Pije hrozně moc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
2.7.10 12:30

TAkže moč máme OK :palec: , tak doufám, že je to opravdu jen ten zlozvyk :-)
Díky MOC MOnika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
4.7.10 16:10

Na skok se vracím k tomuto tématu…našla jsem stránky, kde je popsáno, kolik toho má za den batole vypít…a docela mě to zaskočilo, že v naší kategorii je to tak málo… :nevim:
Náš Kuba tohle množství na 100% vypije a to jsem si myslela, že je to nic moc…
http://www.miminet.cz/clanky.php?…
Zdravím.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.9.22 22:59

Už si nevím rady

Holky, procitala jsem tady vaše komentáře. Už jsem vážně bezradna.
Moje dcera (14 měsíců) neusne bez flašky s vodou. To by ještě nebyl takový problém, kdyby se v noci ne budila co 30 minut a musí mít hned plnou flašku, jakmile ji dám trošku tak je jen řev a nezastaví se do doby než si prosadí své. To samé když se snažíme odnaučit s tím usínáním řve vkuse, bez zastaveni. Zkoušeli jsme 6×. Pokaždé vydržela přes 2h rvat, ale úplně histericky. Už fakt nevím co s tím. Bojím se, aby si neposkodila ledviny. Je schopna za den a noc vypít 3litry
Nějaká rada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:06

@Loloj1 a pediatr na to co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.9.22 23:22
@Loloj1 píše:
Holky, procitala jsem tady vaše komentáře. Už jsem vážně bezradna.
Moje dcera (14 měsíců) neusne bez flašky s vodou. To by ještě nebyl takový problém, kdyby se v noci ne budila co 30 minut a musí mít hned plnou flašku, jakmile ji dám trošku tak je jen řev a nezastaví se do doby než si prosadí své. To samé když se snažíme odnaučit s tím usínáním řve vkuse, bez zastaveni. Zkoušeli jsme 6×. Pokaždé vydržela přes 2h rvat, ale úplně histericky. Už fakt nevím co s tím. Bojím se, aby si neposkodila ledviny. Je schopna za den a noc vypít 3litry
Nějaká rada?

Navstivit pediatra. Mela bych obavy z cukrovky.

• Citovat
  • Upravit
207
2.9.22 23:23

Nemá. Dělali testy. Jde vyloženě na ni vidět, že se tou flašku ududlava a nechce se to odnaučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:28

@Loloj1 a dudan ji nestačí? Tři litry mi prijde hodně i na dospělého. Chtelo by to ji nějak oblbnout. Třeba ji dat trosku cucnout a pak prohodit za dudlík nebo prázdnou láhev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.9.22 23:32

Tak to už vůbec neprojde. Dudlík nechce už 4 měsíce, nevezme ho už ani do ruky. A jakmile jo dám prázdnou láhev začne se vzteka, mávat s ní nad hlavou a k neuteseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:41

@Loloj1 zkousela si vzít si ji na noc k sobě? Aby měla vedle sebe někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
2.9.22 23:48

A mléko nevypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.9.22 23:50

@Tichošlápek ano. Přijde mi, že jsme zkusili fakt.se snad. Jako malinká byla závislá na prsu. Furt se chtěla kojit. V 9 měsících se odstavila, ale už žádné mléko nechtěla a ani nepřijala. Od těch 9 měsíců ela nonstop dudlíka a ten zase vyměnila za vodu.. Jak říkám snažím se nedat. Ejako zrovna dneska, histerak do 11 pak jsem to už vzdala, prptoze se to fakt nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.9.22 23:54

@Zuzanec ne. Už když se odstavila tak žádné nechtěla. Ani obyc mléko z krabice nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.22 03:35

@monulka nechci te strasit ale okamzite bych ji vzala k doktorovi na vysetreni cukrovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
3.9.22 07:12

Takže má lahev s dudlíkem jestli dobře chápu?
U dcery jsem to měla podobně, byla závislá na té láhvi s dudlíkem. Musela jsem ji to proste jeden večer vzít a nechat ji, bylo to naprosto šílený! Byla uplně hysterická, ale jedna noc a pak uz pochopila, ze ji nedostane. Měla 2,5 roku. A pila hektolitry mi přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.9.22 08:55

@GirlsNick ji je jedno jestli má láhev s dudlikem, včera jsem ji dnchala od rajecu láhev a bylo to úplně to samé. Hrníček s pitkem taky úplně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí