Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike píše:
@Pudloslava jenze hebefilik je jiny lvl nez pedofil.. si to precti..
tam muz odmita videt tu zkutecnost ze 13 leta divka je dite.. tam je znacny rozdil. Pedofil z vetsiny strany diteti neublizi ale hebefilik uz rozdil dite/dospivajici prestava videt
Proč myslíš, že pedofil neublíží a hebefilik ano?
Já myslím, že spíš záleží na inteligenci dotyčného a dalších faktorech, jako třeba závislost na akoholu atd.
Zakladatelko a proc takhle posedle delas urputnou osvetu zrovna na emiminu?
@Pudloslava píše:
a co empatie k pedofilovi, ktery nezneuziva detiJen se to nekdo nahodou o nem domakl, rozneslo se to a stal se tercem ruznych utoku od sousedstva.jinak tedy samozrtejme bys mela byt empaticka i k tomu vrahovi, ve vztahu k nemu by ses mela branit jeho dlasim utokum, ale ne se mstit. Ale chapu, ze to uz je narocny level.
Pokud zatím nic neudělal a věděla bych to něm, budu stejně ve střehu. Ocením, pokud to bude sám nějak řešit.
A dobře chápu rodiče, kterým někdo děti zneužil nebo zavraždil a oficiální spravedlnosti se nedočkali, že ji vezmou do vlastních rukou.
Vroucně doufám, že nikdy nebudu v jejich pozici. Já spíš věřím na jakousi karmu, kterou si jednou všichni splátíme své dluhy a i ten pedofil mohl být někdy oběť nebo jí jednou bude.
@free333 pedofil ma deti rad.. pedofilie predstavuje vek 0-10 let a pres sexualni orientaci dobre chapou ze jsou to deti..
hebefilik vidi v 12 lete divku ktera je uz pripravena na styk a on bude ucitelem.. tam se ta nevinost ztraci..
Jenze hebefilik si vybere 15 letou kdy je jiz zakonem nechranena a presvedci ji k dobrovolnemu styku a casem jak poporoste a meni se, si najde dalsi 15 letou.
V tom znacnou vyhodu. Kdyz jsem cetla skupinku hebefiliku tak je to klasika u nich..
samozrejme je to o cloveku jako takovem to mas pravdu, nerikam ze ne..
@Poison Eve píše:
Zakladatelko a proc takhle posedle delas urputnou osvetu zrovna na emiminu?
Myslim, ze proto ze ji stejne jako me zarazilo, kolik „matek“ to povazuje za vlastne normalni ![]()
@Poison Eve jo napadlo me ze si stoupnu na vaclavak a budu se lidi ptat tam.. proc lidi co neco nechapou se tu ptaji?
Nebo je emimino stvoreno na mlicka, kasicky, vanocni uklid a recept na dokonalou rodinku?
Ted vazne.. vcera jsem cetla diskuzi, predevcirem spise.. a zakladatelka dostala cocku za to ze to prehani, ze je hysterka a je to normalni.. tak se ptam, je to normalni?
Vedu tu nejakou demonstraci stop uchylum? Nebo jsem se ptala proc se dnes deti berou jen do 11 let.. ja se jen ptala.
Nebo nemam pravo?
Uznavam ze moje debaty jsou vzdy takove horlive.. jsem takova a je to moje povaha.. dokazu se takle rozcilovat horlive za politiku ci autismus.. coz kazdy kdo me zna to vi.. ![]()
@Malike píše:
Uznavam ze moje debaty jsou vzdy takove horlive.. jsem takova a je to moje povaha.. dokazu se takle rozcilovat horlive za politiku ci autismus.. coz kazdy kdo me zna to vi..
Ja te chapu, mam to stejne. Me nejvic dorazi ta bezmoc…povazovat pedofila/hebefila za vlastne chudaka nemocneho napr, prijde tolika lidem jako norma. Radu nemam, jen pochopeni ![]()
Příspěvek upraven 12.11.16 v 15:52
@Malike Zeptala jsem se. Ty misto slusne odpovedi stekas jako cokl… stekej dal, na mne ovsem ne. Venuj se urputne tematu dal, evidentne se ti libi.
@saadet píše:
Myslim, ze proto ze ji stejne jako me zarazilo, kolik „matek“ to povazuje za vlastne normalni
Normalni mi to neprijde, v nasi aktualni kulture je to mimo misu. V jinych kulturach a historicky vsak vubec ne ![]()
@saadet jo no prave.. moje povaha je takova temperamnetni.. a predevsim neumim mlcet kdyz mi prijde neco zvracene..
vedet ze se nekdo u nas nalepuje na deti (slecny) tak nejsem takova ze mlcim a schovavam se rikam si ze se to nejak vyresi, ale neco bych mu rekla ze si to za ramecek neda.. ![]()
@Poison Eve nestekam, ja jsem ironicka.. kdybych stekola to bys to poznala.
Ne tema pedofilie se mi opravdu nelibi.. jenom neni v me povaze veci prehlizet.
@Poison Eve píše:
Normalni mi to neprijde, v nasi aktualni kulture je to mimo misu. V jinych kulturach a historicky vsak vubec ne
Ano, to mas bohuzel pravdu. Ale prave to resime zde u nas v cr, kde dikybohu ty hranice jsou jinde - alespon zakonem. Me osobne take vcera sokovalo, kolika zenam/matkam to prislo relativne normalni. Predevsim i po tom, co zakl potvrdila, ze manzel to priznal, nevidi na tom nic spatneho a nic s tim delat nehodla
sama mam dceru a tyto tendence me desi…stejne jako EU ve smyslu pokusu o integraci vsech psyh. nemocnych/deviantu/soc. vyloucenych atd do spolecnosti. Ano asi mam malo empatie, ale nechci to menit, chci co mozna nejbezpecnejsi misto k ziti pro svou rodinu… ![]()
@Malike píše:
@free333 pedofil ma deti rad.. pedofilie predstavuje vek 0-10 let a pres sexualni orientaci dobre chapou ze jsou to deti..
hebefilik vidi v 12 lete divku ktera je uz pripravena na styk a on bude ucitelem.. tam se ta nevinost ztraci..
Jenze hebefilik si vybere 15 letou kdy je jiz zakonem nechranena a presvedci ji k dobrovolnemu styku a casem jak poporoste a meni se, si najde dalsi 15 letou.
V tom znacnou vyhodu. Kdyz jsem cetla skupinku hebefiliku tak je to klasika u nich..
samozrejme je to o cloveku jako takovem to mas pravdu, nerikam ze ne..
Myslí, že někdy je chyba i u rodičů.
Pracuju mezi lidma a často vidím holčičky, malé i větší a jsou namalované, mají nalakované nehty, boty na podpatku.
U těch čtrnáctiletých, když jsou namalované, tak už nepozná jejich věk nikdo ![]()
Pak si jejich matky ještě nahážou jejich fotky na FB, aby byly IN a mohl si je kdekdo prohlédnout ![]()
@saadet píše:
Ano, to mas bohuzel pravdu. Ale prave to resime zde u nas v cr, kde dikybohu ty hranice jsou jinde - alespon zakonem. Me osobne take vcera sokovalo, kolika zenam/matkam to prislo relativne normalni. Predevsim i po tom, co zakl potvrdila, ze manzel to priznal, nevidi na tom nic spatneho a nic s tim delat nehodlasama mam dceru a tyto tendence me desi…stejne jako EU ve smyslu pokusu o integraci vsech psyh. nemocnych/deviantu/soc. vyloucenych atd do spolecnosti. Ano asi mam malo empatie, ale nechci to menit, chci co mozna nejbezpecnejsi misto k ziti pro svou rodinu…
Souhlasim. Kazdopadne to jeste budu formulovat takto - pokud se takovy muz spokoji jen se svymi predstavami a oprosti se i od fotek ci videi s nezletilymi divkami (vyroba techto videi ci fotografii je jiz take zneuzivani), at si zije v klidu. Jeho hlava patri jen jemu a ja ho muzu politovat.