Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
pouzivame nutrilon, ale asi prejdeme na jinou znacku, mam to resit s pediatrem? nebo zkouset a zase zkouset co pujde nepujde? Mozna to bude jenom problem v typu nutrilonu a zkusime treba ten HA
jakou pouzivate vyzivu UM a sedi Vam?
Ahoj, s čím má malá při používání Nutrilonu problém? Já jsem zmenu UM nikdy s MUDr. neřešila, poradit se můžeš, ale ve finále je jen a jen na tobě, co zkusíš a co bude malé sedět…
U nás projde Nutrilon, Nutrilon Comfort, Sunar, Hami, tím nechci říct, že dávám každou chvíli něco jiného, jen obecně, co dětem sedí/ sedělo ![]()
Jen poznámku. Pokud již malá pila normální mlíko, tak začínat v půl roce s HA je zbytečné.
Magi píše:
Jen poznámku. Pokud již malá pila normální mlíko, tak začínat v půl roce s HA je zbytečné.
Přesně tak, na to jsem zapomněla ![]()
ahoj, my jsme s malou začínaly na HA Bebě v porodce, pak jsem koupila po konzultaci s dr. Nutrilon obyč., ten byl k ničemu ( blinká ), tak jsme vyměnily pět UM než jsme vybraly a vůbec žádný problém se změnou nebyl.
OK no ma ridkou stolici, ublinkava si.....
pediatr rekl ze vse v pohode
Tak mně přijde řidší stolička lepší, než kdyby měla tvrdé bobky a nemohla se vykakat
A kolikrát za den kaká? Pokud by pediatr o všem věděl a řekl, že je vše OK, UM bych neměnila
Ublinkávají i starší děti, holt, jsou některé blinkací, no… ![]()
No, řídkou stolici mají všechny mimina, která ještě nejsou přikrmovaná, ne? Pokud pediatr viděl pokakanou plenku a řekl, dobrý, tak bych to neřešila. Jestli ublinkává, tak záleží jak moc. já teda kojím, ale malá v poslední době taky ublinkává, nejspíš jak je akční a válí sudy a snaží se plazit a taky začínají růst zuby, což může taky s ublinkáváním souviset.
Na ublinkávání nám pomohl nutrilon ar, zkoušela jsem i bebu ar, ale strašně hrudkuje. Jsem zrovna z té menšiny,která šoupla dítěti snad všechny značky a různě je mezi sebou kombinuju. Naštěstí mám nerozbitné a odolné dítě, co vypije a sní všechno a po ničem se neosype ![]()
zuzouš píše:
Na ublinkávání nám pomohl nutrilon ar, zkoušela jsem i bebu ar, ale strašně hrudkuje. Jsem zrovna z té menšiny,která šoupla dítěti snad všechny značky a různě je mezi sebou kombinuju. Naštěstí mám nerozbitné a odolné dítě, co vypije a sní všechno a po ničem se neosype