Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zrovna včera jsem začala uvažovat že bych si ho koupila jsem 37tt má to cenu? Pardon že se vtírám pod jinou diskuzi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám pokračovat v pití maliníku i když jsem otevřená na 2 prsty? Jsem 40+2, tedy 2 dny přenáším. Máte s tým nekterá skušenosti? Vopred moc děkuji za odpovědi.
maliník jsem pila, pokaždé jsem rodila ve 39 týdnu a porody celkem v pohodě. Jestli tomu ale pomohl maliník nebo ne těžko říct. Já to zkusila a čaj mi chutnal, tak jsem ho pila.
Ja právě maliník piju, tak jak se to doporučije s postup. navyšovaním dávky, posledně 3×denne, len nevím, zda mám pokračovat i když se již otevíram…taky jsem jedla i lněné semínko a datle..tak nevím zda normálně ve všem pokračovat, nebo nikoliv..nechci něco pokazit..
Maliníkem jsem se prolejvala, lněným semínkem cpala a přenášela jsem.
Jestli to mělo cenu nevím, ale chutnalo mi to.
Zkazit tím nic nemůžeš!
Určitě ho pij, ale 3× denně je celkem malo myslím, já vypila ke konci celou konvici, takže 1,7 litru denně
a byl celkem silnej
strasne mi to ale chutnalo, vůbec jsem se nemusela nutit ![]()
Já ho pila a porod mi vyvolávali 26h
takže klidně ho pij, nic tím nezkazíš.
Lila jsem ho do sebe horem dolem. Otevřená jsem byla měsíc na prst. Stejně mi porod vyvolávali. Těžko říct jestli to má echt význam. Nic méně je to pořád jenom čaj.
Děkuji holky, tak já tedy pokračuji..snad sa to brzy rozběhne..
Ahoj holky, mám pokračovat v pití maliníku i když jsem otevřená na 2 prsty? Jsem 40+2, tedy 2 dny přenáším. Máte s tým nekterá skušenosti? Vopred moc děkuji za odpovědi.