Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka pouze jsem napsala, jak to vidi nekteri odbornici. Nejde tu o praxi, jen o gender. Mame tu 3 skupiny: muze, zeny a deti a ta orientace je odvisla od zamereni se na nekoho… o opetovani tam uz jaksi nejde
vzdyt i mnich, panic s celibatem ma jasne vyhranenou orientaci… ta se nezaklada na tom, zda a s kym a jak mel pohlavni styk
on muze zustat panicem a presto si muze byt zcela jist svou orientaci.
@Malike píše:
@pe-terka ja ho neznam ale ten na ni nenechal nit suchou. Udelal konkretne on zni udelal peknou furii.
no prezentuje se jako táta devíti dětí, z toho troje dvojčata, pohodář se smyslem pro humor a nadhled…No tady mu to nějak nevyšlo ![]()
@tlustyhrosik moje prvni reakce na zakladatelku
Zakladatelko kazdy normalni clovek vi co je jeste v mezich slusnosti a zakona.. redbulky si nevsimej ta ma rada vsechno trestne a uz i deticky
obhajuje nevery a milenky takze od ni nemuzes cekat nic dobreho.
Otazka je zda je ta stranka opravdu,,detska,, urcite bych si s partnerem promluvila ( zda nahlasit je na tobe) a pak se rozhodni co dal.. v klidu to prodychej i kdyz chapu ze tohle se neda a ne nejsi hysterka. Jsi normalni.
Kde je rozved se, strc ho do báne atd?
Jo tady je ta basa
Minimalne zakladatelko hod na policii tip na tu stranku.. zda je ro pedofilni podtext..
Tady hystericky kricim ulyncujte ho..
Jja bych rekla pravdu.. kdyz se ukaze ze jde o male holky tak ani snubak by ho nezachranil.. nejsem clovek co haji tohle to..
coz mam pocit kdyz ctu tady zdejsi prispevky ze vek 12 let je vlastne normalni..
Nicmene jakmile jde o,,partnera,, ma pravo v zakoniku mlcet.
@Malike píše:
@Lakejja coz ja to chapu a beru to jako nemoc jenze kdybys to cetla.. tam velka spousta zen, matek to bere jako normalku.. klasika.. kazdy si mysli na lolitku.
Pedofilie taky neni o pruniku penisu ale o honpero u obrazovky a to same hebefilie.. presto jedno tak druhe se muze skarede zvrtnout a proto se pedofilove hledaji po svete a detekuji.. ( 0-15 let)
A ja opravdu je neodsuzuji ani jsem ho neposilala do basy jen na lecenicoz zakladatelka taky a odmitl.
Ale ted nejde o tohle ale o tom co si spolecnost mysli.. normalka, klasika a v pohode.
No… o tom, co lidi obcas povazuji za normalni mi taky zustava rozum stat. Proto je klika, ze jim onehda neproslo snizeni hranice na 14 let a ze tu mame v tomto rozumny jurisdikcni system. Ono vtipny trochu je, ze co si lidi mysli, ze je normalni, normalni neni. Kdyz rikam ve skole pubertalum, ze prumerne ma prvni pohlavni styk zena v 17 a muzi dokonce v 19 letech, nechteji tomu verit, prijde jim to pozde. (bacha, statistika je stara, uz jsem par let zase mimo prevenci, mozna uz dr. Weiss vydal novou statistiku
)
@Lakejja píše:
@pe-terka pouze jsem napsala, jak to vidi nekteri odbornici. Nejde tu o praxi, jen o gender. Mame tu 3 skupiny: muze, zeny a deti a ta orientace je odvisla od zamereni se na nekoho… o opetovani tam uz jaksi nejdevzdyt i mnich, panic s celibatem ma jasne vyhranenou orientaci… ta se nezaklada na tom, zda a s kym a jak mel pohlavni styk
on muze zustat panicem a presto si muze byt zcela jist svou orientaci.
však já tě nenapadám
…Jen se mi to prostě nezdá srovnatelné, protože objekt touhy pedofilů není schopen tu touhu opětovat a není na to ani vyzrálý. Totéž zoofilie. Jasně, on za to nemůže, že má potřebu dělat to s kozou nebo slepicí, ale to neznamená, že je to otázka konvence a já to akceptuji. A tím, že ten vyznavač zůstane u videí a obrázků si taky nejsme jista. Sex naživo je vždycky nejlepší, zvlášt když je dlouhodobě neuspokojený.
A genderové teorie vysloveně nesnáším… ![]()
@Lakejja píše:
No… o tom, co lidi obcas povazuji za normalni mi taky zustava rozum stat. Proto je klika, ze jim onehda neproslo snizeni hranice na 14 let a ze tu mame v tomto rozumny jurisdikcni system. Ono vtipny trochu je, ze co si lidi mysli, ze je normalni, normalni neni. Kdyz rikam ve skole pubertalum, ze prumerne ma prvni pohlavni styk zena v 17 a muzi dokonce v 19 letech, nechteji tomu verit, prijde jim to pozde. (bacha, statistika je stara, uz jsem par let zase mimo prevenci,mozna uz dr. Weiss vydal novou statistiku)
ten má ted jiný starosti, ne? Zavinil smrtelnou bouračku, aspon co psali…
Me prekvapilo turecko.. muslimska zeme a presto sex od 18 let povolen
@pe-terka no jasne a to je to, co jsem psala. Konvence tim myslim spolecenskou nevyslovenou dohodu. Jsou narody, kde je to normalni, ac je to pro nas uplne nepochopitelne. Vem si kanibaly :/ pro ne normalka, pro nas neco jak z hororu, postavene na hlavu
a ze to chapeme eozhodne neznamena, ze to schvalujeme. To rozhodne ne! Byla jsem u alkoholiku v ustavni lecbe a to, ze chapu, jejich zivotni situaci neznamena, ze jim budu schvalovat jejich moralni system a nebo ze ho prijmu za svuj. To ani nahodou, kort kdyz se leci prave, aby si ho srovnali ^_^
@pe-terka jj, ale tyhle vyzkumy delaval s tymem vzdy po 10 az 15 letech
takze to nevisi jen na nem.
to neni neco, co muze clovek delat sam.
@Lakejja píše:
@pe-terka no jasne a to je to, co jsem psala. Konvence tim myslim spolecenskou nevyslovenou dohodu. Jsou narody, kde je to normalni, ac je to pro nas uplne nepochopitelne. Vem si kanibaly :/ pro ne normalka, pro nas neco jak z hororu, postavene na hlavua ze to chapeme eozhodne neznamena, ze to schvalujeme. To rozhodne ne! Byla jsem u alkoholiku v ustavni lecbe a to, ze chapu, jejich zivotni situaci neznamena, ze jim budu schvalovat jejich moralni system a nebo ze ho prijmu za svuj. To ani nahodou, kort kdyz se leci prave, aby si ho srovnali ^_^
jj, vím jak to myslíš. ale alkoholik je u nás za hranicí konvence, kdežto u té pedofílie se to postupně posouvá, dokladem je i ta diskuse. Což je hrozné.
@Lakejja jen se zeptam nevis kolik je asi na svete odhadem lidi s nemoci hebefilie? Kdyz jsem v noci vcera studovala tuto nemoc prekvapilo me ze ji ma hodne muzu.. hodne je ale co 60%?
@pe-terka posouvaji ji ale jen lide… veci ktere driv byli tabu jsou dnes v poradku ( nic proti) ale vymklo se kontrole kdyz uz zacina byt v poradku deviace.
@Malike píše:
@pe-terka posouvaji ji ale jen lide… veci ktere driv byli tabu jsou dnes v poradku ( nic proti) ale vymklo se kontrole kdyz uz zacina byt v poradku deviace.
však tak jsem to myslela..Ono obecně mi přijde, že lidi přestává uspokojovat normální, obyčejný partnerský sex. A hledají co by…Dřív byli chlapi hotoví, když zahlídli skrz sukni ženský kotník, holku k sexu naháněli roky, mnohdy až do svatby, prostě to bylo vzácné a ceněné. Dneska na lidi vyskakuje nahota ze všech stran, mladí souloží od 15…Blbý, no…