Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kockazvysocan píše: Více
Taky mám velká prsa a jestli něco nenávidím, tak jsou to roláky a svetry. Ani šálu kolem krku nenosím, mám pocit že nemůžu dýchat. Takže nosím výstřihy a různé druhy oblečení co nejsou až ke krku a ani bundu nezapínám i v největších mrazech až nahoru.
Ne vždy nosí žena výstřihy aby si něco dokazovala a chtěla aby bylo vidět co má pod oblečením.
@Anna766 píše: Více
Ja nepsala ale, ze vystrihy nenisim, jen ze by mel byt decentni a ne mega. To uz pak opravdu neni sexy. V lete asi pochopitelne rolak nenosim ![]()
Velké výstřihy jsem nikdy nenosila, vadí mi, když mi do nich cizí chlapi vilně čumí.
Zakladatelka je spíš nosit chce, tak ať je vesle nosí, nevím, proč nad tím tak špekuluje.
@Karamba2020 no, proč nad tím zakladatelka tak špekuluje je napsané už v úvodním prispevku diskuze ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
Nenosím ho ani v zimě, žádný ani nemám
to neměl být v žádném případě útok na tebe, asi to blbě vyznělo. Jen že ne vždy když žena nosí různé druhy výstřihů, neznamená to že je to proto aby se chlapům ukazovala, ale i kvůli sobě. To mělo být vyznění mého příspěvku.
Já mám prsa velká, výstřihy nenosim, přijde mi to laciné ukazovat prsa každému.
Podla mna nie je nic zle na tom, chciet vzbudit pozornost ![]()
Niektore vystrihy su pre mna nepohodlne - necitim sa v nich dobre, ine ma bavia. Tym sa pri vybere oblecenia riadim ![]()
Niekedy chcem pozornost, inokedy nie. Podla toho sa obliekam
@Mikca2002 píše: Více
Konaj podla toho, co citis. Bud sama sebou.