Píštěl na zadku - Sinus pilonidalis

2
8.3.25 21:40

Píštěl na zadku - Sinus pilonidalis

Dobrý den. Cca před 14ti dny se mi uďělal abces mezi u kostrče, kterou mi na pohotovostí prořízli, dren a převazy. Mám to už podruhý, ale poprvý to samo odeznělo. Přemýšlím, že bych s tím šel na laserovou operaci, jestli se mi to jeste jednou udělá. Máte někdo prosím zkušenost, jak probíhá vyšetření před zákrokem? Četl jsem, že se strčí prst do zadku a další obludnosti - to psychicky nedam :D pripadne lze to vysetreni delat v narkoze? A doporučili by jste mi prosím nemocnici, kde jsou dobří? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
8.3.25 22:35

Na to, abys snesl prst v zadku potřebuješ narkózu? Tak to děkuj bohu, že nejsi žena….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
9.3.25 00:59

Tak pokud jsi už někdy absolvoval ošetření zrovna v těchto tělesných partiích, tak předpokládám, že tam by už nějaký ten stud mohl jít stranou. Pro lékaře to opravdu není nic, co by považovali za něco zvláštního nebo potupného.
A navíc i takové „nepříjemné“ vyšetření, může leckdy odhalit i vážné onemocnění.

PS: Jestli ti to nějak pomůže, tak my ženy musíme v životě kolikrát podstupovat i mnohem horší vyšetření nebo jakékoliv gyn. zákroky v hodně nekomfortní poloze…
No a ty toho naděláš pro jeden jediný prst v zadku. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.25 01:22

@Černá Madonna Prst v zadku asi ještě zvládnu, ale prý se dělá u toho ještě anoskopie a rektoskopie a kdyz jsem viděl jak to vypada - dojem to na me proste nedělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
9.3.25 01:31
@Píštěl píše: Více

To chápu… :hug:
A proto je možná lepší, předem nic nevyhledávat a zbytečně se nepídit po tom, jak by to všechno mohlo probíhat.
Neboj, to zvládneš. Jsi přece chlap, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85375
9.3.25 07:44

@Píštěl

https://www.sinus-pilonidalis-zentrum.de/…mal-invasiv/

Je to nemecky a zrovna u Laserterapie se celkova narkoza pise.

A jak vidis, zalezi na velikosti sinu a dalsich faktorech, takze to stejne musis konzultovat s doktorem, zda to vubec lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
9.3.25 13:50

Prosím tě, jsi chlap nebo bačkora? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
9.3.25 13:55
@lucad77 píše: Více

No i chlap může být bačkora, to se přece vzájemně nijak nevylučuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
9.3.25 14:03
@Černá Madonna píše: Více

Pak to není chlap v tom správném slova smyslu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...