Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike jen jeste technicka. Ted kdyz jsem vse precetla chapu kontext i tvou diskuzi, als v uvodnim prispevku mas citace z te predesle diskuze a neni to poznat…vypada to jako tvoje nazory. Mozna to tam nejak poznamenej, jelikoz nekdo kdo bude cist jen tuto diskuzi bude zmaten myslim
ale mozna jen ja mam dnes dost…a to to zacalo celkem nevine jezcim caligulou… ![]()
@Michelangelo no hlavne to prasatko pravopisny ![]()
Ale dekuju.. proto jsem to psala.. pac mi bylo spatne z te diskuze a predevsim zlehcenost cele situace
@tlustyhrosik píše:
Ja jsem tu diskuzi sledovala od zacatku, tam jsem se nevyjadrovala, ale pokud mi nekdo připadal hystericky, tak to byla zakladatelka teto diskuze. Neadekvatne tam reagovala již v zacatku, kde tolik informaci jeste nebylo, kdy nabadala pomalu k lynčování dotyčného muze, zakladatelku vyzyvala k nahlášení manzela na policii a okamzitemu rozvodu. K argumentacnim faulum, překrucování a dramatizovani příspěvku tech, kteří s ni nesouhlasili, ani nemluvě.
@tlustyhrosik , čtu v příspěvku Malike úplně něco jiného ![]()
@Malike píše:
Dejte tomu čas, dejte si delší odstup.. pro vás Oba.. řiká se kuj železo dokud je horke ale v tomto pripade je lepsi si protridit myslenky a sama si zajit nekam, kdo vam jeho stav popise. A vy budete vedet dal jak to bude. Nikdo vubec nikdo nema narok vam vycitat jakykoliv krok ktery jste udelala a ktery udelate.
@Malike píše:
@Michelangelo no hlavne to prasatko pravopisny
Ale dekuju.. proto jsem to psala.. pac mi bylo spatne z te diskuze a predevsim zlehcenost cele situace
nehledám chyby v pravopisu, ale lidi se srdcem na správném místě
![]()
@saadet pokusila jsem se to upravit ale bez notebooku to jde spatne..
@Malike
super…neber to prosim spatne, jen je to opravdu dobra diskuze a vazne tema a myslim, ze je skoda, aby to treba nekdo poradne nepochopil
i kdyz mozna jsem to nechapala jen ja ![]()
@saadet on by to kazdy lepe pochopil si precist ty zvasty tam.. pak pochopi proc jsem to napsala..
Jací psychopati a úchylové nám vládnou ![]()
„Když se malé, pětileté děvče začne svlékat, je to fantastické. Je to hra, neuvěřitelně erotická hra.“ Europoslanec Daniel Cohn-Bendit, zelení.
Read more: http://www.dolezite.sk/…-F3V0Hh.html#…
@Malike píše:Nebudu tuto orientaci a nemoc řešit, jako spiš mě zaráží,kdyz matka deti napise toto kopiruji text maminky deti, jeji pohled
**Já si právě taky myslím, že jestli se jedná o třeba cca třináctileté holčiny, tak to přece není žádné drama a už vůbec ne pedofilie… to se přece líbí spoustě chlapů, tahle děvčátka v rozpuku. Nevidím na tom nic tragického a to mám desetiletou dcerku, podotýkám.
Nechce si s nimi přece nic začínat a dělat si z nich milenky.Kdyby se jednalo skutečně o malé děti, tak to by byl problém… ale tohle… to bych tedy, musím říct, třeba já rozvod nezvažovala**
Sama sebe se ptám.. kdo dal právo brát dětem nevinost. Kdo určuje že dítě do 10 let je chráněno a nedej bože, když někdo ma nehezké myšlenky dostane na kokos. Proč to samé neplatí i pro 13 letou která tělo ma dívčí, ale mysl jestě dítěte. Kdy děti přestanou být dětma, které je stále potřeba chránit? Kdy se do našeho světa vrátila myšlenka že je tato deviace v pořádku i když chrání děti stát a rodina.
Tak kde je hranice mezi normalnosti a pedofili ve veku 11-15 let?
@Malike tady jsem s Tebou sakra za jedno. Nečetl jsem nic z diskuze jen prvné Tvůj príspěvek a pro mne je naprosto jasné, odkud „vítr fouká“ v tomto případě citované „maminky“.
@PetrVesely tady si to můžeš ověřit..to je ta diskuze
https://www.emimino.cz/…ofil-273757/
@Malike píše:
@PetrVesely tady si to můžeš ověřit..to je ta diskuze
https://www.emimino.cz/…ofil-273757/
Nepotřebuji si to ověřovat. Komentuji tady to co jsi napsala. Souhlasím s tvým názorem.
At je to jak chce, neni to v poradku. Ale i 13-14 vedome soulozi. A pana bych take bez promluvy a treba vysetreni neodsoudila. Spousta holek pod zakonem vypada a chova se na vic.
Zalozena diskuze mi evokuje jen jedno - jelikoz Malike nerozumi tomu, ze nekdo muze mit jiny nazor a jelikoz je presvedcena, ze jeji nazor je ten jediny spravny, pak si zakonite musi postezovat na to ze…mravy se rozvolnily, ma sok z ostatnich apod…ma pocit, ze ostatni nevidi, co vidi ona a ze je to spatne.
Ja to tak tragicky vubec nevidim a naopka si myslim, ze jsi tematem az prilis zaujata a pohlcena, az bych rekla, ze tve reakce jsou prehnane.
Jestli je můj názor ze 13 létě dívky nemají byt středem zájmu dospělých chlapů?
Joooo…to sakra si myslím.
Zeptej se PČR co si o tom mysli ![]()
Proc bych se mela chodit ptat PCR? Ty mas asi problem s psanym textem, jinak si nedovedu tve prispevky vysvetlit.
Co ale vidim a vadi mi, jak mas potrebu lidi oznacovat a skatulkovat. Nejenom ty s jinym sexualnimi sklony, ale i ty, co vidi vec jinak. A porad jsi nepochopila, ze to neznamena schvalovat sexualni kontakt s detmi nebo mladistvymi.
Schvalne jsem si sla precist treba prispevky Bohunky, kterou jste taky vypichly v minule diskuzi. Naprosto s ni souhlasim. Ty jsi nic nepochopila. Vidis svet cernobile, mas hned jasno.
Na to muzu rcit jen jedno, kdyby se te to tema dotykalo z opacne strany - v rodine by jsi mela nekoho, kdo ma pedofilni nebo hebefilni sklony, videla bys to s velkou pravdepodobnosti jinak.
Stejne tak, kdybys sla studovat sexuologii.
Ocekavam, ze mi napises, ze to je strasny, jak muzu byt na jejich strane. Jenze to je to, necitim se byt na nici strane a kdyby mi dite znasilnil pedofil, taky bych ho chtela povesit na hak.
Tahle temata uz tu taky byla tisickrat. Nejsi prvni ani posledni…