Piercing - poraďte prosím :)

Anonymní
18.7.22 22:27

Piercing - poraďte prosím :)

Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.
Poprosím o anonym - chodí zde rodinní příslušníci - poznali by mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
18.7.22 22:29

Tak když mu to vadí, ať to nechá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.22 23:26

Zkus nutellu…..

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
18.7.22 23:33

Nasekej mu na holou a vysvětli, že se železo necumlá.

• Citovat
  • Upravit
12612
19.7.22 02:43
@Anonymní píše: Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.
Poprosím o anonym - chodí zde rodinní příslušníci - poznali by mě :mrgreen:

Fuj, ocucavat piercing..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
19.7.22 06:33
@Anonymní píše: Čauky dámy. Jdu si za Vámi pro radu. Mám piercingy v bradavkách (cca už půl roku) a našla jsem si přítele. Tomu se to líbí, jo, všechno v pořádku, akorát co mu trochu vadí, tak je chuť železa..nevíte někdo, čím by se ta pachuť železa dala zmírnit? Šperk měnit velice nechci a sundávat nehodlám, protože už je to součást mě (přítel sundání nevyžaduje)…tak jestli existuje třeba nějaký sprej, či tak něco, na netu jsem nic bohužel nenašla.
Poprosím o anonym - chodí zde rodinní příslušníci - poznali by mě :mrgreen:

A co bioplast?

Třeba by si příta víc pochutnal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová