Pije hrozně moc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7858
1.7.10 12:13

Jj Cico taky myslím že ta flaška dělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.7.10 12:24

no, je to také možné, jenže já mu dám to pitíčko do flašky od Jupíku a on žačne šíleně řvát, toto pití néééé, nenapije se a je schopný mi tady dupat, křičet, ronit slzy.....tak nevím, mám vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 12:32

Monulko myslím že to bude ten samý problém jak u nás,kdyby měl cukrovku tak se asi napije i z toho Jupíka,ale pro svůj klid si s tou močí raději zajdi.
Moje kamaradka má kluka 8let a začal hodně pít ze dne na den a i hodně jist,v noci se začal počurávat a byl zmatený,všechno se semlelo během pár dní.
Bohužel testy dopadly špatně,ale bylo tam daleko víc přiznaků než jen to pití,jo a ještě říkala že mu bylo tak divně cítit z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
1.7.10 12:32

Já bych asi zkusila vydržet, když pila tolik tak jen tak dehydratovaná nebude. A hlavně bych nedávala to sladký, taky myslím, že pije jen pro chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
1.7.10 13:00
monulka píše:
no, je to také možné, jenže já mu dám to pitíčko do flašky od Jupíku a on žačne šíleně řvát, toto pití néééé, nenapije se a je schopný mi tady dupat, křičet, ronit slzy.....tak nevím, mám vydržet?

zkus vydržet !!!
Kuba ze začátku taky nechtěl pít vůbec, ale pak ho žízeň donutila. Já si myslím, že už jsou fakt velký na to, aby ještě měli flašku z dudlíkem… :nevim:
V dubnu měl Kuba hnisavou angínu, 24 hodin v kuse horečky téměř 40°C, vůbec nechtěl pít, ale vážně vůbec, tak jsem mu vrátila flašku s dudlíkem a on jí nechtěl, už z ní vůbec neuměl pít !!! Což mi přišlo zajímavé, že to tak rychle zapomene ??? :nevim:
přitom má stále ještě mlíko a to z flašky pije… :?:

Příspěvek upraven 01.07.10 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
1.7.10 13:10
Mišáček píše:
Rybano jj přesně jak u nás,taky hodně tahá v noci to je schopný vypit dvě flašky za noc,jenže to mokro pod ním že? :think: Flašku jsem mu taky vzala už jsem byla vytočená z toho nočního převlíkání,vzal to docela v klidu,jenže zase přestal pít,vzhledem k těm šíleným vedrům jsem mu jí zase vrátila,páč do něj jinak nenacpu ani pul litru.

tak to noční pití u nás naštěstí nebylo a není… :wink:
ale byl taky pořád mokrej, ono vypít 2 litry za den, někdy teda i víc, do toho nějaká polívka a 2-3 flašky mlíka (to máme dodnes, jediná neřest, kdy pije z flašky), to bych byla mokrá i já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.7.10 13:31

právě, jsem ho v noci musela přebálet někdy i třikrát - mazec, no. To teď nehrozí když nepije, si taky říkám, že ho žízeň donutí a zatím nic ani v těhlech vedrech.
V mém okolí děti normálně z jupíka pijí. Zkoušela jsem různá flašky a nic i s brčkem, pítkem nic. Kamarádka přišla na návštěvu a cestou si koupila jupíka, tvrdila, že by z něj taky nepila, že se musí moc tahat a dostane do sebe jen lok, no ale mě to tak špatné nepřijde. a hlavně tu flašku vyměním a nemusím nic vyvářet a nesmrdí jak ty umělohmotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
1.7.10 13:46

tak já to teda zkusila a nepřijde mi, že by se z těch flašek od Jupíka nebo Kubíka pilo nějak špatně nebo že by muselo nějak extra tahat… :roll:
náš Kuba, když má opravdu velkou žízeň, tak tu flašku prostě vezme a pije, dokud nemá dost a že by to byl jen jeden lok se mi nezdá… :nevim:
kolikrát vypije čtvrt flašky na jeden zátah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 14:02

Mě taky přijde že se z nich pije docela dobře,navic jsou zvyklí tahat z flašky s dudanem.

Na noční pití jsem si ho svojí blbostí naučila sama,páč jsme odbourávali dudlíky a já neměla nerva na to ho nechat řvát,když mu stačilo si jen cucnout z flašky,jenže teď už si necucne,ale pořadně se napije,to jsem si teda pomohla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 14:03

Jo a to v noci dostává jen čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
1.7.10 14:06
Mišáček píše:

mu asi hodně chutná, máte jí dobrou… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 14:19
rybana75 píše:
Mišáček píše:

Právě že nechutná,ale chuť ududat se je silnějši :lol:
Ve dne by si nedal ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.7.10 14:22

Ahoj já myslím, že jak píší i holky, pokud by měl cukrovku tím pádem žízen strašnou tak by pil ze všeho. Já teda diabetické dítě mám a Filip třeba ani velkou žízen neměl, pil celkem normální množství, ale chodil strašně čurat, začal se počůrávat i v noci což se už před tím nestávalo. Takže pokud Tvůj malý má jen žízen, ale jinak je ok tak bych strach neměla, ono je toho u cukrovky fakt víc, poznala by jsi změny a to i pokud by měl cukrovku v začátku. Ale pro klid bych si k doktorce zašla, ale ještě chci napsat, lepší by bylo teda udělat glykemku, protože do moče se začne vylučovat glukoza později. Tak přeju at je to v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
1.7.10 14:35
Mišáček píše:
rybana75 píše:
Mišáček píše:
Právě že nechutná,ale chuť ududat se je silnějši :lol:
Ve dne by si nedal ani omylem.

též ho na vodu nemůžu naučit, on jí prostě nechce… :cert:
takže mu buď dělám slabě oslazený čaj nebo slabou vodu se šťávou… :nevim:
kupovaný ovocný šťávy mu nedávám, jsou hrozně sladký a to on zrovna nepotřebuje…má 15 kilo, no možná už i víc…a když je naředim, tak je nechce syčák jeden…on je tak vybíravej v tom pití…za to v jídle, to sní úplně ale úplně všechno… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
1.7.10 14:46

Pije proto že ho to z flaše baví … měla jsem to též. Přes den to ještě šlo, ale v noci byl přisátej pořád a vypil klidně 4 flašky pití za noc.
Jediné co pomůže je opravdu flašky sebrat … rozřízni dudlík, zahraj komedii že je rozbitej a novej koupit nelze a zak a dej mu nějakej ten hrnek.
Z cukrovky mít strach nemusíš … kdyby ju měl, zyčal by pít najednou ze dne na den hodně a stupňovalo by se to a přidal by se i rapidní úbytek váhy … Ale samo pro jistotu si k dr. klidně zajdi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko