Pindici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
2.11.10 17:26

pindici

Ahoj maminy,dneska jsme byli na pretazeni pindika,pred chvili sel prdolka poprve curat a strastne kricel jak ho to stipe tak jsem ho soupla pod vodu-pindu ale nenecha si na nej ani sahnout i ta voda mu vadila,jak pomoct od bolesti,stipani?a je to normalni ze je takovy cerveny,otekly?dekuju vsem za prispevky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
2.11.10 17:30

možná by pomohl heřmánek

• Citovat
  • Upravit
480
2.11.10 17:39

dr.nam dal framykoin na mazani ale on si na nej prdolka nenecha ani sahnout tak nevim jak mazat :-( a ten hermanek pouzivat jak?mam asi jen hermankovy caj muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
2.11.10 17:39

jj,hermankova koupel…udelej odvar z hermanku,koupis sypanej v lekarne..a pak az to je vlazne..tak mu v tom namacej pindika..klidne do maly sklenicky,jen pindika..nemusi to byt sedaci koupel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 17:40

Určitě heřmánek,udělej si ho víc a třeba do lavoru,at se do toho vyčůrá.existuje i koncentrát-výborný! ještě pomáhá mazat Framikoinem.Za 2-3 dny bude frajer,uvidíš ! už zítra bude líp. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
2.11.10 17:42

holky byly rychlejší, takže už nemusím vysvětlovat a ať je malý brzy OK :wink:

• Citovat
  • Upravit
10952
2.11.10 17:44

Dáš si trochu masti na levé zápěstí na vnější stranu ruky,(pokud jsi pravačka)rozbalíš,přetáhneš-ŘEV-MUSÍŠ VYDRŽET.Pravým ukazováčkem namažeš kolem žaludu a přetáhneš zpět.Pomazlíš,pofoukáš a zabalíš.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.11.10 17:46

holky dekuju mooc :srdce: ja s nim teda bojuju :nevim: tatka musel jeste do prace tak se s tim musime dneska nejak poprat :roll: hermanek koupim zitra dneska namazu aspon tim framykoinem :oops:jp ajak budu macet v hermanku pindicka tak mam jako pretahnout nebo jen tak?a ten otok a zarudle je teda normal? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 17:49

To víš,je to jejich chlouba,tak si člověk musí dát práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.11.10 17:50
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 17:51

Ten otok a zarudlé je normál,ono to hraje všema barvama skoro vid? neboj.Kolik mu je? to je ten jak ho máš na fotce nebo mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.11.10 17:54
Ivoka píše:
Ten otok a zarudlé je normál,ono to hraje všema barvama skoro vid? neboj.Kolik mu je? to je ten jak ho máš na fotce nebo mimi?

oki ja se uplne lekla jak jsem ho po prve videla :oops: :-) jojo na fotecce je on ma 4rocky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 18:04

No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost není :think: a hned máznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.11.10 18:20
Ivoka píše:
No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost není :think: a hned máznout.

Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela :oops: Malému bude za chvíli půl roku… Kdy ho to čeká a každého to bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 18:39

Každý doktor má na to jiný názor… můj má naštěstí stejný jak já,a tak i když je dnes trend nepřetahování,my jemně zkoušeli již od porodnice,mám ten názor,že v mimi věku to není takový trauma.ale jak říkám,každej má na to názor jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí