Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas pedofilové ale maji rodiny a spí s manzelkama.Maji i děti..
No pro všechny je to přece normální..dokud se to nebude týkat vašich potomku.
Hold se mezi nama pohybují lide kteří je velmi chápou..a nevadí jim to.
Asi se budu smířit stim ze mezi nama jsou tací lide co to schvalují.
Kam ten svět spěje.
Je to naposledy co se pokousim chápat..zakladatelka napíše hrůzné podezření které nakonec se potvrdilo a zlyncovali ji.
Já se ptam..a jsem hysterka a mám si užít samotu…ještě se to obrátilo proti me a útočí ze jsem sama.Po druhe za dva dny co se ozvu pouzijou moji situaci a je mi fakt zle.
@Malike píše:
@Janasas pedofilové ale maji rodiny a spí s manzelkama.Maji i děti..
No pro všechny je to přece normální..dokud se to nebude týkat vašich potomku.
Hold se mezi nama pohybují lide kteří je velmi chápou..a nevadí jim to.
Asi se budu smířit stim ze mezi nama jsou tací lide co to schvalují.
Kam ten svět spěje.
Je to naposledy co se pokousim chápat..zakladatelka napíše hrůzné podezření které nakonec se potvrdilo a zlyncovali ji.
Já se ptam..a jsem hysterka a mám si užít samotu…ještě se to obrátilo proti me a útočí ze jsem sama.Po druhe za dva dny co se ozvu pouzijou moji situaci a je mi fakt zle.
je to od nich hnusné a určitě se ten pravý brzy najde
.Jinak já s tebou postojově souhlasím a máme plný barák dětí, takže tenhle útočný argument je zcestný.
@Malike já si mylsím, že uplně píšeš z cesty..
Znáš zakladatelku a nebo pána?? neznáš, víš na co se díval?? nevíš. Jenom jste zakldatelku dohoukaly, co si měla v klidu sednout a probrat to s chlapem, dohodnout se, tak jste ji poplašily,
Pro nikoho to neni normální, nikdo nepsal, že mu to nevadí.. ale tady to chce radu pro zakladatelku a ne, vyvinout xx debat- co jsem postřehla asi třetí..
Příspěvek upraven 12.11.16 v 19:41
@pe-terka píše:
promiň, ale po včerejší diskusi ti nevěřím, že vše řešíš v klidu a s chladnou hlavou. I kdyby byla, teoreticky, prvotní reakce zakl. hysterická, tvé osočování a urážky nebyly na místě. Měl jsi dost možností, jak ji empaticky a zdvořile uklidnit a slušně jí sdělit stanovisko z pohledu muže. To se nestalo. Takže už si nemyslím si, že jsi takový pohodář, jak se prezentuješ. Ano, tvé reakce mě zklamaly.
No nikoho jsem tady „nemlátil“. Pravda je, že některé příspěvky mi přišli trošku mimo a některé dokonce dost podpásové (a na tom se nic nezněnilo). Prostě nemám rád když se kope do lidí ani by se vědělo proč (a to se do chvíle než se její manžel vyjádřil nevědělo). Pokud tě mé reakce zklamali je mi to líto, ale každopádně si za nima stojím. ![]()
Trochu bych se vžila do zakladatelky, že i když s ní soucitite, tak potřebovala rady, a nebo pochopení a ne hysterii, a splašení..
na takové téma se musí opatrně.
@Fofrník píše:
No nikoho jsem tady „nemlátil“. Pravda je, že některé příspěvky mi přišli trošku mimo a některé dokonce dost podpásové (a na tom se nic nezněnilo). Prostě nemám rád když se kope do lidí ani by se vědělo proč (a to se do chvíle než se její manžel vyjádřil nevědělo). Pokud tě mé reakce zklamali je mi to líto, ale každopádně si za nima stojím.
nejsem jediná, koho zklamaly, stačí, když mrkneš o pár stránek dopředu. Ono i nesouhlasné stanovisko jde podat slušně. A zakl. se ocitla v psychicky obtížné situaci, kdy jde pochopit i ev. hysterie (kterou já tam nespatřuji) a zaslouží si empatický přístup.
@pe-terka já tam hysteri vidím.. Zakladatelka dala téma a toto téma se dalo do dalších dvou diskucíh..
Kdyby chtěla dá si toto téma sama…
@Janasas píše:
@Malike já si mylsím, že uplně píšeš z cesty..
Znáš zakladatelku a nebo pána?? neznáš, víš na co se díval?? nevíš. Jenom jste zakldatelku dohoukaly, co si měla v klidu sednout a probrat to s chlapem, dohodnout se, tak jste ji poplašily,
Pro nikoho to neni normální, nikdo nepsal, že mu to nevadí.. ale tady to chce radu pro zakladatelku a ne, vyvinout xx debat- co jsem postřehla asi třetí..Příspěvek upraven 12.11.16 v 19:41
ale to jí přece radila většina z nás! At si s chlapem sedne a pokud možno v klidu s ním promluví. Já osobně bych kontaktovala i odborníka (psychologa), aby mi poradil, jaký optimálně zvolit přístup v takto citlivé situaci. Zak. to nakonec udělala, takže ji nikdo nedohukal, jednala pragmaticky. Výsledek komunikace s chlapem byl smutný, on se ke všemu přiznal a situaci nehodlá řešit - na své libůstce nevidí nic špatného. Se zakl. spí jednou měsíčně, takže o uspokojivém manž. sexu se hovořit nedá.
Takže ted se tu řeší nastálá situace, která je opravdu patová.
@Janasas píše:
tady to chce radu pro zakladatelku a ne, vyvinout xx debat- co jsem postřehla asi třetí..
Už dávno se nejedná o zakladatelku… její konkrétní situace - její život, co se najednou dostal do obrátek, které naprosto nečekala - její pocity, její vlastní rodina, její dítě, její životní hodnoty, plány… o ničem z toho už dávno nikdo neví.
Plamenné meče hoří jasným světlem a ukazují pouze jedním směrem.
@Janasas píše:
@pe-terka já tam hysteri vidím.. Zakladatelka dala téma a toto téma se dalo do dalších dvou diskucíh..
Kdyby chtěla dá si toto téma sama…
njn, Malike to sebralo
Třeba k tomu má své, osobní důvody. Mě tedy taky není jedno, kam se společnost morálně posouvá, a klidně to napíšu. Ale je to koloběh, který asi můžu změnit jen malým dílem, u své rodiny.
@pe-terka já vim a děkuji…balím to tu na emiminu..jsem znechucena. a doma potřebují optimismus a radost pro syna. četla jsi to, videlas to jak zakladatelku rozcupovali a tak je to pokaždé..čekala jsem všechno ale ne nefer vytahování me rodine situace. A předhozeni…tak dekuju jsem rada ze jsou tu lidí co chápou.. ![]()
Tak hodně zdaru.
@jdukolem píše:
tak asi jsi nečetla vývoj - zakladatelka s mužem v klidu mluvila on sexuální přitažlivost k dětem ve věku 12-14 let (ano hebefilie je součást pedofilie ač to asi zní přijatelněji jak se zdá) a nebude to nijak řešit a chtěl aby to zakladatelka našla.. jinak v nejhorším případě hebefilie, přiznám se, že to slovní spojení nepobírám - máš dceru?
Ano, dceru mám.
Vývoj diskuse jsem četla, přiznám se, ke konci už ne tak pozorně. Postřehla jsem, že manžel přiznal, nic s tím dělat nehodlá. Stále je to ale jenom velmi kusá informace, neznáme ho (koneckonců ani nevíme, na co koukal, a co po manželce vlastně chce), takže se můžeme bavit jenom ve velmi teoretické rovině.
@pe-terka píše:
nejsem jediná, koho zklamaly, stačí, když mrkneš o pár stránek dopředu. Ono i nesouhlasné stanovisko jde podat slušně. A zakl. se ocitla v psychicky obtížné situaci, kdy jde pochopit i ev. hysterie (kterou já tam nespatřuji) a zaslouží si empatický přístup.
""Nechci se ho na to ptát. Nevim, co mám dělat. Manžel je jinak ke mně pozorný, nosi mi květiny, o dítě se stará, funguje jako manžel i jako otec. Je pravda, že sex máme cca jednou za měsíc. Jsem úplně v šoku a nevim, co mám dělat. Co když je opravdu na děti? Co když mu rupne v bedně? Dá se s tim vůbec žít? Nebo mám utíkat? Nevim. Vše se zhroutilo. Hlavně se mi zhnusil."" Tak tohle napíše ženská po sedmiletém manželství!? Po skouknutí historie počítače? Pokud by tohle napsala po tom co jí řekl že je na holčičky chápal bych to a dokonce bych s ní i naprosto souhlasil v drtivé většině jejích názorů (pocitů). Ale v danou chvíli ani omylem!!! Prostě nemám rád unáhlené soudy! a ztoho někdy vycházející křivé a lživé obvinění. To může totiž nadělat úplně stejnou paseku v životě křivě označeného jako v životě oběti.
@Malike píše:
@J_Doe napsala jsem uhel pohledu..ne ze to automaticky předpokládám. ( rozdíl)
Fofrnik by se zakladatelkou vytrel podlahu( velmi racionální uvažování ) Bohunka ma též velmi racionální chápání…na dívku která byla obětí pedofilie hned vystekla ze ona neni objektivní v otázce pedofilie.
To je proč jsem založila tuto diskuzi.
Ja jsem nic nevkladala..já to jen okopírovala..
Jo díky akorát ze se svým synem.Ale jsi dobra stekna když narazis na to ze jsem bez vztahu..
Ono hold ne každý přijme me dite. A na budování vztahu ted nemám ani náladu ani energii.Ani čas..
Asi nemá cenu ti psát, že nerozumíš psanému textu, že? Nikdo na to, že jsi sama a bez vztahu nenarážel.
A teď asi narazím já, ale chci se tě zeptat -psala si srdcervoucí deníček, jak je syn nemocný a postižený a kolik péče potřebuje. Jak tady teda můžeš celý den sedět, když máš tolik naloženo?
Jen se ptám, nerýpu. Ale už teď je mi jasný, co odpovíš. ![]()
@BohunkaP píše:
Přesně tak, debata nemá smysl. Konkrétně tato diskuse totiž nebyla založena kvůli nějaké „osvětě“, to je jen pokrytectví - skutečným smyslem je hon na čarodějnice, tj. na ty, kteří nevytasili plamenný meč a nemáchli jím správným směrem a na jejichž šéf-ježibabu jsem byla pasována.Diskusi sleduji od počátku, ale nemám potřebu v debatě nějak pokračovat - vlastně už nemám potřebu pokračovat ve vůbec žádných debatách. Asi jsem potřebovala poznat bezmoc člověka, který stojí proti davu hysterických fanatiků s pochodněmi a ví, že ať udělá cokoli, hranice ho stejně nemine. Dostala jsem slušnou lekci, kterou si budu chvíli zpracovávat - člověk se má pořád co učit.
A děkuji, žes udělala to, s čím se za celých dvanáct stránek neobtěžoval nikdo z těch, které si mne berou do úst (dokonce ani zakladatelka, která doslovně citovala můj příspěvek, tu slušnost neměla).
@suvik, děkuji.
„Zmínila“ jsi mne.
Bohunko, povazuji Te za jednoho z nejrozumejsich lidi na tomto serveru. Diskutujes slusne, vecne, mam Tve prispevky moc rada. Take jsem premyslela, zda Te mam zminit. Ale nakonec jsem to neudelala, za nejake negativni emoce tato diskuze nestoji, nema cenu se obhajovat, neni proc. Kdo chce pochopit, co ve svych prispevcich pises, ten to pochopil a zbytek proste nechce.