Vraťte dívkám dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
12.11.16 00:05

@pe-terka to je to co jsem psala o te době.. :nevim:
Driv jen pomyslet ne dite bylo o tom ze vesnice by ho povesila dnes? V poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 00:29

@Inaris oni to vedi. upozorneli me taktne. Admini spi tak to prepisou zitra.. bohuzel jsem to napsala a neprecetla to po sobe..

Příspěvek upraven 12.11.16 v 00:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 00:34

@Inaris bohuzel za prve ja to proste v hlave spatne skladam, za druhe na ipadu pisu rychle ale bohuzel vynechavam nebo preskakuji.. to same kdyz ctu.. pomala nejsem ale preskakuji pismenka takze si to musim precist kolikrat jeste jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.11.16 00:42
@pe-terka píše:
však já tě nenapadám :kytka:…Jen se mi to prostě nezdá srovnatelné, protože objekt touhy pedofilů není schopen tu touhu opětovat a není na to ani vyzrálý. Totéž zoofilie. Jasně, on za to nemůže, žemá potřebu dělat to s kozounebo slepicí, ale to neznamená, že je to otázka konvence a já to akceptuji. A tím, že ten vyznavač zůstane u videí a obrázků si taky nejsme jista. Sex naživo je vždycky nejlepší, zvlášt když je dlouhodobě neuspokojený.
A genderové teorie vysloveně nesnáším… :think:

8o 8o 8o no dovol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.11.16 00:45

@Malike
já tě chápu a rozumím tomu, proč jsi téma založila a jestli někdo tvrdí, že čučet na nahatý děti okolo 12-14 let je v pohodě tak je u mě magor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 00:46

Jinak tady mate ty hebefiliky z jejich pohledu.
 http://www.zpovednice.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.11.16 00:47
@jdukolem píše:
8o 8o 8o no dovol :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.11.16 00:48

@pe-terka @Malike holky tak ted sem to cele dolouskala…a nemam slov…nevim jak budu spat…je mi :poblion: fofrnik me total zklamal, redbulka skoda slov, stejne jako strycek sally…no a korunovala to bohunka…twl jako „tolerovat“ pedofila?! Zit s nekym koho vzrusuji deti, nevidi v tom problem a nechce s tim nic delat 8o 11-ti lete nejsou deti, ale mlade maso, dospivajici zeny atd… 8o proboha kde to zijeme…zvracena a pokroucena doba/lidi…je mi ouzko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 00:50

@saadet asi proto mi to nedalo a napsala jsem to jak jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 00:50
@Inaris píše:
To je dobrý, to se stává.
Nejprve jsem četla „vraťte dívkám dědictví“ :-).

Já ti dám, žádné dědictví dívkám, statek a nemovitosti se předávají jen prvorozeným synům. Holka dostane věno, aby si ji vůbec někdo vzal. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.11.16 00:52
@saadet píše:
@pe-terka @Malike holky tak ted sem to cele dolouskala…a nemam slov…nevim jak budu spat…je mi :poblion: fofrnik me total zklamal, redbulka skoda slov, stejne jako strycek sally…no a korunovala to bohunka…twl jako „tolerovat“ pedofila?! Zit s nekym koho vzrusuji deti, nevidi v tom problem a nechce s tim nic delat 8o 11-ti lete nejsou deti, ale mlade maso, dospivajici zeny atd… 8o proboha kde to zijeme…zvracena a pokroucena doba/lidi…je mi ouzko…

nápodobně.. vidím t stejně - taky jsem to ted dolouskala..a čučím jak puk kdo je kdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 00:56

Drsny co? Pánove komplet byli opravdu na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.11.16 00:58
@jdukolem píše:
nápodobně.. vidím t stejně - taky jsem to ted dolouskala..a čučím jak puk kdo je kdo..

Vid? 8o ja tady porad preklikavam a nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.11.16 00:59

@Malike hlavne tedy fofrnik, otec od snad 7, nebo 9 deti, obr pohodar… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.11.16 00:59
@Malike píše:
@saadet asi proto mi to nedalo a napsala jsem to jak jsem to napsala.

@Malike, zaujal mě právě tvůj název diskuze a děkuji ti, že jsi ji založila, protože to, co se děje v dnešním světě plném liberálů bez hranic a morálky, je opravdu otřesné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová