Vraťte dívkám dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
11.11.16 23:18

@Malike a mají děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 23:19

@Janasas prave.. myslela jsem ze me klepne kdyz napsali nazev toho co mu je takze hebefilii znaji a jak prirozene to je.. to je to co me mrazi.. desi me to.. vazne me to desi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
@Malike píše:
@Lakejja coz ja cetla 0-10 pedofilie a 11-15 hebefilie.. jak pedofilie tak hebefilie se navzajem prekryvaji a je to porucha sexuality.. deviace. V zakoně vsak jedno a to same.
A pak napiše pár maminek to je ok, to je normalni.

Je jedno jak se to nazve. Ta vekova hranice fakt nehraje roli, jde tam o vyvinutost sekundarnich pohlavnich znaku. Ktere samozrejme nejsou stylem: jsou/nejsou :) pruser je, ze se to neda lecit, asi jako se neda lecit homosexualita, ktera, neni to tak davno, spadala do stejne skatulky. Jde spis o to, aby to dotycny ukociroval a nikomu neublizil. A kdyz zmakne fungovat na obrazcich a fantazii v soukromi, tak jedine dobre. Nejak se ventilovat musi, ani hezerosexualove nezvladaji vetsinou zit v absolutnim celibatu (tzn i bez masturbace)
Meli jsme moc hezkou prednasku od jednoho sexuologa z bohnic, co prave pracuje na oddeleni deviaci a on jasne rekl, ze je treba si uvedomit, ze je to jedna ze 3 zakladnich sexualnich orientaci (heterosexualita, homosexualita a pedofilie) a je pak jen otazka spolecenske konvence, jak se k tomu postavime. Nepochopeni a delani z tech lidi zrudy, jim totiz nijak nepomuze, naopak. (Coz neznamena ale, ze jejich chovani budeme schvalovat! To rozhodne ne! Zakony hovori jasne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Malike píše:
Ja treba vim ze nekdy ty divky radi si hrajou na dospele.. rtenka, upnute a mrkaji na starsi.. ale kolikrat to vidim kdyz jdu na prochazku.. debata divek v 15 letech :lol: deti.. stale deti..
Ale dalsi vec co mi prijde fakt desny je jak se k zakladatelce zachovali.. predevsim panove.. :cert: fofrnik se tam do ni pustil ze by sni vysmejcil podlahu a tuhle poblion a tamhle poblion.. a razem byla ta,, rozvracecka rodiny co pomyslela na slovo pedofil..

vidíš, to jsem si ani nevšimla 8o Podívejme se na Fofrníka :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.11.16 23:20

Já myslím, že hebefil nemá zájem o nalíčené puberťačky s vycpanýma prsama. Jim se líbí to dětství v nich :nevim:
Vždycky si vzpomenu na Daniela Hůlku a Šárku Vaňkovou, její rodiče museli mít asi radost, předpokládám, že jen za ruku se s ní nevodil. Ale jí už možná tenkrát bylo 15, nevím… jen ten věkový rozdíl byl masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 23:23

@Lakejja coz ja to chapu a beru to jako nemoc jenze kdybys to cetla.. tam velka spousta zen, matek to bere jako normalku.. klasika.. kazdy si mysli na lolitku.
Pedofilie taky neni o pruniku penisu ale o honpero u obrazovky a to same hebefilie.. presto jedno tak druhe se muze skarede zvrtnout a proto se pedofilove hledaji po svete a detekuji.. ( 0-15 let)
A ja opravdu je neodsuzuji ani jsem ho neposilala do basy jen na leceni :mrgreen: coz zakladatelka taky a odmitl.
Ale ted nejde o tohle ale o tom co si spolecnost mysli.. normalka, klasika a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.11.16 23:24
@Lakejja píše:
Je jedno jak se to nazve. Ta vekova hranice fakt nehraje roli, jde tam o vyvinutost sekundarnich pohlavnich znaku. Ktere samozrejme nejsou stylem: jsou/nejsou :) pruser je, ze se to neda lecit, asi jako se neda lecit homosexualita, ktera, neni to tak davno, spadala do stejne skatulky. Jde spis o to, aby to dotycny ukociroval a nikomu neublizil. A kdyz zmakne fungovat na obrazcich a fantazii v soukromi, tak jedine dobre. Nejak se ventilovat musi, ani hezerosexualove nezvladaji vetsinou zit v absolutnim celibatu (tzn i bez masturbace)
Meli jsme moc hezkou prednasku od jednoho sexuologa z bohnic, co prave pracuje na oddeleni deviaci a on jasne rekl, ze je treba si uvedomit, zeje to jedna ze 3 zakladnich sexualnich orientaci (heterosexualita, homosexualita a pedofilie) a je pak jen otazka spolecenske konvence, jak se k tomu postavime.Nepochopeni a delani z tech lidi zrudy, jim totiz nijak nepomuze, naopak. (Coz neznamena ale, ze jejich chovani budeme schvalovat! To rozhodne ne! Zakony hovori jasne. :)

njn, ale pokud (teoreticky!) přistoupím na tento koncept, tak by jednotliví vyznavači těchto skupin měli sex. žít spolu. Což je možné u homo i hetero, ale dva pedofilové se navzájem neuspokojí a objekt jejich touhy je - díky Bohu!!! - chráněn zákonem…Takže já bych podofílii do jednoho balíku s hetero a homo nestrkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.11.16 23:25
@pe-terka píše:
https://www.emimino.cz/…ofil-273757/
jestli nechceš, nečti…jen kdyby tě to zajímalo, posílám odkaz.

Dekuju…uz to louskam :poblion: minimalne mi to naprosto znechutilo nektere uzivatele/ky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 23:25

@pe-terka ten? Jak redbulka tak on ji tam pekne rozcupovali.. Redbulka ale byla jeste tak drza tak ji nahlasil nekdo.. fofrnika ne.Ale pekne se tam vyradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 23:27

@Any83 jo to jo no.. detskost.. tuhle jsem nasla na googlu knihu o deviacich a hebefilie tam byla taky. S lupou se dala cist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.11.16 23:28

@pe-terka @Malike presne o tech dvou mluvim :poblion: a to jsem na 5. strance z 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.11.16 23:28
@Malike píše:
@pe-terka ten? Jak redbulka tak on ji tam pekne rozcupovali.. Redbulka ale byla jeste tak drza tak ji nahlasil nekdo.. fofrnika ne.Ale pekne se tam vyradil.

no já četla spíš začátek a konec, prostředek mi unikl, hrála jsme si s dcerkou. Mrknu na to, ale dost mě překvapuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 23:30

@pe-terka ja ho neznam ale ten na ni nenechal nit suchou. Udelal konkretne on zni udelal peknou furii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.11.16 23:31

@Malike tak víš jak… kdo si, co se kdo na co dívá.. :nevim: pak jsou i ty názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
11.11.16 23:31

Ja jsem tu diskuzi sledovala od zacatku, tam jsem se nevyjadrovala, ale pokud mi nekdo připadal hystericky, tak to byla zakladatelka teto diskuze. Neadekvatne tam reagovala již v zacatku, kde tolik informaci jeste nebylo, kdy nabadala pomalu k lynčování dotyčného muze, zakladatelku vyzyvala k nahlášení manzela na policii a okamzitemu rozvodu. K argumentacnim faulum, překrucování a dramatizovani příspěvku tech, kteří s ni nesouhlasili, ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová