Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Za mě hezky vymyšlený příběh
čemu leda věřím, že pití moči zachránilo kolikrát někomu životu, když byl někde uvězněn a neměl u sebe tekutiny. To bych udělala taky.
@TataOndra píše:
Proti gustu. Jako šavli házet nebudu ale představa že to dělá třeba moje partnerka mě děsí.
Však jsi četl, Renata se po namazání celého těla cítí velmi dobře. Pokud má manžela i on jí jistě cítí velmi dobře ![]()
@Mkilus píše:
Za mě hezky vymyšlený příběhčemu leda věřím, že pití moči zachránilo kolikrát někomu životu, když byl někde uvězněn a neměl u sebe tekutiny. To bych udělala taky.
Až na to, že ti to život spíše nezachrání, ta moč je při nedostatku tekutin extra toxická. Bezpečná je jen 1.moč- dokud ještě byly normální tekutiny, ty další jsou čím dál horší -popsáno třeba tady: http://bushcraft.cz/…y-v-preziti/
Tak vám můžu říct, nejspíš to funguje. Moje milé batole je právě ve fázi odplenkování. Jakmile má v nočníku a zjistí, že matka je z dohledu, hned se močí maže, cáchá si v ní ruce..a i přes ty mrazy je už přes půl roku zdravá ![]()
Urinoterapie je poměrně známá. Ale jako léčebná se má používat moc miminek/Malich dětí. Je tam předpoklad větší čistoty než u dospělého
Urinoterapii u nás propagovala doktorka Vilma Partyková. Myslím si, že je to hodně o té psychice, ale asi žádná hrůza. Znám lidi, co to praktikují a na životě je to nejspíš nijak neohrožuje. Koneckonců třeba taková močovina je i součást krémů.