Piskoty do ovoce

23033
3.10.10 13:32

Piskoty do ovoce

Od ktereho mesice davate piskoty do ovoce? a jaky kupujete tvaroh? kouokala jsem na ruzne presnidavky a nekde jsou od ukonceneho 6 mesice presnidavky typu jablko+mrkev+piskot, pikot+tvaroh, a dalsi kombinace… kupujete je nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
3.10.10 13:36

Piškoty dávám někdy od necelého roka, tvaroh velmi výjimečně snad od 15 měsíců… přibližně, už si to zas tak moc nepamatuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 13:37

ahoj,tyhle přesnídávky jsou s přidaným cukrem,a já spíš kupuju ty neslazené.Piškot-sušenku Hami jsem mu dřív do ní lámala,teď mu dávám přesnídávku,a po pár lžičkách mu dám sušenku na talířku,aby trénoval samostatné jídlo a kousání.Tvaroh jsem ještě nedávala,jen Gervais přírodní na chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.10.10 13:38

Jo? A co je to za značku takové kombinace, já to nikde neviděla a docela bych vyzkoušela něco nocého, u nás to ovoce pořád vázne :-(
Jinak já mám a dávám cca od 8. měsíce (ne že bych to tak plánovala, ale narazila jsem na ně v obchodě až tehdy :-D ) od Hami Jablka s piškoty a Ovoce s cereáliemi a od Hamánku Broskve s tvarohem, je tam ale tvarohu 7%, takže skoro nic, zato je tam přidaný cukr, což se mi nelíbí, takže jen sem tam a vždy to míchám s 100% frutapurou od Hami.
A piškoty jako takové jsem do ovoce nezkoušela, nějak mě to nenapadlo od té doby, co se piškotem v ručičce dusil. Ale mohla bych to zkusit do toho rozmočit nebo nastrouhat, třeba by se konečně zas rozjedl.

Příspěvek upraven 03.10.10 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.10.10 13:40

MaryClementine, dělá to Hami i Hamánek, dál nevím, nekupovala jsem to, zbytečné vyhození peněz.
Já jsem tyto potraviny dávala později, půl roku jsem plně kojila začínala přikrmovat zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 13:41

tak tvaroh mi doktorka říkala dávat až po 1.roce a v těch přesnídávkách je ho malinko tak tam že to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.10.10 13:43

Jano, já spíš myslela piškot+tvaroh dohromady v jedné skleničce, aspoň to tak od Monjie vyznělo a mrkev-jablko-piškot jsem též v životě neviděla :think:
A Hamánky nekupuju, jen Lžičku plnou ovoce (100%) a mám tu dvoje ty Broskve s tvarohem od mamky, tak se toho chci zbavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 13:46

já měla nejraději značku Hami......ten Hamánek se mi nějak nezdá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 13:48
dzarunka píše:
já měla nejraději značku Hami......ten Hamánek se mi nějak nezdá :-?

Taky kupujem Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.10.10 13:57
MaryClementine píše:
Jano, já spíš myslela piškot+tvaroh dohromady v jedné skleničce, aspoň to tak od Monjie vyznělo a mrkev-jablko-piškot jsem též v životě neviděla :think:
A Hamánky nekupuju, jen Lžičku plnou ovoce (100%) a mám tu dvoje ty Broskve s tvarohem od mamky, tak se toho chci zbavit :-)

Já jsem to pochopila, viděla jsem to u Hami i u Hamánka, dokonce jsou nějaké nové přesnídávky se syrovátkou od 4 měsíců. Byl to piškot, tvaroh nebo jogurt a ovoce v jedné skleničce. Případně ovoce a syrovátka v jedné skleničce.

No, znám to jen z reklamních letáků dětské výživy z ordinace dětské lékařky. Když byl starší syn malý, byla překotnou novinkou Frutapura. Dcerka tam přesnídávky nechtěla, tak jsem to nekupovala, jen jsem něco např. zahlédla na pultech v oddělení dětské výživy, když jsem tam kupovala něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 14:01

synovi jsou dva roky a piškot ještě nedostal,dávám ty sušenky od 6.m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.10.10 14:12

nevim kdo to dela, spis mi to manzel privezl z Nemecka.No doufam, ze jsem dneska teda nic nezkazila tim kdyz jsem udelala mrkev,jabko, a asi 2piskoty a nechala projit varem :roll: snedla to krasne, porad otvirala pusinku. Diky holky, uz vim ze davat detsky susenky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.10.10 14:18

piskot dávám cca od sedmého měsíce.
presnidavky kupuju, male chutnaji. Dela je hame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
3.10.10 16:05

Já piškoty dávám od 5 měsíce

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
3.10.10 16:09

ale ovocné přesnídávky nekupuji, dělám si doma vlastní jsou chutnější :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová