Pivo nebo víno?

52
27.12.22 13:57

Pivo nebo víno?

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli pijete raději pivo nebo víno. Já mám raději pivo, ale před klukama piji víno, nevím proč, je mi to takové nepříjemné, sice piju často pivo, i když mi většina ženských říká, že by žena pít pivo neměla 8o tak mě zajímá, jak jste na tom vy.
Děkuji za vaše odpovědi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65223
27.12.22 14:00
@Annie Lennon píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli pijete raději pivo nebo víno. Já mám raději pivo, ale před klukama piji víno, nevím proč, je mi to takové nepříjemné, sice piju často pivo, i když mi většina ženských říká, že by žena pít pivo neměla 8o tak mě zajímá, jak jste na tom vy.
Děkuji za vaše odpovědi. :srdce:

A mas uz aspon 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.12.22 14:00

Ja piju vino, pivo mi nechutná. Ale když pije žena pivo, tak mi to přijde náhodou cool, jako takova holka do nepohody. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42141
27.12.22 14:03

Skoro nepiju. Ale když, tak piju pivo. Odjakživa. I před muži. I s muži. Ale musí být dobré, jinak piju něco nealko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.12.22 14:04

Ja mám ráda oboje :-) doma raději kvalitní víno nebo prosecco a v hospodě dobrou tankovou Plzeň! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.22 14:05

Perlivou neslazenou vodu mám nejraději.
Pivo jsem 24. dávala do vajíčka na obalení řízků. To je moje oblíbené.
Na ukončené v práci teď jsem měla poprvé růžový gin s tonikem. A to bylo moc dobré. Takový nenápadný vlez do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
27.12.22 14:09

Víno nebo barevné koktejlíky.
Pivo mi jednak nechutná - ale fakt vůbec - a mimo to mám půllitr asociačně propojený s chlapem, zab mě. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.22 14:12

My jsme u zdroje a víno u nás nikdo nepije. Ani do jídla to nemáme rádi. Je to neoblíbený dárek, který dostáváme a je posouván dál. U nás nevyužité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
27.12.22 14:14
@Kelsey píše:
My jsme u zdroje a víno u nás nikdo nepije. Ani do jídla to nemáme rádi. Je to neoblíbený dárek, který dostáváme a je posouván dál. U nás nevyužité.

8o K nám, k nám!! :dance: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.12.22 14:14

Mi nechutná vino a ani zadny tvrdy alkohol… pivo mu chutna ale vic mi chutna třeba birel pomelo grep.. Ale radsi si dam travu nez alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
27.12.22 14:15

Spíš pivo, víno si dám jednou za čas a spíš doma, když si chceme udělat hezký večer. Ale piju tedy malý pivo, myslim, že to vypadá líp :mrgreen:. Ale poslední dobou piju gin+tonic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
27.12.22 14:17

Jedině víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
27.12.22 14:17

Mám ráda obojí. Pivo možná o něco víc :palec: A nemám problém si ho dát kdykoliv, před kýmkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.12.22 14:20

Mám ráda oboje. Víno si dávám doma nebo když někde trávím delší dobu, protože ho nemusím vypít rychle a nezvětrá mi. Pivo miluju v létě a když se sejdeme s kámošema v garáži. To je pokec na dvě hoďky a tři piva.

• Citovat
  • Upravit
4492
27.12.22 14:23

Pivu jsem nikdy na chuť nepřišla a nechutná mi ani když se po nějakém čase odhodlám ochutnat. :lol: Mám radši víno - polosuché, spíš sladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová