Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas ale opakuji tady se nejedna uz o to ze to byla nahoda.. on se priznal.
@Petra Z jo ale kde to mam zmenit vubec nevim jak se meni nazev
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadna
Chapu, myslis to dobre. A ver mi, ze ja, jako matka dvou holek (14 a 7), to nevidim jinak.
Osobne take citim, ze hebefilie je lehce podcenovana a brana jako urcita norma.
@vonajebohyne kdybych vedela jak se meni aspon nazev pac opravdu moc psat neumim a originalita to neni..
Ale me slo o princip ze deti jsou prece deti a je to strasne ujete kdyz si nekdo mysli ze ne ze je to v poradku
@Malike no dobře, ale co s tím chceš dělat.. nemůžeš přece někoho hnát za mříže, když nic neudělal a zas nemužeš říct, že určitě udělá..
Tady to nikdo neobhajuje, ale co s tím… Nemůžeš soudit někoho za něco, co neudělal, ale předpokládáš, že by možná mohl…
Třeba se mohli domluvit doma, že se půjde léčit.. ale co jinak
no jenom doufám, že mají chlapce, asi bych s takovým mužem nechtěla žít
@Malike píše:
@vonajebohyne kdybych vedela jak se meni aspon nazev pac opravdu moc psat neumim a originalita to neni..
Ale me slo o princip ze deti jsou prece deti a je to strasne ujete kdyz si nekdo mysli ze ne ze je to v poradku
V tom s Tebou souhlasím a je na pováženou, že se z toho stává norma, jak píše @vonajebohyne .
@Janasas ale ja jsem nenapsala denicek o muzi ktery ma problem.. vsak si to precti jeste jednou.. to neni o nem.. to je o tom ze padaji nazory ze je to normalni a neni to pedofilie kdyz si mysli na holcicky 11-15 let. Zakladatelky manzel by se mel teda lecit ale nechce o to nejde ale.
@Malike Ja te chapu a zesmesnovat te neminim, protoze je mi jasne, ze to bylo zalozeno s dobrym umyslem. A chapu, oc ti jde.
I ta moje ctrnactka je vlastne „zenska“, ale zkusenostmi jeste ma mala holcicka.
Fandim ti
, o to vic, ze vim, ze mas syna. A v CR se moc nenosi starat se o jine.
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadnaPříspěvek upraven 11.11.16 v 22:44
jde spíš o gramatiku…„Dětství“ je správně ![]()
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadnaPříspěvek upraven 11.11.16 v 22:44
děctví se píše dětství
o to tu kráčí (a také ti chybí interpunkce nad Vraťte a dívkám)
@Any83 ja vim uz jsem si vsimla.. pišu za prve na Ipadu a jsem dyslektik.. kdyz se nehlidam hazim prasatka ![]()
@Malike já ti to řeknu takto.. Myslím, pokud mladá holka 12,13 je oblečená a chová se tak, jak má, tak si myslím, že nějak neupoutává pozornost, ale…
Možná někoho naštvu..
ALe když vidím, co některé mámy dovolí v 11 kozačky, leginy do nich topy s výstřihem, namalované..
Neni to obhajoba, ale někdy ty holky mají 13 let, a klidně bys je zařadila mezi 17 leté holky..
Takže jeslti je normální, že se muži líbi např. 14,15 holka?? Nevím co odpovědět, pokud působína 17 tak asi ano ![]()
Každopádně jsem ráda, že se mě to netýká
@Malike píše:
najed si na ten příspěvek a dole klikni na Editovat. Opravíš si to a odešleš znovu.
@Malike píše:
@Any83 ja vim uz jsem si vsimla.. pišu za prve na Ipadu a jsem dyslektik.. kdyz se nehlidam hazim prasatka
Klid, umysl byl dobry a ja jej kvituji. Viz muj komet vyse.
@vonajebohyne kdyz jsem cetla tu vetu co maminka 10 lete holky napsala ze je to v poradku.. 13 leta divka.. vařila se mi krev. ![]()
Pry jsem hystericka.. ze se nejedna o pedofilii ale vzdyt je to to same