Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky, mám dotaz ohledně Aukra…mamina chtěla starší notebook jen na net a filmy..a že přes aukro to tam mají cenově výhodné..narazily jsme na jeden levný, pán popsal že tomu nejde baterie, ale na nabíječce to jde normálně…fajn, nebyl problém..notebook koupený a zaplacený. Dnes přišel a já ho zapla, že tam mamině doinstaluji potřebné..zapla jsem ho, jukla na internet a v tom se vypl..koukám, elektřina jde dál,,.říkám asi náhoda a zapnu ho..nejde..zase zachvilku zapnuho…už běží..opět notebook chvilku zapnutý a zase se vypl..no a tak stále dokola,..volala jsem tomu dotyčnému prodejci a říkala jsem co se děje..a on se choval arogantně, že mi to nevěří, jemu to šlo všechno v pořádku, buh ví co jsem stím udělala..rozčiloval se. Já to pak zavěsila, hrozně mě vytočil…neřeknu ani pecku, kdyby se to stalo za půl roku, ale hned po převzetí? A ted co?
@Malike obrať se na aukro jako takové - né na emimino. Mají centrum sporů, poradí Ti, jak dál postupovat.
@Malike s tim Ti pomůže to centrum sporů.. hold se pořád dokola říká - levný nákup nemusí znamenat dobrý
napiš jim tam, popiš, co a jak. Oni na to mají páky - jak to řešit. A jsou pojištěný pro případ podvodníků.
@Malike píše:
Ahoj lidičky, mám dotaz ohledně Aukra…mamina chtěla starší notebook jen na net a filmy..a že přes aukro to tam mají cenově výhodné..narazily jsme na jeden levný, pán popsal že tomu nejde baterie, ale na nabíječce to jde normálně…fajn, nebyl problém..notebook koupený a zaplacený. Dnes přišel a já ho zapla, že tam mamině doinstaluji potřebné..zapla jsem ho, jukla na internet a v tom se vypl..koukám, elektřina jde dál,,.říkám asi náhoda a zapnu ho..nejde..zase zachvilku zapnuho…už běží..opět notebook chvilku zapnutý a zase se vypl..no a tak stále dokola,..volala jsem tomu dotyčnému prodejci a říkala jsem co se děje..a on se choval arogantně, že mi to nevěří, jemu to šlo všechno v pořádku, buh ví co jsem stím udělala..rozčiloval se. Já to pak zavěsila, hrozně mě vytočil…neřeknu ani pecku, kdyby se to stalo za půl roku, ale hned po převzetí? A ted co?
jedině na aukro, oni mají docela dobrý zákaznický a reklamační servis
Přepošli jim i vaši konverzaci, že psal, že je to bez problémů při zapojení v zásuvce.
Jo jo, mají celkem dobré centrum sporů, doporučuju to natočit na video, aby bylo jasné, že se to děje dnes hned po převzetí, dát třeba na zoutube, aby se dal poslatodkaz aukru.
Já měla jiný problém. Zaplatila jsem předmět a ten prostě nepřišel. Tak jsem se také obrátila na centrum sporů. Nejprve musíš zahájit spor, ale až poté, co se nedá s prodávajícím nijak domluvit. Pak má prodávající nějaký čas na vyjádření, až tento čas vyprší, tak se postupuje dál. Přijde mail od aukra, kde máš ty dokázat, že jsi předmět zaplatila a doložit případnou mailovou komunikaci. Jemu pozastaví účet. Pak musíš mít protokol od policie a ten také zaslat na aukro. Dále nevím, protože já jsem na policii už nešla a nechala to holt být. Ale takovýhle je začátek procesu..
Já měla také ten problém, že jsem zaplatila zboží a cca měsíc urgovala dodavatele a pořád jen sliby. Napsala jsem na centrum sporů a druhý den mi milostivě zboží odeslal, plus přidal dárek, jako omluvu. Nebála bych se to řešit. Dopadne to dobře.
Psal mi že se večer domluvíme, v telefonu se choval dost arogantně..první nákup na aukru a už tohle ![]()
Jak ti někdo radil, nahraj video a pošli to i tomu vykutálenýmu prodejci, snad to dobře doapdne a vrátí ti peníze