Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.
Poprosím o anonym - chodí zde rodinní příslušníci - poznali by mě
Fuj, ocucavat piercing..
@Anonymní píše: Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.
A co bioplast?
Třeba by si příta víc pochutnal? ![]()
Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.