Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dornicka píše:Ivoka píše:Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela
No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost nenía hned máznout.
Malému bude za chvíli půl roku… Kdy ho to čeká a každého to bolí?
no ja taky doufam, ze to neni bezna praxe
… svymu synovi bych to udelat nenechala ![]()
PetulkaaFilipek píše:
holky dekuju moocja s nim teda bojuju
tatka musel jeste do prace tak se s tim musime dneska nejak poprat
hermanek koupim zitra dneska namazu aspon tim framykoinem
jp ajak budu macet v hermanku pindicka tak mam jako pretahnout nebo jen tak?a ten otok a zarudle je teda normal?
![]()
Ahojky,tak koukám,že to máte za sebou.Dej mu do mističky teplou vodu a ať čůrá do tý miska jak už jsem ti prve radila.První den je hrozný,musíte vydržet
Pak koupat v tom heřmánku po každém čůrání ![]()
Ivoka píše:
No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost nenía hned máznout.
nám říkali první den vůbec nepřetahovat
Nepřetahovali jsem a brzy se to zahojilo.Pár dní čůral do vody a byl v pohodě ![]()
adys píše:dornicka píše:no ja taky doufam, ze to neni bezna praxeIvoka píše:Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela
… svymu synovi bych to udelat nenechala
Ono kdyby měl asi stejný problém tak by jsi asi neměla jinou možnost ne? ![]()
Ono se to nezbytne odlepovat nemusi, pokud nedela curani problem nebo se neudela zanet. K odlepeni prirozenou cestou muze dojit az pri prvnich sexualnich zkusenostech, ale boli to v kazdem veku, to pak ma chudak kluk prvni zazitky spojene krome ostatnich nesnazi jeste s bolesti-taky to neni idealni ![]()
Takze je na kazde matce, v jakem veku je to prijatelnejsi dle jejiho nazoru. Takhle mi to vysvetlila moje kamaradka-lekarka
Příspěvek upraven 02.11.10 v 19:12
verenika píše:Ivoka píše:nám říkali první den vůbec nepřetahovat
Nepřetahovali jsem a brzy se to zahojilo.Pár dní čůral do vody a byl v pohodě
mě to řekli takhle,jak jsem radila,taky vše v pořádku… ![]()
fidla píše:
Ono se to nezbytne odlepovat nemusi, pokud nedela curani problem nebo se neudela zanet. K odlepeni prirozenou cestou muze dojit az pri prvnich sexualnich zkusenostech, ale boli to v kazdem veku, to pak ma chudak kluk prvni zazitky spojene krome ostatnich nesnazi jeste s bolestu-taky to neni idealni
Takze je na kazde matce, v jakem veku je to prijatelnejsi dle jejiho nazoru. Takhle mi to vysvetlila moje kamaradka-lekarka
Já si teda nedocvedu představit při prvním styku aby partnerovi praskl ten váček s mázkem
Proto je lepší podstoupit to u lékaře ![]()
ja to lukasovi pretahla sama…asi ve 3letech…14dni jsem mu stetickou namocenou v detskem olejicku jezdila..jak to napsat..proste vpredkozce..a pak to pomalu zacala stahovat a slo to dobre..pak trocha hermanku..da se koupit i tinktura, a dobry..
verenika píše:adys píše:Ono kdyby měl asi stejný problém tak by jsi asi neměla jinou možnost ne?dornicka píše:no ja taky doufam, ze to neni bezna praxeIvoka píše:Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela
mela jsem na mysli u maleho mimina nebo mensiho ditete ![]()
nevim, jaky problem mel syn zakladatelky (nepsala o tom), nicmene nasilne pretahovat ve 4 letech mi prijde i tak dost drasticke. ![]()
jak uz tady psal nekdo vyse, je to proces, se kterym by si telo melo poradit samo, nekdy ve 3 letech, nekdy treba az v 10. pokud je tam vylozene problem s mocenim nebo se zanetem, pak je treba chirurgickeho zakroku ![]()
adys píše:PRAVE ZE SE MALEMU ZACAL DELAT VACEK A V NEM MAZEK A TED VAM REKNU ZE HO TO BROUCKA SICE BOLELO A BOLI ALE BUDE ME MIT SVATY KLID PROTOZE KOLIK BINCE MU S TOHO VYSLO A VYCHAZI BYLO ZRALE NA ZANET.KAZDEHO NAZOR KAZDEHO VEC JESTLI NECHAT NENECHAT ALE JA JSEM RADA ZE TO MAME ZA SEBOU. ZAKLADALA JSEM TADY PRAVE PRED CCA 14DNI TEMA A TED JEN ZALOZILA NOVE O NASE PROBLEMU.verenika píše:adys píše:Ono kdyby měl asi stejný problém tak by jsi asi neměla jinou možnost ne?dornicka píše:no ja taky doufam, ze to neni bezna praxeIvoka píše:Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela
mela jsem na mysli u maleho mimina nebo mensiho ditete
nevim, jaky problem mel syn zakladatelky (nepsala o tom), nicmene nasilne pretahovat ve 4 letech mi prijde i tak dost drasticke.
jak uz tady psal nekdo vyse, je to proces, se kterym by si telo melo poradit samo, nekdy ve 3 letech, nekdy treba az v 10. pokud je tam vylozene problem s mocenim nebo se zanetem, pak je treba chirurgickeho zakroku