Pitný režim u 2 měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
20.8.23 16:32

Pitný režim u 2 měsíčního miminka

Zdravím chci se zeptat mám 2 měsíčního syna a je na umělém mliku (Sunar) mám dávat nějaký cajik k mliku? Aby nebyl dehydrovany? Koukám ale, že jsou všechny až většinou od ukončeného 4měsíce kromě fenykloveho. Tak jestli poradíte. 😊 Děkuji

Příspěvek upraven 20.08.23 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76040
20.8.23 16:55
@Veronik32 píše:
Zdravím chci se zeptat mám 2 měsíčního syna a je na umělém mliku (Sunar) mám dávat nějaký cajik k mliku? Aby nebyl dehydrovany? Koukám ale, že jsou všechny až většinou od ukončeného měsíce kromě fenykloveho. Tak jestli poradíte. 😊 Děkuji

ne, žádný čajík nepotřebuje, koj na požádání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64940
20.8.23 17:01
@stinga píše:
ne, žádný čajík nepotřebuje, koj na požádání

vždyt píše, že je na UM. Nevím, jak je to ted, ale kdysi se doporučoval třeba fenyklový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.8.23 17:06
@Veronik32 píše:
Zdravím chci se zeptat mám 2 měsíčního syna a je na umělém mliku (Sunar) mám dávat nějaký cajik k mliku? Aby nebyl dehydrovany? Koukám ale, že jsou všechny až většinou od ukončeného měsíce kromě fenykloveho. Tak jestli poradíte. 😊 Děkuji

Pít nemusí :) ale můžeš dát třeba právě ten fenyklový pro děti, je od ukončeného 1.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
20.8.23 17:07
@Veronik32 píše:

Vodu, nebo fenyklovy čaj - ale fenykl jako koření a nechat vylouhovat jako čaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
20.8.23 17:09
@korn123 píše:
Pít nemusí :) ale můžeš dát třeba právě ten fenyklový pro děti, je od ukončeného 1.týdne.

Ale ne ty granule, to je akorát sladká srajda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.8.23 17:11
@Dahlia0409 píše:
Ale ne ty granule, to je akorát sladká srajda :poblion:

Tak tyhle nápoje snad nejsou od ukončeného 1.týdne :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
20.8.23 17:14
@korn123 píše:
Tak tyhle nápoje snad nejsou od ukončeného 1.týdne :think: 8o

Některé, bohužel, ano :poblion:

Čiperka fenyklový dětský nápoj v prášku je vhodný pro děti od ukončeného 1. týdne věku.
Fenykl podporuje trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
20.8.23 17:16

Nemusíš dávat nic um přece děláš z vody takže obsahuje vodu…tím pádem má dost tekutin..fenyklový čaj můžeš dát na prdiky ale není to nutný a pokud ho bříško netrápí není to potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
20.8.23 17:25

Dceri jsem nedavala a nedavam nic z tekutin krome mlika (bude ji 5 mesicu a je od narozeni na UM), dehydratovana nebyla, vypila akorat vice mlika nez ve dnech, kdy tropy nebyly. Plus doma tedy mame i v tropech prijemne, takze nebyla ve tricitkach cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
20.8.23 17:44
@vokishka píše:
vždyt píše, že je na UM. Nevím, jak je to ted, ale kdysi se doporučoval třeba fenyklový čaj.

ou, bl. bě čtu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.23 10:01

Ahoj,
taky bych se chtěla zeptat jak je to s tím čajem/ vodou. Jaké máte zkušenosti? Malý má 2 měsíce. Je celkově větší miminko a hrozně rád jí :D a hezky roste. Bohužel jsme skončili na umělém mléku a občas mi přijde, že spíš než hlad má žízeň. Plenky mívá mokré dost, ale nedávno měl trochu zácpu ( 💩vypadalo jak plastelína). Říkala jsem si, že třeba má málo tekutin ( vždycky je stolička spíše vodová a řídká), tak jsme koupili fenyklový čaj, který je vhodný od 1. týdne (trochu se to kakání zlepšilo). Nesladim ho ničím. Moc mu chutná, je schopný vypít klidně celou flašku, ale nevím kolik mu toho můžu dát, když všude píšou po lžičkách. Ale za den vypije tak cca 50ml -80ml asi. Pocucava to během dne.
Já si teda osobně myslím, že čajem mu nic udělat nemůžu, maximálně to, že bude akorát napity a bude mít brzo hlad. Ale co já vím…proto bych vás poprosila o zkušenosti nebo o rady. Mám první mimi, tak nejsem zběhlá :nevim:
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko