Děti na FB

12154
24.3.14 20:28

Děti na FB

Prosím, aby se to tu nepohádalo.
Mám jen otázku:

Nahlásili by jste (nebo hlásíte) dítě pod 13 let, které má profil třeba na FB?

Rodiče jim založí profil (jedna má známá své dceři dokonce 2 8o :roll: ) a vůbec nejspíš nedomýšlí následky.

A tak si říkám, že je to proti pravidlům (založení profilu je podmíněn věkem 13-ti let).

Neptám se, jestli mám „bonzovat“, s tím se poperu sama :mrgreen:.
Ptám se v podstatě, jestli vám to (ne)vadí…? A jak se stavíte k tomu, že takoví špunti exhibují na síti?

Ano, mně osobně je to velmi nesympatické - abych odpověděla na svou vlastní otázku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
24.3.14 20:32

Že má někdo profil nemusí znamenat, že bude exhibovat :lol: To nebývá JEN o věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 20:32

Ani jsem netušila, že je taková hranice. Jinak je mi to jedno, svý děti s ohlídám a co dělají ostatní, pokud tím nějak neohrožují mne je mi šumák. Však je jedno, jestli maj FB nebo ne, je mnoho dalších způsobů, jak se chovat nebezpečně na netu a to zakázané není. Viz různe chaty apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
24.3.14 20:33

Znam okolo sebe nekolik rodin, kdy rodice zalozili profil detem uz ve dvou letech.

Nenahlasila bych to, ale asi to nikdy nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 20:37

Nenahlasila bych to ;)
Je to jejich vec :D Oni jsou prdli, myslim ty rodice ktere zalozi fb diteti ;)
Decka co si zalozi fb (pod 13 let ) me jsou fuk, jsou blby, stejne az se cca v tech 15-16 letech kouknou co psali v 12-13 letech reknou si ze byli pekne blby :D Myslim to co psali, ne pravopis, i kdyz ten asi taky ;) znam holcicku ktera ho mela uz v 7 letech ale vyuziva ho az ted, je ji 11 let ;) No tak snad jsem pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.3.14 20:37

@radúna no tak mě osobně se to vůbec nelíbí :roll: známé se narodil syn neměl ani 3 měsíce a už mu založila FB!!! 8o 8o 8o 8o no chápete to??je to mazec..to jsou ti facebookový maniaci :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.3.14 20:44

Ne, nenahlásila, je to jejich věc. Ale nelíbí se mi to. Náš mladý o něm jeden čas taky básnil, ale nedovolila jsem mu to. Ale on to spíše chtěl kvůli těm hrám, co tam hrají někteří spolužáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
24.3.14 20:50
@kaja00 píše:
Nenahlasila bych to ;)
Je to jejich vec :D Oni jsou prdli, myslim ty rodice ktere zalozi fb diteti ;)
Decka co si zalozi fb (pod 13 let ) me jsou fuk, jsou blby, stejne az se cca v tech 15-16 letech kouknou co psali v 12-13 letech reknou si ze byli pekne blby :D Myslim to co psali, ne pravopis, i kdyz ten asi taky ;) znam holcicku ktera ho mela uz v 7 letech ale vyuziva ho az ted, je ji 11 let ;) No tak snad jsem pomohla :)

ja si myslim, ze hodne zalezi ucel pro jaky to ditko fb ma.. pamatuji si jednoho klucinu co delal suseny krizaly a domlouval si obchody po netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
24.3.14 20:51

Nenahlásila, ale je to na palici :zed:. Ostatně jako fotky dětí typu: outfit na dnešní 68. den, naše společné koupání, takhle se dneska poblinkal… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.3.14 20:55

Ani ja netusila, ze tam je nejaka vekova hranice :nevim: podle me strasne zalezi na pristupu k fb. třeba ja od nej ocekavam pouze jiny způsob komunikace a občas nalezeni nekoho na koho uz nemam kontakt. mam kamarádku se dvěma malymi dětmi a obe uz mají svůj profil davno zalozeny, kamarádka to pouziva kvůli fotkam, které tak muze ukazat svým pratelum a rodine, které ma rozstrkane po celem svete. to není zas tak spatny důvod, ne? :think: jinak samozrejme deti brouzdajici po fb a sdilejici kazdou ptakovinu, pripadne lajkujici co muzou, tak to by me trefil slak :cert:
a ne, nikoho bych nebonzovala, snad at se každý stara sam o sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.14 20:58

To jsem ani netušila, že uživatel musí dosáhnout 13 let. Na FB jsou i mladší děti, pokud se nevystavují v podprsence a nešpulí pusu (holky), nebo nepředvádí bez trička své neexistující svaly (kluci), tak je mi to fuk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.3.14 20:58

@verunB Nechápeme, ale proč to tak prožíváš? :mrgreen:
Já mám v přátelích i pár psů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.3.14 21:00
@meringa píše:
Nenahlásila, ale je to na palici :zed:. Ostatně jako fotky dětí typu: outfit na dnešní 68. den, naše společné koupání, takhle se dneska poblinkal… :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to máš pravdu též mi to příjde na hlavu :mrgreen: :mrgreen: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.3.14 21:00

Jinak horší jsou matky, které tam dávají nahé a pokakané děti. Když si to tam o 10 let později dá samo, aspoň to může ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.3.14 21:02
@ElenaB píše:
ja si myslim, ze hodne zalezi ucel pro jaky to ditko fb ma.. pamatuji si jednoho klucinu co delal suseny krizaly a domlouval si obchody po netu ;)
:mrgreen:To je pěkný.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová