Při pití z flašky teče malé mléko všude kolem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Proč anonymně? jakou máš lahvičku, nám teklo chicco i avent, neteče NUK, zálezí i na dírce v dudlíku a jaký výcuc má holčina. Nechávat jí trochu nadechnout nebo krmit ve víc posazené poloze ne v leže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tu savičku na dudlíku máš jakou velikost? Někdy může být problém v průtoku…jinak, my krmíme na klíně v trochu vyvýšeném lehu, aby jí to neteklo všude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tu anonymitu se omlouvám máčkla jsem omylem, jelikož jsem čuměla jinam
.Mám nějakou speciální flašku, od medeli je tam malá dirka. tak tam by problém být neměl. Ve vyvýšené poloze jsem to zkoušela a žádný zlepšení.
- Citovat
- Upravit
@SasankaB některé děti prostě netěsní tou pusinou, pokud máš nejmenší průtokovou dirku, zkusila bych i jiného výrobce, možná jí nesedí ani tvar savičky… kdo ví. Chce to zkoušet, důležité je že pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata. Hledala jsem to všude, ale nemůžu nikde najít. Malé je měsíc a krmím z flašky, poslední dobou tak v půlce krmení jí to mléko teče všude okolo. Jakoby to nepolikala. přitom je vidět jak saje. Když jí to vyndám chce pít a za chvílku zase. Nechávám jí i mezi jídlem odříhnout, ale moc to nepomáhá. Co dělám blbě.
A nemáš velkou savičku? Myslím tím s velkou dírkou? My používali flašky anti-colic od MAMu a savička číslo 1, nebyl problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata. Hledala jsem to všude, ale nemůžu nikde najít. Malé je měsíc a krmím z flašky, poslední dobou tak v půlce krmení jí to mléko teče všude okolo. Jakoby to nepolikala. přitom je vidět jak saje. Když jí to vyndám chce pít a za chvílku zase. Nechávám jí i mezi jídlem odříhnout, ale moc to nepomáhá. Co dělám blbě.