Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, už pár dní máme na tvářičkách, pod nosem a na bradě červené suché flíčky, na tvářičkách jsou větší (každý říká jaké má krásné růžovoučké tvářičky - ale známka zdraví to určitě není). Myslela jsem si, že je to z toho mrazu, ale měl to ještě než mrazy začaly. Nelepší se to, ani když nejdeme ven. Už jsem vyzkoušela skoro všechno a dneska to má zase horší. Objednám ho do Sanatoria Achillea, ale objednací termíny jsou tam šílené, potřebovala bych poradit čím mu to mazat nebo spíš co s tím než tam půjdeme. Díky
Martina
Karambolko,
zkouseli jste uz Infadolan? Je to v podstate vitaminova mast a nam docela pomaha - tedy na atop. ekzem ..... nicmene tim zkazit nic nemuzes. Taky bych zkusila sucha mista promazavat napr. Indulonou.
I vase detska doktorka vam urcite muze predepsat prozatim nejake kremy na promastovani. Mozna by nebylo od veci se u ni stavit muze vyloucit i nejakou chorobu.
Katka
My to mame obcas taky, pak mazu Excipialem U Lipolotio. Ale hodne, promazavam treba 10× denne a pak nam to zmizi. ![]()
Romana a david
ahoj holky, díky moc za rady. Dneska ráno jsem koupial ten Excipial a máme to o 1000% lepší ![]()
Martina
ahoj karambolko,
je to asi ekzem, my tak pouzivame infadolan.
Radka