Vraťte dívkám dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
12.11.16 16:02
@ivunak píše:
Pokud zatím nic neudělal a věděla bych to něm, budu stejně ve střehu. Ocením, pokud to bude sám nějak řešit.
A dobře chápu rodiče, kterým někdo děti zneužil nebo zavraždil a oficiální spravedlnosti se nedočkali, že ji vezmou do vlastních rukou.
Vroucně doufám, že nikdy nebudu v jejich pozici. Já spíš věřím na jakousi karmu, kterou si jednou všichni splátíme své dluhy a i ten pedofil mohl být někdy oběť nebo jí jednou bude.

Karma je dvojsecna zbran. Proc teda neverit tomu, ze ty zneuzite deti si vlastne jen odpykavaji trest za zneuzivani jinych z minulych zivotu?
Na karmu nastesti neverim.
Rodice jakoz i vsechny osobne zainteresovane chapu, ztraceji objektivitu. Zaslouzi si empatii, jejich chovani by se ale melo odsoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 16:02

@saadet to mi ted jak jsi to napsala pekne s bezpecnym mistem pripomelo ten dopis matky pro svoji dceru, kdyz nemecko nabralo emigranty… ( nemecka matka )
Psala neco ve stylu draha dcero,.. ze se ji omlouva ze ji sebrala svobodu, ze do skoly ji vozi a nepusti s kamaradkou na plavani.Ze vecer nemuze jit jeste na chvilku ven a docela dost aktivit. Ze se jeji znama stala tercem sexualne vyprahleho imigranta, ktery ji znasilnil a že se to deje ted velmi casto.

Aneb jak mela tolerance Merklove vliv na to ce se v nemecku deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 16:04
@free333 píše:
Myslí, že někdy je chyba i u rodičů.
Pracuju mezi lidma a často vidím holčičky, malé i větší a jsou namalované, mají nalakované nehty, boty na podpatku.
U těch čtrnáctiletých, když jsou namalované, tak už nepozná jejich věk nikdo :nevim:
Pak si jejich matky ještě nahážou jejich fotky na FB, aby byly IN a mohl si je kdekdo prohlédnout :think:

Hebefilikove davaji prednost spis prirozenejsi krase..oni chteji videt tu detskost v tom tele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.11.16 16:04
@free333 píše:
Myslí, že někdy je chyba i u rodičů.
Pracuju mezi lidma a často vidím holčičky, malé i větší a jsou namalované, mají nalakované nehty, boty na podpatku.
U těch čtrnáctiletých, když jsou namalované, tak už nepozná jejich věk nikdo :nevim:
Pak si jejich matky ještě nahážou jejich fotky na FB, aby byly IN a mohl si je kdekdo prohlédnout :think:

ano, ony touzi byt dospele a oceni, kdyz se k nim nekdo jako dospely chova. Uloha rodicu nelehka, v tomto veku obvykle ani nebyvaji moc autoritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 16:05
@Poison Eve píše:
Souhlasim. Kazdopadne to jeste budu formulovat takto - pokud se takovy muz spokoji jen se svymi predstavami a oprosti se i od fotek ci videi s nezletilymi divkami (vyroba techto videi ci fotografii je jiz take zneuzivani), at si zije v klidu. Jeho hlava patri jen jemu a ja ho muzu politovat.

souhlasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.11.16 16:18

Mne ten uvodni prispevek vadi z toho duvodu, ze jen za jiny nazor je tu spousta uzivatelu stavena na „stranu zla“, z nazoru, ze se svym muzem o tom je potreba nejdriv hovorit a pak jednat, misto toho aby jej sla okamzite nahlasit na policii, rozvedla se a jlavne rozhodne nezila s takovym prasetem, z tohoto nazoru plus ze dnesni divky vypadaji starsi a lici se tak ci onak (to je fakt a nema cenu tu nad tim brecet, je to uloha kazdyho rodice jak si to nastavi a tezko ho presvedci tenhle uvodni hystericky vykrik), tak z tohoto se udela rovnitko schvalovani pedofilie.

Prave kdyz tohle ctu, tak mi prijde nejaky centralni registr pedofilu (maji to v USA?) jako celkem desna vec. Lyncovani je asi cloveku prirozeny, nemyslim si, ze by pedofil nebo jiny sexualni deviant zil zuzo zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.11.16 16:35
@Poison Eve píše:
Souhlasim. Kazdopadne to jeste budu formulovat takto - pokud se takovy muz spokoji jen se svymi predstavami a oprosti se i od fotek ci videi s nezletilymi divkami (vyroba techto videi ci fotografii je jiz take zneuzivani), at si zije v klidu. Jeho hlava patri jen jemu a ja ho muzu politovat.

Ano, naprosty souhlas…jen mam obavu, ze takovychto je minimum. Jelikoz ti co se „hlidaji“, se minimalne drzi „aspon“ tech fotek. Ok nikomu neublizi, ale me se prici i ta fotka, tam je male dite v pozici jake je :nevim: a hohuzel poptavka = nabidka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
12.11.16 16:41
@Pudloslava píše:
ano, ony touzi byt dospele a oceni, kdyz se k nim nekdo jako dospely chova. Uloha rodicu nelehka, v tomto veku obvykle ani nebyvaji moc autoritou.

Ano, to souhlasím.
Jinak jsem byla jako zdravotnice kdysi na táboře a můžu zodpovědně říct, že s nevinností dnešních čtrnáctiletých to není moc růžové a opravdu bych nechtěla být profesí učitelka.
Naštěstí s dcerou jsem problémy neměla.
Před některými děvčaty aby pedofilové pomalu sami prchali, mi přišlo. :roll:
Tímto nechci nijak zlehčovat vážné téma, samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
12.11.16 16:44
@Poison Eve píše:
Zakladatelko a proc takhle posedle delas urputnou osvetu zrovna na emiminu?

@Malike

Původní diskusi jsem prošla, a osvěta je zřejmě dle zakladatelky nutná, jelikož v první diskusi našla podobně hystericky smýšlejících lidí míň než čekala… Tak ty nehysterické musí pomluvit v nové diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 16:52

@J_Doe to byla otázka ne osvěta.
Jo tak chápu…každý kdo napsal..zakladatelko, klid to je přece normální ze manžel je na děvčátka pod zákonem..je v poradku
A kdo napsal..normální to není je hystericky.

Z úhlu pohledu bych mohla napsat…
Každý kdo řekl to první není normální a podporuje pedofilii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 16:56

Nojo…zakladatelka napíše ze chlap je pedofil..je hysterka i když se přiznal.
Já se na něco ptám..jsem hysterka…
Každý kdo si mysli ze to není OK je taky hystericky.. :mrgreen:
Takže jediný racionální člověk je ten co nic nenapíše. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
12.11.16 16:59
@Malike píše:
@J_Doe to byla otázka ne osvěta.
Jo tak chápu…každý kdo napsal..zakladatelko, klid to je přece normální ze manžel je na děvčátka pod zákonem..je v poradku
A kdo napsal..normální to není je hystericky.Z úhlu pohledu bych mohla napsat…
Každý kdo řekl to první není normální a podporuje pedofilii..

Tohle je přesná ukázka hysterické reakce, která je důvodem, že s tebou o tom nechci a nebudu diskutovat. Zkoušela to @BohunkaP, zkoušel to @Fofrník i mnozí další, ale ty si prostě inkviziční komise. Tak si měj tu svou pravdu, dále lidem vkládej do úst to, co neřekli, a do hlav to, co si nemyslí… Určitě sama se sebou prožiješ hezký večer. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 17:05

@free333 tak je jasný ze ty pubertalni zlaticka opravdu nejsou zrovna nevinost..nicméně zákon je chrání a puberta je čas kdy se dělají hovadiny a dětským pohledem se snaží byt dospela :mrgreen: někdy je to k smíchu když ty cacorky venku posloucham.. :mrgreen:
Dospělí clovek ma mít ale tu kontrolu..ne ze m 13 léta toužící se odpanit jen protože tamhle Martina už to ma,, za sebou,,..ze sex je už brzo je ted normální..mezi vrstevnikama..ne mezi 40 letym a 15 letou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.11.16 17:13

@J_Doe napsala jsem uhel pohledu..ne ze to automaticky předpokládám. ( rozdíl)
Fofrnik by se zakladatelkou vytrel podlahu( velmi racionální uvažování ) Bohunka ma též velmi racionální chápání…na dívku která byla obětí pedofilie hned vystekla ze ona neni objektivní v otázce pedofilie.
To je proč jsem založila tuto diskuzi.
Ja jsem nic nevkladala..já to jen okopírovala.. :mrgreen:
Jo díky akorát ze se svým synem.Ale jsi dobra stekna když narazis na to ze jsem bez vztahu..
Ono hold ne každý přijme me dite. A na budování vztahu ted nemám ani náladu ani energii.Ani čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
12.11.16 17:24
@Malike píše:
@J_Doe napsala jsem uhel pohledu..ne ze to automaticky předpokládám. ( rozdíl)
Fofrnik by se zakladatelkou vytrel podlahu( velmi racionální uvažování ) Bohunka ma též velmi racionální chápání…na dívku která byla obětí pedofilie hned vystekla ze ona neni objektivní v otázce pedofilie.
To je proč jsem založila tuto diskuzi.
Ja jsem nic nevkladala..já to jen okopírovala.. :mrgreen:
Jo díky akorát ze se svým synem.Alejsi dobra stekna když narazis na to ze jsem bez vztahu..
Ono hold ne každý přijme me dite. A na budování vztahu ted nemám ani náladu ani energii.Ani čas..

Jestli jsi ve vztahu nebo bez, je mi úplně jedno. Že strávíš hezký večer „sama se sebou“ jsem myslela stejně, jako když se řekne, že jsi sama se sebou spokojená, a na okolní lidi moc nedáš.

Ale máš zajímavý styl uvažování, hodně o tobě vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová