Piercing nosu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
27.3.14 08:03

Já ho nosím taky už cca deset let, sople se motaj zevnitř, musí se to čistit. nevýhoda je, když mi za to zatrhbou děti, to to pak mám červený. jiank píchala jsem si sama, nepřijde mi, že by to extra bolelo a hojení bylo chvilku, tak 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.14 08:05
@Anonymní píše:
Já mám právě dilema..letos mi bude 28, ale vypadám tak na 16 :roll: :zed:
Tak si trochu namlouvám, že by mě to mohlo trochu opticky „zestaršit“, pokud by mi slušel. No v práci se mi kolegyně smějou, že skoro 30letá matka od dítěte si chce dát ozdobu náctiletejch, tak mě právě nahlodávaj :think: :nevim:

mě je 27 a kdybych se ho musela zabvit, učitě si ho dám znova..a to jsem matka od třech dětí a čtvrtým na cestě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.17 18:22

Holky, je mi 13 let, ano opravdu mi to rodiče divili ale musím říci ze mě to vůbec nebolelo jen jsem cítila takovej menší tlak :nevim: a jsem velice spokojená a smrkání je v pohodě jen je potřeba to čistit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
19.10.17 18:33

Je mi 31 a mám ho už cca 13 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.10.17 19:27

@Nikol1405 mně ve třinácti řekla matka, že mi zakazuje si dělat piercingy tam, kde mi tečou nějaké tělesné tekutiny. Jinak ať si propíchám kdeco. :lol: no nemám nikde nic a jsem za to ráda. Člověk si to v dospělosti mnohdy rozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.10.17 20:02
@Nikol1405 píše:
Holky, je mi 13 let, ano opravdu mi to rodiče divili ale musím říci ze mě to vůbec nebolelo jen jsem cítila takovej menší tlak :nevim: a jsem velice spokojená a smrkání je v pohodě jen je potřeba to čistit :srdce:
:mrgreen: :mrgreen: já si ve 13 propíchla obě obočí a jazyk, pak to postupně pokračovalo, na maturitním tablu mám v xichtu 9 ks :lol: ve 23 jsem si píchla nerv, vše muselo dolu.. teď už zase začínám pokukovat po piercu, no už si ho nepíchnu sama - jsem na to stará :D zajdu do salonu - jo a je mi 35, heč :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová