Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emimino je web pro maminky, otce a budoucí rodiče, ale celkově i pro veřejnost jako takovou.
Co člověk, to unikát..každý má svůj názor a tak se stane co se stane když se dva proti-poli srazí.
Hádky, urážení a napadání. Nerespektovaní názoru druhých je taky běžné a už si člověk i na to zvykl.
A defakto je taková doba, svět se změnil…jestli dobře nebo špatně? Jak v čem.
Rozvodovost? Velmi častá.. jedna uživatelka tu moudře uvedla že lidé si zatvrzele stojí za svoji a každý se prostě odmítá pohnout a při problému utíká. Kdo si si řekne že za dob našich babiček to prostě uměli řešit.
Ano i ne, naše babičky museli kdeco přetrpět pač rozvod byl ostuda.
Dnešni doba je velmi uvolněná a někdy mám pocit, že se vytrácí z naší země taktnost, vlídnost, empatie a především se našim dětem začína ztrácet právo být dítětem. Jistá maminka doma zjistila možné ošklivé tajemství…
Jak to tak bývá, potřebovala se svěřit, poradit a nevědela kudy kam. V rámci citlivosti jako každý použila anonymitu.. znáte to nikdo neví kdo jste atd atd.. maximalni ochrana. Napsala domněnku a bouchla hotová atomovka, kdy konrétně pár lidí a muži predevším se do ní pustily. Já v tu chvilku měla pocit že žena, která v tu chvilku potřebovala velikou podporu tak ona byla za tu, která dělá zlo.
Právě jsem vyškrtla empatii, taktnost a vlídnost..
Názory jsou fajn, ale priznám se že tohle je opravdu drsné. Nic vsak nepřekona debatu, kde se ukázalo že mnoho žen ma pocit že hebefilie je normalni a přirozená mužská neškodná fantazie a je normalni že jsou tito muži orientovane na divky ve věku 11-15 let
Vždyť to nejsou už děti.. japonci jsou na to vysazení..má to přece mnoho mužských a je to neškodné.
Nebudu tuto orientaci a nemoc řešit, jako spiš mě zaráží,kdyz matka deti napise toto kopiruji text maminky deti, jeji pohled
**Já si právě taky myslím, že jestli se jedná o třeba cca třináctileté holčiny, tak to přece není žádné drama a už vůbec ne pedofilie… to se přece líbí spoustě chlapů, tahle děvčátka v rozpuku. Nevidím na tom nic tragického a to mám desetiletou dcerku, podotýkám.
Nechce si s nimi přece nic začínat a dělat si z nich milenky.
Kdyby se jednalo skutečně o malé děti, tak to by byl problém… ale tohle… to bych tedy, musím říct, třeba já rozvod nezvažovala**
Sama sebe se ptám.. kdo dal právo brát dětem nevinost. Kdo určuje že dítě do 10 let je chráněno a nedej bože, když někdo ma nehezké myšlenky dostane na kokos. Proč to samé neplatí i pro 13 letou která tělo ma dívčí, ale mysl jestě dítěte. Kdy děti přestanou být dětma, které je stále potřeba chránit? Kdy se do našeho světa vrátila myšlenka že je tato deviace v pořádku i když chrání děti stát a rodina.
Tak kde je hranice mezi normalnosti a pedofili ve veku 11-15 let?
Příspěvek upraven 12.11.16 v 01:08
Já tu diskusi četla a myslím si, že si to vzala moc osobně..
Myslím si, že tam nikoho nikdo neobajoval, ale nemůžeš soudit muže, kterého neznáš, nevíš, jak to cítí vidí, a nemůžeš někoho linčovat za něco co by mohl- ale neudělal..
Mě jako 11, ošahával jeden dědek a vím, jaké to je, pamatuji si to ve svých 34 letech, prootže jsme byly s kamarádkou koupaly u lesa a byly tam dva a my dvě..takže takovu nemlou zkušenost mám, ale zase si myslím, že toto je debata, kdy oného pána neznáme a většina spíš reagovala na to, že ne, že je to normální, ale že zakladatelka ho nemá udat, jak bylo někde uvedeno, že se podíval na nějaký web..
Příspěvek upraven 11.11.16 v 22:40
Tos asi necetla do konce pac ten pan jak pises se priznal ze je opravdu na deti..
vetsina ano reagovala a taky nekteri reagovali ze je normalni kdyz ma tyhle choutky…
Tady ale nejde o toho pána ale o to kdy je dite ditetem a ne lolitou pro chlapa.
@Malike promin za ot, ale moc prosím oprav alespon nazev diskuze ![]()
Myslím si, že je to všechno o výchově.. Vyrůstala jsem v rodině, která je úplná a mám dva mladší sourozence. Já měla tvrdou ruku, nikam jsem nesměla, neměla jsem počítač - až na střední a první telefon jsem dostala v 6 třídě. Moje sestra má telefon 2 roky a je jí 10. Má tablet a v pokoji počítač. Chodila jsem na střední, kde bylo 30 holek ve třídě. Všichni řešily v prváku, jak támhle na diskotéce na WC, když to řeknu hnusně přeblafly 10 kluků a k tomu se vyspaly s 10 jinýma. Je to k zblití.. Jo pravda, já o to přišla také v 15. S partnerem, se kterým jsem byla od 13 do 17 let. Teď mám svého druhého partnera, se kterým čekám i své první dítě. Jiné holky v mém věku májí 6 dětí a jsou bez vzdělání.
Takže si myslím, že má přísná výchova mě hodně v životě ovlivnila a nikdy jsem nechodila v mini sukni a zmalovaná jako lehká děva ve 13 letech.. Holky absolutně neví co a jak. V 15cti už to jako pedofílii nepovažuji, ale holky ve 13 jsou ještě děti. Neříkám, že by si měli hrát s barbínama atd.. Ale jsou to prostě ještě děti. A jak říkám, myslím si, že když má dítě příliš volnou ruku, tak se je na plno seznamkách a pro zvědavost posílá nahé fotky atd..
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadna ![]()
Příspěvek upraven 11.11.16 v 22:44
To píšeš, jak fanatik.
@Janasas co si četla, jakou s diskusi?
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadnaPříspěvek upraven 11.11.16 v 22:44
Já myslela spíš tu formu než obsah, ale budiž, snad je to pro ostatní srozumitelné
.
@Malike jenomže na těch netech ti napíšou, že je to 14, ale ve zkutečnosti je to 18 letá vyholená slečna, s dvěma culíky.. ne že, bych na to hleděla.. ale vím, že mi jednou kamarád říkal, že je tam takových ptákovin, a že to neni tak jak si kdo myslí..
Jinak co se chlapům líbí nevím, ale je fakt, že některé 13 leté holky vypadají na 16,17 to se tak nedá říct..
@Kelsey manželka píše, že chlap se díval na stranky s mladýma holčičkama- prý tak 14.. a pár maminek ho chtěla udat na policii, pár maminek, je neutrálních, že si má s mužem promluvit a pár, to bere tak, že se můžum mladé holky líbí…
Příspěvek upraven 11.11.16 v 22:48