Piercing v bradavce? Před otěhotněním?

Anonymní
2.2.25 20:06

Piercing v bradavce? Pred otěhotněním?

Ahoj,
Prosím o radu děsně mě láká piercing v bradavce, dala bych si to zatím do jedné. Těhu ale brzy plánujeme (jak to přijde tak to přijde) hojí se to cca 4-7 měsíců, což je doba když náhodou otěhotním by mělo být již v pořádku, máte někdo zkušenost? Jaká byla bolest? Dalo se to? Kdy jste začal ochodit plavat? Sportovat?

A co případně tehu? :srdce: Dekuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
2.2.25 20:09

Jak se s tím vlastně kojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
2.2.25 21:04

V době plánování těhotenství mi to přijde jako holý nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.2.25 21:50

Piercingy jsem měla x let, takže zahojené. Ve druhém trimestru letěly ven, protože bradavky byly tak citlivé, že jsem je nesnesla. Ale i kdyby ne, jak si s nima představuješ kojení? Jakože by bradavku mrně dudlalo i s naušnicí? A. kdyby se náhodou uvolnila, tak ji v lepším případě spolkne, v horším vdechne? 8o
Ono to kojení v prvních týdnech bolí už tak dost.
Nechala bych si to až na později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
2.2.25 22:13
@Anonymní píše: Více

Tě omlouvá neznalost :lol: co se s prsy v průběhu těhotenství a kojení děje..

Se na to vykašli a odlož to… ideálně na nikdy.

A taky mě :mrgreen: to tvé plánování. Člověk míní, priroda mění - to v prvé řadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.2.25 08:43

Pěkná blbost, pokud plánujete mimino. I kdybys nakrásně nechtěla kojit, bradavky bývají v těhotenství a po porodu ultra citlivé, prsa se zvětšují, hormony pracují. Sotva se zahojíš, tak to na 99 % vyndáš. Počkej až po porodu a odstavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.2.25 15:06
@Karamba2020 píše: Více

Dost blbě, protože piercing v prsu často způsobuje neviditelné zjizvení, které pak brání kojení. Maminky jsou pak nešťastné, že kojit lze jen z jednoho prsu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
4.2.25 04:53

Hojení je individuální, ale může trvat déle než uváděné 4-7 měsíců, obzvlášť pokud dojde k podráždění. V těhotenství se bradavky mění a piercing může být nepříjemný, někdy se i doporučuje vyndat kvůli kojení. Pokud ho opravdu chceš, asi bych počkala až po těhotenství a kojení, aby sis to mohla užít bez komplikací.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak