakeho poskozeni michy nebo nervu takhle u patere ![]()
No já si právě se svou vystouplou páteří neumím představit, že bych něco takovýho měla. Bych už asi nikdy nemohla ležet na zádech nebo se opřít. Uklidnily jste mě dámy, kdyby se to setkalo s nadšením, asi bych musela konstatovat, že do tohoto světa jaksi nepatřím ![]()
Tak předpokládám, že se to nerve do meziobratlových plotének, ale za mě…i tak bych měla strach, že se mi rozjede nějaký zánět. Navíc…opravdu to nepřekáží při pohybu, Nedochází tam někde k nějakém tření? Krom toho, že se mi to tedy vůbec nelíbí
Jak si to bude nandávat a sundávat? K tomu by potřebovala asistenta ![]()
Já osobně bych si toto nikdy udělat nenechala. Ostatní, ať si tělo probodnou klidně skrz na skrz. Může se jen divit, ale dokud to nechce nikdo po mně, tak je mi to fuk ![]()
No podle mě to musí překážet při pohybu. Ohnu se, obratel do toho zatlačí. Fuj.
To se nesundava.
Pod kuzi se umisti takova kotvicka a z druhe strany se pridela ta,,ozdoba,,
Akorat je problem, ze telo hodne casto ty kotvicky vyloučí jako cizí predmet, cili u nekoho to nema moc trvani a musi se to opakovat.
Ma to i svuj nazev, ale zaboha si na nej nemuzu vzpomenout.
Videla jsem to jednou nazivou u jedne holky. Mela tak dane kaminky. Vypadalo to hezky.
Ackoliv si tak rikam, ze nalepit to a vypada to stejně.
Jezis to je ujetyyyy..a to mam sedm kerek…fuj brrr…pripomnelo mi to film Cela s J.Lo…
Mě se to tedy také nelíbí, trošku jako pravidelné bradavice, to už bych s radši nechala potetovat záda, nadosmrti ![]()
Dělám pirsi už chvilku nějakou kdo kam co chce ok tam mu ho dám ale realita je bohužel ta že toto tělo vypudi u 98%lidi tudíž si ti to musí nechávat obnovovat což udělá jen 5%lidi spíše si to pak už nechávají dělat třeba jen za účelem nějaké party ale už jsem se setkal osobně na party že se stalo že někdo špatně zavadil a vyškublej pirs tě zad je opravdu bolestivý ale jinak krásná paráda ale jen dočasná bohužel. Místo toho doporučuji na stálo micro dermal
ale jak jsem zmínil kdo co chce ať má též nejsu sám neposkvrnen