Při pití z flašky teče malé mléko všude kolem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.14 08:19

pití z flašky

Ahoj děvčata. Hledala jsem to všude, ale nemůžu nikde najít. Malé je měsíc a krmím z flašky, poslední dobou tak v půlce krmení jí to mléko teče všude okolo. Jakoby to nepolikala. přitom je vidět jak saje. Když jí to vyndám chce pít a za chvílku zase. Nechávám jí i mezi jídlem odříhnout, ale moc to nepomáhá. Co dělám blbě. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
19.2.14 08:40

Proč anonymně? jakou máš lahvičku, nám teklo chicco i avent, neteče NUK, zálezí i na dírce v dudlíku a jaký výcuc má holčina. Nechávat jí trochu nadechnout nebo krmit ve víc posazené poloze ne v leže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
19.2.14 08:47

A tu savičku na dudlíku máš jakou velikost? Někdy může být problém v průtoku…jinak, my krmíme na klíně v trochu vyvýšeném lehu, aby jí to neteklo všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
19.2.14 08:50

Za tu anonymitu se omlouvám máčkla jsem omylem, jelikož jsem čuměla jinam :lol:.Mám nějakou speciální flašku, od medeli je tam malá dirka. tak tam by problém být neměl. Ve vyvýšené poloze jsem to zkoušela a žádný zlepšení.

• Citovat
  • Upravit
1561
19.2.14 08:58

@SasankaB některé děti prostě netěsní tou pusinou, pokud máš nejmenší průtokovou dirku, zkusila bych i jiného výrobce, možná jí nesedí ani tvar savičky… kdo ví. Chce to zkoušet, důležité je že pije :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.2.14 09:39
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata. Hledala jsem to všude, ale nemůžu nikde najít. Malé je měsíc a krmím z flašky, poslední dobou tak v půlce krmení jí to mléko teče všude okolo. Jakoby to nepolikala. přitom je vidět jak saje. Když jí to vyndám chce pít a za chvílku zase. Nechávám jí i mezi jídlem odříhnout, ale moc to nepomáhá. Co dělám blbě. :think:

A nemáš velkou savičku? Myslím tím s velkou dírkou? My používali flašky anti-colic od MAMu a savička číslo 1, nebyl problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí