Suché červené flíčky v obličeji

143
26.1.06 20:28

Suché červené flíčky v obličeji

Ahojky, už pár dní máme na tvářičkách, pod nosem a na bradě červené suché flíčky, na tvářičkách jsou větší (každý říká jaké má krásné růžovoučké tvářičky - ale známka zdraví to určitě není). Myslela jsem si, že je to z toho mrazu, ale měl to ještě než mrazy začaly. Nelepší se to, ani když nejdeme ven. Už jsem vyzkoušela skoro všechno a dneska to má zase horší. Objednám ho do Sanatoria Achillea, ale objednací termíny jsou tam šílené, potřebovala bych poradit čím mu to mazat nebo spíš co s tím než tam půjdeme. Díky

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
26.1.06 20:45

Karambolko,

zkouseli jste uz Infadolan? Je to v podstate vitaminova mast a nam docela pomaha - tedy na atop. ekzem ..... nicmene tim zkazit nic nemuzes. Taky bych zkusila sucha mista promazavat napr. Indulonou.

I vase detska doktorka vam urcite muze predepsat prozatim nejake kremy na promastovani. Mozna by nebylo od veci se u ni stavit muze vyloucit i nejakou chorobu.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.1.06 21:07

My to mame obcas taky, pak mazu Excipialem U Lipolotio. Ale hodne, promazavam treba 10× denne a pak nam to zmizi. :D
Romana a david

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
26.1.06 21:09

My to semtam máznem modrou indulonou a taky to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.1.06 19:20

ahoj holky, díky moc za rady. Dneska ráno jsem koupial ten Excipial a máme to o 1000% lepší :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.06 20:17

ahoj karambolko,
je to asi ekzem, my tak pouzivame infadolan.
 Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí