Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,dneska jsme byli na pretazeni pindika,pred chvili sel prdolka poprve curat a strastne kricel jak ho to stipe tak jsem ho soupla pod vodu-pindu ale nenecha si na nej ani sahnout i ta voda mu vadila,jak pomoct od bolesti,stipani?a je to normalni ze je takovy cerveny,otekly?dekuju vsem za prispevky ![]()
dr.nam dal framykoin na mazani ale on si na nej prdolka nenecha ani sahnout tak nevim jak mazat
a ten hermanek pouzivat jak?mam asi jen hermankovy caj muze byt?
jj,hermankova koupel…udelej odvar z hermanku,koupis sypanej v lekarne..a pak az to je vlazne..tak mu v tom namacej pindika..klidne do maly sklenicky,jen pindika..nemusi to byt sedaci koupel.
Určitě heřmánek,udělej si ho víc a třeba do lavoru,at se do toho vyčůrá.existuje i koncentrát-výborný! ještě pomáhá mazat Framikoinem.Za 2-3 dny bude frajer,uvidíš ! už zítra bude líp. ![]()
holky byly rychlejší, takže už nemusím vysvětlovat a ať je malý brzy OK ![]()
Dáš si trochu masti na levé zápěstí na vnější stranu ruky,(pokud jsi pravačka)rozbalíš,přetáhneš-ŘEV-MUSÍŠ VYDRŽET.Pravým ukazováčkem namažeš kolem žaludu a přetáhneš zpět.Pomazlíš,pofoukáš a zabalíš.
Hodně štěstí!
holky dekuju mooc
ja s nim teda bojuju
tatka musel jeste do prace tak se s tim musime dneska nejak poprat
hermanek koupim zitra dneska namazu aspon tim framykoinem
jp ajak budu macet v hermanku pindicka tak mam jako pretahnout nebo jen tak?a ten otok a zarudle je teda normal?
![]()
Ten otok a zarudlé je normál,ono to hraje všema barvama skoro vid? neboj.Kolik mu je? to je ten jak ho máš na fotce nebo mimi?
Ivoka píše:
Ten otok a zarudlé je normál,ono to hraje všema barvama skoro vid? neboj.Kolik mu je? to je ten jak ho máš na fotce nebo mimi?
oki ja se uplne lekla jak jsem ho po prve videla
jojo na fotecce je on ma 4rocky ![]()
No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost není
a hned máznout.
Ivoka píše:
No jo,ono je to o to horší v tomhle věku… u nás to doktor dělá v půl roce,to se s nima dá ještě dobře manipulovat a za pár dní si nic nepamatujou…
Já bych uvařila ten heřmánek i dnes,ono se to po něm rychleji hojí,škoda noci.uvař si do hrnku a namáčej třeba tampony na odličování nad záchodem a přetaženým pindíkem.bud bude spolupracovat nebo ho musíte s tátou přeprat,jiná možnost nenía hned máznout.
Ježíš holky, tohle dělají každému chlapečkovi? Já o přetahování u doktora nikdy neslyšela
Malému bude za chvíli půl roku… Kdy ho to čeká a každého to bolí?
Každý doktor má na to jiný názor… můj má naštěstí stejný jak já,a tak i když je dnes trend nepřetahování,my jemně zkoušeli již od porodnice,mám ten názor,že v mimi věku to není takový trauma.ale jak říkám,každej má na to názor jinej.