Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Anonymní píše:
Kdyby mi to mělo zachránit život, jdu do toho!!!
Taky si říkám ![]()
@Anonymní píše:
PŘEDEM UPOZORŇUJI, SLABŠÍ POVAHY NEČTĚTE.Ráda bych znala váš názor. Děkuji
Prosím bez sarkastických poznámek apod.
No, momentalne se mi z toho trochu zveda kufr 😀
Jakoze… at si kazdy dela co chce, ale na me je to rozepsane az moc do podrobna 😅
Jen tak, abych to vyzkousela, bych do toho nesla.
Ale kdyby mi to melo opravdu pomoct od nejakyho chronickyho zanetu nebo nemoci, tak kdo vi 🤷🏼♀️
Nicmene doufam, ze nad tim nebudu muset ani premyslet 🙂
Měla jsem online kamarádku, která to dělala. Ale taky si jednou z ničeho nic ostříhala nůžkama na papír hlavu a pak mi přestala psát ![]()
@beneskat píše:
Měla jsem online kamarádku, která to dělala. Ale taky si jednou z ničeho nic ostříhala nůžkama na papír hlavu a pak mi přestala psát
@Anonymní píše:
PŘEDEM UPOZORŇUJI, SLABŠÍ POVAHY NEČTĚTE.Ráda bych znala váš názor. Děkuji
Fakt nee, t, to rady se vetsinou rekrutuki z rad podivnyvh lecitelu apod..telo vi, proc moc vylucuje jako odpad..clovek v nouzi veri cemukoliv a muze si temito radami spise uskodit..
@beneskat píše:
Měla jsem online kamarádku, která to dělala. Ale taky si jednou z ničeho nic ostříhala nůžkama na papír hlavu a pak mi přestala psát
😂 😂 😂
@beneskat píše:
To je terapie ve stylu"snězte každé ráno žábu a celý den se vám nemůže stát nic horšího "! ![]()
Tak prvni 3 odstavce bych jeste brala. Nechutny, ale pro me za me. Ale ten posledni?
Ukladat si moc na masaze? KAPAT DO OCI?
![]()
Proti gustu
. Jako šavli házet nebudu ale představa že to dělá třeba moje partnerka mě děsí.
PŘEDEM UPOZORŇUJI, SLABŠÍ POVAHY NEČTĚTE.
Ráda bych znala váš názor. Děkuji