Aukro -špatný notebook

14895
25.3.14 13:21

Aukro-špatný notebook

Ahoj lidičky, mám dotaz ohledně Aukra…mamina chtěla starší notebook jen na net a filmy..a že přes aukro to tam mají cenově výhodné..narazily jsme na jeden levný, pán popsal že tomu nejde baterie, ale na nabíječce to jde normálně…fajn, nebyl problém..notebook koupený a zaplacený. Dnes přišel a já ho zapla, že tam mamině doinstaluji potřebné..zapla jsem ho, jukla na internet a v tom se vypl..koukám, elektřina jde dál,,.říkám asi náhoda a zapnu ho..nejde..zase zachvilku zapnuho…už běží..opět notebook chvilku zapnutý a zase se vypl..no a tak stále dokola,..volala jsem tomu dotyčnému prodejci a říkala jsem co se děje..a on se choval arogantně, že mi to nevěří, jemu to šlo všechno v pořádku, buh ví co jsem stím udělala..rozčiloval se. Já to pak zavěsila, hrozně mě vytočil…neřeknu ani pecku, kdyby se to stalo za půl roku, ale hned po převzetí? A ted co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.14 13:23

@Malike obrať se na aukro jako takové - né na emimino. Mají centrum sporů, poradí Ti, jak dál postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.3.14 13:27

@martina.se děkuji,bojím se aby se to vyřešilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 13:29

@Malike s tim Ti pomůže to centrum sporů.. hold se pořád dokola říká - levný nákup nemusí znamenat dobrý :think: napiš jim tam, popiš, co a jak. Oni na to mají páky - jak to řešit. A jsou pojištěný pro případ podvodníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
25.3.14 13:30
@Malike píše:
Ahoj lidičky, mám dotaz ohledně Aukra…mamina chtěla starší notebook jen na net a filmy..a že přes aukro to tam mají cenově výhodné..narazily jsme na jeden levný, pán popsal že tomu nejde baterie, ale na nabíječce to jde normálně…fajn, nebyl problém..notebook koupený a zaplacený. Dnes přišel a já ho zapla, že tam mamině doinstaluji potřebné..zapla jsem ho, jukla na internet a v tom se vypl..koukám, elektřina jde dál,,.říkám asi náhoda a zapnu ho..nejde..zase zachvilku zapnuho…už běží..opět notebook chvilku zapnutý a zase se vypl..no a tak stále dokola,..volala jsem tomu dotyčnému prodejci a říkala jsem co se děje..a on se choval arogantně, že mi to nevěří, jemu to šlo všechno v pořádku, buh ví co jsem stím udělala..rozčiloval se. Já to pak zavěsila, hrozně mě vytočil…neřeknu ani pecku, kdyby se to stalo za půl roku, ale hned po převzetí? A ted co?

jedině na aukro, oni mají docela dobrý zákaznický a reklamační servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
25.3.14 13:39

Přepošli jim i vaši konverzaci, že psal, že je to bez problémů při zapojení v zásuvce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.3.14 13:44

Jo jo, mají celkem dobré centrum sporů, doporučuju to natočit na video, aby bylo jasné, že se to děje dnes hned po převzetí, dát třeba na zoutube, aby se dal poslatodkaz aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.3.14 14:12

Já měla jiný problém. Zaplatila jsem předmět a ten prostě nepřišel. Tak jsem se také obrátila na centrum sporů. Nejprve musíš zahájit spor, ale až poté, co se nedá s prodávajícím nijak domluvit. Pak má prodávající nějaký čas na vyjádření, až tento čas vyprší, tak se postupuje dál. Přijde mail od aukra, kde máš ty dokázat, že jsi předmět zaplatila a doložit případnou mailovou komunikaci. Jemu pozastaví účet. Pak musíš mít protokol od policie a ten také zaslat na aukro. Dále nevím, protože já jsem na policii už nešla a nechala to holt být. Ale takovýhle je začátek procesu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.3.14 14:17

Já měla také ten problém, že jsem zaplatila zboží a cca měsíc urgovala dodavatele a pořád jen sliby. Napsala jsem na centrum sporů a druhý den mi milostivě zboží odeslal, plus přidal dárek, jako omluvu. Nebála bych se to řešit. Dopadne to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.3.14 14:20

Psal mi že se večer domluvíme, v telefonu se choval dost arogantně..první nákup na aukru a už tohle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
25.3.14 15:04

Jak ti někdo radil, nahraj video a pošli to i tomu vykutálenýmu prodejci, snad to dobře doapdne a vrátí ti peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová