Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tomu se nemá co stát. Na syna ( 2 roky) čeká Jack Daniels k jeho maturitě
už od narození.
Manžel doma schovává rum ze 77. roku. Ještě ten s bílým umělohmotným víčkem. Jsem zvědavá, kdy ho hodlá otevřít - ten bude! ![]()
@mischelin11 @HankaHK hernajs to neznám, sice žiju už 15let v Brně, ale o tomto nevím, tak musím sehnat nějaké letošní pitivo pro naší 4,5měsíční holčičku, díky holky ![]()
@Conulka tak u nás to funguje, že naši mají zahradu a nějaké stromy, tak si nechávají pálit. Já už mám pro oba syny taky schovanou, jednomu durančovici a druhýmu slivovici.
U nás čekal na mojí svatbu rum, 3 litrovka. Koupil jí děda v Německu, když jsem se narodila. Na první svatbě se na něj zapomnělo, a tak se vythánul až na druhé; po 34 letech. Nic mu nebylo, jen korková zátka se trochu rozpadla.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat doma nám leží rum nevím jak dlouho, ale můžu to být hodně dlouhá doba klidně 10 let a možná i více, rodiče moc nepijí takže všechen alkohol nám zůstává doma jen otevřený po jedné sklence. Je v pohodě takový rum vypít jen s kolou? (Je mi 17 nemůžu si koupit sama, neplánuju se opít jen to zkusit) Děkuju za odpověď