Pityol a devíti měs. mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
20.2.15 18:51
@makovicka84 píše:
Dobry den,
mame 15 mesicni holcicku a uz tak cca dva az tri mesice nas trapi v oblasti genitalii
opruzeniny. Pani doktorka nam rekla, ze uz je to vic jak opruzenina, horsi stadium. Rekla, at si koupime pityol. V lekarne mi ho nechteli na tak male dite dat a popravde i kdyz jsem ho koupila, tak po precteni letaku se mi ho ani nechtelo pouzivat. Bohuzel nam na to jiz nic nezabira…mame odzkouseny bepanten, rybilku, aviril, pevaril, imazol…pityol nam poradili i v nemocnici, ze to mame mazat dokud to nezmizi, je pravda, ze jsem ji tedy zacala mazat, zlepsilo se to, ale ne a ne to zmizet uplne…navic se ji tam ted uz udelal i puchyrek…uz nevim koho se zeptat, jedine me napadlo jeste kozni…ale nechce se mi ji mazat porad velijakyma sajrajtama a jak jsem psala, uz pityol pouzivame cca dva mesice :,( za vase rady a zkusenosti budu moc rada dekuju

výborný je SUDOKRÉM zkoušela jsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 19:14

Ano, sudokrem jsme tez mely a vubec ji nesedel, pritom si ho spousta maminek chvali…uz jsme prestaly pouzivat vlhcene ubrousky, koupaly jsme v hermanku, vetsinou se ji to zhorsilo, kdyz se pokakala a stacilo aby v tom byla cca 3min…vetsinou jsme si toho hned vsimli, ale ted uz fakt nevim co zkusit…bojim se, aby nemela v budoucnu nejake problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 21:16

Zdravím, co se mi malá oprudila, tak taky nepoužívám vlhčeny ubrousky a oplachuji v heřmánku..to není žádná věda..ráno uvařím a pak už jen namočím ubrousek a opláchnu, možná je to levnější než vlhčeny:).Jinak pytiol nám na malou davali už v porodnici, ale nám nepomáhal. Co pomůže je Imazol, ale dávám ho jen nárazově, když už je nejhůř. Jinak super je Weleda. Sudokrem u nás špatny. A ještě mě napadá a co zkusit změnit pleny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 13:24

My uz jsme plinky menili, ale vubec se nic nezmenilo. Myslim, ze v nasem pripade to plinkama neni. Ten hermanek jsme taky zkousely, ale jak jsem psala nejvic nam pomohl pityol, ale zatim uplne nevylecil. Jeste zkusim tu weledu a pripadne se objednat na kozni. Imazol jsem taky davala kdyz mela ty opruzeniny horsi, ale ted uz ten imazol vubec nepomaha. A na to kozni se mi taky dvakrát nechce, abych ji nemusela mazat kortykoidy apod…fakt uz nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.2.15 16:32
@makovicka84 píše:
Ano, sudokrem jsme tez mely a vubec ji nesedel, pritom si ho spousta maminek chvali…uz jsme prestaly pouzivat vlhcene ubrousky, koupaly jsme v hermanku, vetsinou se ji to zhorsilo, kdyz se pokakala a stacilo aby v tom byla cca 3min…vetsinou jsme si toho hned vsimli, ale ted uz fakt nevim co zkusit…bojim se, aby nemela v budoucnu nejake problemy…

aha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky