Piercing v pupíku - problémy

14
27.11.17 20:06

Piercing v pupíku- problémy

Ahoj. Potřebovala bych poradit od někoho, kdo má jako já piercing v pupíku. :zed: Mám ho od září. Nedávno mi začat hnisat, zkrátka vytéká mi z něj bílý hnis a dneska jsem zjistila, že se mi v pupíku pod spodní dírkou objevila trochu zarudlá bulka. :roll: Nevím, co udělat, aby se mi to zahojilo a jestli se to vůbec zahojí samo (bez lékařské pomoci nebo tak.) Na zahojení jsem používala Septonex a teď vodu se solí a Heřmánkový čaj. Nemáte nějaké rady, čím ještě to ošetřit a jak by se mi to mohlo zahojit? Popřípadě, jestli bulka sama praskne? Budu ráda za každé rady a zkušenosti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
27.11.17 20:08

Pokaždé když se mi objevila bulka u piercingu. Dříve nebo později jsem ho musela dát ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.11.17 20:10

Odpověď

@lachtanice86
To já právě nechci.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
27.11.17 20:14

Antibiotikovou mest. Predepise praktik. Driv se dával framikoin, ten už se tuším nevyrabi

• Citovat
  • Upravit
19983
27.11.17 20:16

@zuzka100mimi to jsem taky nikdy nechtěla. A stejne jsem musela. Ta bulka rostla a nepomahal ani framykoin. Místa jsem měla v jednom ohni, hnis tekl. A narozdíl od zde šťastnějších, vím, že jsem měla hnis. Byl žlutý až hnědý, zapáchal.. Vím o čem píšu. Tahle jsem musela vyndat pupik, helix, forward helix a 3× tragus. Třeba tragus jsem měla půl roku po pichnuti naprosto ok a potom z ničeho nic peklo. Solny roztok k ničemu, stejně heřmánek, zkusila jsem zajit za piercerem a ten ještě zkusil vyměnit materiál. Takhle jsem s jednim piercingem bojovala rok a čtvrt. A kdyz uz bulka u pupíku zmizela,
zjistila jsem že ho mám posunuty. Jak ho tělo vytlačuje. Naštěstí ty bulky po vyndani zmizely ale u tragusu naposledy to trvalo skoro 3mesice. Nějaká místa na těle, mém, piercing nezvládnou.

Příspěvek upraven 27.11.17 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
27.11.17 20:17

Já měla piers v břichu pichnuty 3×, vždy mi postupně “vyhnisal”, moje tel ho nepřijalo..
Teď mi tam zbyla asi 3mm kůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.11.17 20:25

@zuzka100mimi

Ja jsem mela hnis i bulku, nevyndavala jsem! Proste jsem pokracovala v antibiotikove masti..trvalo to dele, ale zahojilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.11.17 20:33

Ježiš marjá, Framykoin ne! :zed: To bys to pohnojila ještě víc!! Dvakrát denně čisti solným roztokem, 1× denně proplach heřmánkem a na bouličku použij Betadine. Chce to čas, vpich je ještě relativně čerstvý. „Bílý hnis“ není hnis, se tkáňový mok, který značí proces samočištění - hojení. Hnis je žlutý, či lehce hnědý. Nevydávat a nesahat na to špinavýma rukama. Neboj, zahojí se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.11.17 20:35

Odpověď

@Kachorra
Tak to se mi docela ulevilo. :) Snad máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.11.17 20:36

Odpověď

@Adelkadd
Tak to mě povzbudilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
27.11.17 21:16

Vyndej si ho a vypláchni si ho vodou ze solí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
27.11.17 21:23

Kup si v lékárně líh na čištění tě dírky. To mi radil lékař. vem si tyčinku na čištění uší, namoč do lihu a procisti tu náušnici z každé strany.jak ta náušnice zajede jakoby zpět do té dírky, tak se to dostane i dovnitř… Pěkně to jakoby vysušuje, dezinfikuje a pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
27.11.17 21:35

Já bych zkusila černou mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
27.11.17 22:01

Mně se třeba ta kůže přes piercing zužovala tak dlouho, až z ní zbyl jen strup, který odpadl. Moje tělo prostě ozdůbku v pupíku nechce :D tak ho respektuju. Možná má větší rozum, než já, poněvadž jsem neměla krásné ploché břicho ani v těch patnácti, co jsem si ho nechala píchnout :D málokdo má na to tělo a já to taky nejsem :lol: znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 23:38

Mne kdysi pomohla antibiotika v masti, okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová