Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taminka píše:
jeeee znam, posledni dobou porad![]()
A to byla super holka a ted kvuli kazde blbine dokaze rvat i dve hodky. Ale ona nerve, ale dela, ze rve.
Mě se zas dítě občas zacyklí, to už slyším, jak to ze sebe tlačí, ale není za žádných okolností schopen přestat, jako když se zasekne deska ![]()
pomeranca píše:
Moje dítě řve taky kvůli blbostem a to ještě to mladší není na světě. Upřímně se děsím, co bude, až se narodí. Ale já ho nemůžu nechat řvát, občas zapomíná dýchat a jednou jsem ho musela rozdýchat z plic do plictak teď jen najít tu správnou míru, aby se neudusil a naopak nebyl rozmazlený…
No taky dobrý
A nepomáhá třeba trochu postříkat vodou, když to začne vypadat na nedýchání? Ale umělé dýchání, to už musel být fakt mazec, jsi dobrá ![]()
Nevím, vodu mě zrovna nenapadlo hledat. Většinou stačí, když fouknu do obličeje. Tentokrát ne. Tak jsme si dokonce udělali výlet sanitkou (ale začal dýchat, než přijeli)…
pomerančiku u Tebe bych se rozmazlení nebála, taková šikovná maminka!
pomeranca..tak to musí být hrozné,já se bojím,že malá pozvrací,ale tohle je teda hrozné
to bych se nechala tou sanitkou odvézt taky..
Ahoj holky, můžu se přidat? Mám dvoletou dceru a dvoumesicni mimco a ta dvouletá mi v posledni dobe porad breci, jak pisete, kvuli vsemu a furt.. Kdyz ma jit na jidlo, kdyz se ma jit umyt, na nočník, oblikat, vyslikat, koupat, spat, podat neco, prijit, chystat se ven, po probuzeni proste furt :-/ Taky uz jsem na to rvani alergicka a dnes mi muz rekl, ze ji odstavujeu na druhou kolej pred mimcem :-/ Mozna trochu an, mico je hodny, usmiva se, kdyz place, staci mu dat dudlik a je hodny.. Ale ta starsi me pomalu pripravi o rozum :-/ Taky byvame do vecera samy.. Co poradit?? Premyslim uz i jit k detske dr..