Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, jen tak ze zvědavosti by mě zajímaly nazory žen, ale klidně i mužů. Osobně mi vůbec nevadí, když slečna nosí hluboký výstrih nebo je zkratka vidět ve výstřihu vyrýsované poprsí. Pokud to není vulgární nebo vážně hodne přehnané.
Na sociálních sítích často vidím komentáře, že je to hrůza apod. Myslíte že žena muze nosit výstřihy jen proto, že se jí to proste libi, nebo to vždy podvědomě bude volání po pozornosti? Já bych upřímně ráda nosila, ale zaroven je ve mne ten tichý hlásek, že ostatní to budou vnímat jako zoufalé atd. Jak to vnímáte?
Jinak ano samozřejmě lze napsat, že do toho nikomu nic neni (pravda), ale narovinu nikdo nechce být mezi lidmi ten “souzený”.
Díky moc předem za diskuzi holky
![]()
Nosím to, co je mi pohodlné, co se mi líbí a co si myslím, že mi sluší. A samozřejmě čisté a nepáchnoucí. Co si o tom myslí okolí, zejména úplně cizí lidi, je mi fuk.
Hluboké výstřihy sice nenosím, protože do nich nemám co dát
, ale klidně se ten přístup dá aplikovat i na ně.
Takže být tebou, pokud se ti líbí hluboký výstřih a chceš ho nosit, tak ho nos
Jen asi s přihlédnutím k okolnostem, třeba v kostele nebo u státní zkoušky to asi nebude to pravé ořechové.
Pokud nepřekročíš hranici mezi tím být sexy a vulgární, tak v tom nevidím problém. Velký výstřihy nosím, jsem vysoká, ne zrovna hubená a potřebuju postavu opticky rozčlenit.
Ja treba vystrihy nenosim, ale vubec mi nevadi, pokud je nekdo nosi. Kazdy se obleka podle sveho pocitu a dokud neohrozuje mravni vychovu mladeze…
O zene s vetsim vystrihem bych si mohla myslet, ze chce pozornost a obdiv muzu, nebo ze je pysna na svoje zenstvi a svobodu, ma odvahu…
@Mikca2002 píše: Více
Zalezi na tom, kolik ti je a predevsim na kvalite kuze. Za me decentni vystrih je ok, ale typ “dobry den, kozy ven”, uz vulgarni je. Prsa mam obrovska, pevna, predevsim vlastni, jsem na ne pysna, ale treba takovy rolak je mnohem vic sexy. Uz dlouha leta sazim na muzskou fantazii a vyplaci se to.
Do práce výstřihy moc nenosím, když už, tak menší. Nemám s tím dobrou zkušenost, vadí mi, jak na mě pak muži koukají. Když jdu ale s manželem o víkendu třeba na véču, tak si pořádnej výstřih klidně vezmu, on se tam kouká rád a pohledů ostatních si v tu dobu nevšímám ![]()
@Kockazvysocan no to chapu, ale mne nejde o muže, jde právě o to co píše uživatelka nad tebou, o to “ženství”, mozna to zní zvláštně, ale libi se mi proste ženské tělo, jsem rada že jsem se tak narodila…a i ten výstřih proste. Jinak je mi 22 a jsem celkem drobná, velikost nosím 70B, takže spíše menší.
@stodvacetjedna píše: Více
To jo, ale jinak večeře o ničem, když tě něco tahá za oči a máš odkrvené chuťové pohárky ![]()
@Mikca2002 píše: Více
Chapu te, ve tvem veku jsem silu zenstvi taky vnimala takhle a vystrihy nosila. Dneska vim, ze zenstvi se ukryva uplne jinde. Ale svym dceram do toho taky nekecam.
Zena muze nosit, co se ji libi
Zarazilo by me akorat, kdybych potkala ve meste vylozene nejakou nahore bez, ale v lete jsou ty vystrihy proklate hluboke, latky tenke a hodne zen a divek podprsenku nenosi, ze vlastne nahore bez stejne dost z nich chodi ![]()
@Ploskutáček Doporucuju se jit vylepit do centra vetsiho mesta a jenom pozorovat kolemjdouci ![]()