Pití moči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
12.2.21 03:56

Za mě hezky vymyšlený příběh :palec: čemu leda věřím, že pití moči zachránilo kolikrát někomu životu, když byl někde uvězněn a neměl u sebe tekutiny. To bych udělala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20965
12.2.21 07:57

Jako nevim co k tomu dodat. Snad jen „Na zdravi!“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
12.2.21 08:17
@TataOndra píše:
Proti gustu :potlesk:. Jako šavli házet nebudu ale představa že to dělá třeba moje partnerka mě děsí.

Však jsi četl, Renata se po namazání celého těla cítí velmi dobře. Pokud má manžela i on jí jistě cítí velmi dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.2.21 08:51
@Mkilus píše:
Za mě hezky vymyšlený příběh :palec: čemu leda věřím, že pití moči zachránilo kolikrát někomu životu, když byl někde uvězněn a neměl u sebe tekutiny. To bych udělala taky.

Až na to, že ti to život spíše nezachrání, ta moč je při nedostatku tekutin extra toxická. Bezpečná je jen 1.moč- dokud ještě byly normální tekutiny, ty další jsou čím dál horší -popsáno třeba tady: http://bushcraft.cz/…y-v-preziti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.2.21 09:02

Tak vám můžu říct, nejspíš to funguje. Moje milé batole je právě ve fázi odplenkování. Jakmile má v nočníku a zjistí, že matka je z dohledu, hned se močí maže, cáchá si v ní ruce..a i přes ty mrazy je už přes půl roku zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
13.2.21 07:33

Urinoterapie je poměrně známá. Ale jako léčebná se má používat moc miminek/Malich dětí. Je tam předpoklad větší čistoty než u dospělého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13317
13.2.21 08:04

Urinoterapii u nás propagovala doktorka Vilma Partyková. Myslím si, že je to hodně o té psychice, ale asi žádná hrůza. Znám lidi, co to praktikují a na životě je to nejspíš nijak neohrožuje. Koneckonců třeba taková močovina je i součást krémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková