pláč

258
11.7.05 16:19

pláč

:P Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zdali máte podobné zkušenosti.Našemu malému je 8 měsíců a asi od 6 měsíce se nám probouzí s pláčem. V noci je to tak 2× až 3×.Probudí se s velikým pláčem a ještě se zavřenýma očkama, nechce ani chovat, jen kope nožičkama a pláče a tak ho jen hladím.Po chvilce očka otevře a uklidní se většinou jen když mu dám prso. Nevím, jestli se mu zdají nějaké sny a jestli ano, tak kde ty špatné „bere“? Ach jo, je mi z toho pláče smutno.Přes den mi usne tak 2× na hodinku , hodinku a půl a také se probudí s pláčem. Co to znamená?Děkuji za odpovědi a přeji příjemný den. pa pa

Janča a Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
11.7.05 16:29

Janičko co to znamená nevím, ale kluk se nám takhle budil taky. Ne pořád, ale často. Postupně se to lepší, ještě si někdy zabrečí. I když u nás to dost často byl řev spíš než pláč, jak kdy. Myslím, že častěji se takhle budil při odpoledním spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.7.05 16:43

Ahoj, co to znamena taky nevim. Myslim ze sny mimi mit muze i spatny, a kde se berou taky presne nevim ale od narozeni vidi spoustu veci - i kdyz rozmazane. Kazdopadne moje mimi (5mes.) to taky delalo a este obcas porad dela ale uz jen pres den z noci (8h.) se budi spokojena. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.7.05 17:10

Ahoj,

můj první syn taky skoro vždy stává s pláčem, a bylo tomu tak asi odjakživa. Teď mu budou za 3m. 4roky, no a už jsme si zvykli. Den kdy se probouzí s úsměvem, je pro nás velkou vzácností! Myslím, že to taky záleží na povaze toho človíčka, u nás tomu tak teda je. Už jako miminku, mu strašně vadilo, když se na něj chtěl někdo cizí podívat do kočárku, vždycky děsně spustil. To už dávno nedělá, a je velice milí a společenský, ale ty náladičky mu zůstali. Když se zamýšlím nad osobnostmi v rodině, je mi jasné že i toto se dědí.
Takže, buď je to u vás jen přechodné a třeba se mu zdá vážně něco ošklivého, třeba ve smyslu moc vjemů najednou apod., anebo je třeba taky človíček, který dává znát, že má své nálady. No, ať je to tak nebo tak, stejně je budeme milovat, ne? :lol:

Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.7.05 17:14

Omlouvám se, (že je milý), samozřejmě patří Y. :oops:

Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
11.7.05 20:34

Ahoj,
chtěla bych Tě trošku uklidnit - samozřejmě nemohu tvrdit s jistotou, že je to u vás to samé, ale jak to bylo u nás: v 5 měsících jsme byli v poradně a paní doktorka nám koukla do pusy, viděla nateklé dásničky a hned mě varovala: Ať prý se v noci nelekám, ale že se nám může stát, že miminko bude spát, a najednou třeba rozpřáhne ručičky a zničehonic začne doslova řvát, a dokonce se při tom ani nemusí probudit. A měla pravdu - přesně tak to bylo. A že prý to potrvá třeba týden nebo 14 dní, pak to zase na 1-2 týdny dá pokoj, pak se to zase objeví. Bylo to takhle, naštěstí ty etapy trvaly vždy jen týden, ale zuby se prořízly až za dva měsíce. V té době jsem krmila v noci častěji než bylo zvykem. Pomohlo nám buď mlíčko, a když ne mlíčko, tak bylinková vodička z lékárny na dásničky (na předpis od doktorky), a když ani to ne, tak Nurofen (nebo Panadol) pro děti, ale to už bylo fakt v nejnutnějším případě. To samozřejmě ale platí pro ten případ, že to jsou ty zoubky.
Jestli se ale miminko uklidní kojením, tak buď v klidu, dej mu napapat a brzo se to určitě srovná. Ať už to jsou zuby nebo ne, pokud se ti ho daří uklidnit (jakkoli), tak se neobávej a nesmutni. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
11.7.05 20:41

Ahojky,

i náš první syn se doteď (3 roky) budí občas s brekem, no už jsme si zvykli, ale jistě to patří k osobnosti, druhý synek se budí spíše s úsměvem na rtech :D , tak se mi to trošku vykompenzuje :lol: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
12.7.05 08:49

Ahoj,
Matýskovi bude za pár dní 8 měsíců a taky už tak dva měsíce se v noci a občas i ráno probouzí s pláčem. Ráno pláče a má zavřená očíčka a já na něj musím mluvit, abych ho vůbec probudila. Jakmile je otevře, utiší se. V noci pomůže prso. Takže jak koukám na příspěvky nade mnou, je to všude stejné. Taky se nám klube zoubek, ale fakt nevím, jak dlouho a jestli ještě. Už je mu kousek vidět, o lžičku to ťukne, ale pořád hrozně slintá, víc kaká a taky se dost potí, tak to asi není ještě úplně prořízlé.
Pláč může mít různé příčiny. Možná se jen probouzí, je pořád ještě ospalý, ale už zase nemůže usnout. To je asi taky možné. V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.7.05 22:25

Ahoj maminky,

nás taky trápí přímo noční řev.Niki/skoro 11m/ to do teď nikdy nedělala,spinkala krásně od narození a tento týden je to síla.Je mi jí moc líto a nevím jak jí pomoci.Zničeho nic se rozpláče a nepomáhá chování,ani jíst nechce.Včera pomohlo zpívání,ale ve 2,30hod a můj falešný hlas.Zklidnila se a nemohla dlouho zabrat,jen se převalovala,na kolínka…
Fakt nevím,jestli to jsou ty zoubky,máme 2 dole a ani jsme skoro o nich nevěděli.Je možné,že horní bolí více?Má tak nateklou dásničku,zoubky jsou tam vidět,ale venku nejsou.Prý se mohou klubat i 2 měsíce.No to potěš.
Nemáte nějakou radu?
Moc předem děkuju a přeju nám všem klidné spinkání Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí