Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Od ktereho mesice davate piskoty do ovoce? a jaky kupujete tvaroh? kouokala jsem na ruzne presnidavky a nekde jsou od ukonceneho 6 mesice presnidavky typu jablko+mrkev+piskot, pikot+tvaroh, a dalsi kombinace… kupujete je nekdo?
Piškoty dávám někdy od necelého roka, tvaroh velmi výjimečně snad od 15 měsíců… přibližně, už si to zas tak moc nepamatuju… ![]()
ahoj,tyhle přesnídávky jsou s přidaným cukrem,a já spíš kupuju ty neslazené.Piškot-sušenku Hami jsem mu dřív do ní lámala,teď mu dávám přesnídávku,a po pár lžičkách mu dám sušenku na talířku,aby trénoval samostatné jídlo a kousání.Tvaroh jsem ještě nedávala,jen Gervais přírodní na chleba.
Jo? A co je to za značku takové kombinace, já to nikde neviděla a docela bych vyzkoušela něco nocého, u nás to ovoce pořád vázne ![]()
Jinak já mám a dávám cca od 8. měsíce (ne že bych to tak plánovala, ale narazila jsem na ně v obchodě až tehdy
) od Hami Jablka s piškoty a Ovoce s cereáliemi a od Hamánku Broskve s tvarohem, je tam ale tvarohu 7%, takže skoro nic, zato je tam přidaný cukr, což se mi nelíbí, takže jen sem tam a vždy to míchám s 100% frutapurou od Hami.
A piškoty jako takové jsem do ovoce nezkoušela, nějak mě to nenapadlo od té doby, co se piškotem v ručičce dusil. Ale mohla bych to zkusit do toho rozmočit nebo nastrouhat, třeba by se konečně zas rozjedl.
Příspěvek upraven 03.10.10 v 13:41
MaryClementine, dělá to Hami i Hamánek, dál nevím, nekupovala jsem to, zbytečné vyhození peněz.
Já jsem tyto potraviny dávala později, půl roku jsem plně kojila začínala přikrmovat zeleninou.
tak tvaroh mi doktorka říkala dávat až po 1.roce a v těch přesnídávkách je ho malinko tak tam že to nevadí
Jano, já spíš myslela piškot+tvaroh dohromady v jedné skleničce, aspoň to tak od Monjie vyznělo a mrkev-jablko-piškot jsem též v životě neviděla ![]()
A Hamánky nekupuju, jen Lžičku plnou ovoce (100%) a mám tu dvoje ty Broskve s tvarohem od mamky, tak se toho chci zbavit ![]()
já měla nejraději značku Hami......ten Hamánek se mi nějak nezdá ![]()
dzarunka píše:
já měla nejraději značku Hami......ten Hamánek se mi nějak nezdá
Taky kupujem Hami.
MaryClementine píše:
Jano, já spíš myslela piškot+tvaroh dohromady v jedné skleničce, aspoň to tak od Monjie vyznělo a mrkev-jablko-piškot jsem též v životě neviděla
A Hamánky nekupuju, jen Lžičku plnou ovoce (100%) a mám tu dvoje ty Broskve s tvarohem od mamky, tak se toho chci zbavit
Já jsem to pochopila, viděla jsem to u Hami i u Hamánka, dokonce jsou nějaké nové přesnídávky se syrovátkou od 4 měsíců. Byl to piškot, tvaroh nebo jogurt a ovoce v jedné skleničce. Případně ovoce a syrovátka v jedné skleničce.
No, znám to jen z reklamních letáků dětské výživy z ordinace dětské lékařky. Když byl starší syn malý, byla překotnou novinkou Frutapura. Dcerka tam přesnídávky nechtěla, tak jsem to nekupovala, jen jsem něco např. zahlédla na pultech v oddělení dětské výživy, když jsem tam kupovala něco jiného.
synovi jsou dva roky a piškot ještě nedostal,dávám ty sušenky od 6.m
nevim kdo to dela, spis mi to manzel privezl z Nemecka.No doufam, ze jsem dneska teda nic nezkazila tim kdyz jsem udelala mrkev,jabko, a asi 2piskoty a nechala projit varem
snedla to krasne, porad otvirala pusinku. Diky holky, uz vim ze davat detsky susenky ![]()
piskot dávám cca od sedmého měsíce.
presnidavky kupuju, male chutnaji. Dela je hame
ale ovocné přesnídávky nekupuji, dělám si doma vlastní jsou chutnější ![]()