Pít starý tvrdý alkohol?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5302
8.7.15 12:15

@mischelin11 ano Brno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.7.15 12:17

@HankaHK : My Zlín :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.7.15 12:26

Tomu se nemá co stát. Na syna ( 2 roky) čeká Jack Daniels k jeho maturitě :) už od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
8.7.15 12:58

Manžel doma schovává rum ze 77. roku. Ještě ten s bílým umělohmotným víčkem. Jsem zvědavá, kdy ho hodlá otevřít - ten bude! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3753
8.7.15 14:58

@mischelin11 @HankaHK hernajs to neznám, sice žiju už 15let v Brně, ale o tomto nevím, tak musím sehnat nějaké letošní pitivo pro naší 4,5měsíční holčičku, díky holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.7.15 15:11

@Conulka : Toš baže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
8.7.15 15:54

@Conulka tak u nás to funguje, že naši mají zahradu a nějaké stromy, tak si nechávají pálit. Já už mám pro oba syny taky schovanou, jednomu durančovici a druhýmu slivovici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.7.15 16:00

U nás čekal na mojí svatbu rum, 3 litrovka. Koupil jí děda v Německu, když jsem se narodila. Na první svatbě se na něj zapomnělo, a tak se vythánul až na druhé; po 34 letech. Nic mu nebylo, jen korková zátka se trochu rozpadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.24 19:53

Pít nebo nepít prošlý rum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat doma nám leží rum nevím jak dlouho, ale můžu to být hodně dlouhá doba klidně 10 let a možná i více, rodiče moc nepijí takže všechen alkohol nám zůstává doma jen otevřený po jedné sklence. Je v pohodě takový rum vypít jen s kolou? (Je mi 17 nemůžu si koupit sama, neplánuju se opít jen to zkusit) Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová