Pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
8.1.12 18:23

no zítra jdeme k panu doktorovi tak uvidíme co on nám ještě řekne na ten čajík, ale já bych se k tomu i přikláněla, nechci malou ládovat čajem od rána do večera ale trošku čaje přes den aby se jí ulevilo si myslím by nemělo uškodit, i když vím že v mateřském mléce je vše co malá potřebuje. Každopádně děkuji všem za rady a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.1.12 18:27

Nebo zkus odvar z kmínu a fenyklu,trošičku na lžičku.No ale nám to nepomohlo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 18:29
omites píše:
ivana-domca píše:
v lekarne Ti poradi ja malemu davam od sunarku, zadny jiny mi nechce :-( ale porad lepsi sladsi caj nez zadny a boleni briska. Jinak je od ukonceneho prvniho tydne.
jsi si jistá, že miminku, co je staré 3 týdny by jsi dala sladký čaj? :zed:

kdybych vedela ze to zabrani tomu vytlacenymu konecniku tak dala. U nas nic nezabralo a satek nemuzu pouzivat protoze mam v haji zada. Prvni syn ho taky dostaval protoze pred deviti lety byly uplne jine nazory nez ted a az na alergie ktere podedil je naprosto zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 18:35

pardon zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.1.12 18:48

Dá se koupit fenyklový čaj sáčkový a sladit se nemusí.Miminku se podá během dne tak 20ml,což vůbec při kojení nevadí.....nechci dělat chytrou,ale nám to u dětí zabralo.
A co se týká granulovaných čajů,já je vůbec neodsuzuji,když se tím dítko neprolejvá,tak proč ne.Jinak by to asi neprodávali.
Hlavně at si to každá maminka dělá jak sama uzná za vhodné…jen se musím smát takové té přehnané „zdravé výživě“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.1.12 18:48

zakladatelko, nezaměřila bych se jen na to bříško…ještě mě také napadá, že kolem 3. měsíce provází dítko růstvý špurt a jídlo třeba nestačí a také je neklidné a víc pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 18:58

jo obcas je to na bednu zkrz tu zdravou vyzivu. Nerikam ze budu cpat svemu decku nejake svinstvo ale treba takova probiotika pry nemuzou uskodit a malemu to udelalo silenou neplechu ve strevech :-@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.1.12 19:15
Pavlínka05 píše:
Dá se koupit fenyklový čaj sáčkový a sladit se nemusí.Miminku se podá během dne tak 20ml,což vůbec při kojení nevadí.....nechci dělat chytrou,ale nám to u dětí zabralo.
A co se týká granulovaných čajů,já je vůbec neodsuzuji,když se tím dítko neprolejvá,tak proč ne.Jinak by to asi neprodávali.
Hlavně at si to každá maminka dělá jak sama uzná za vhodné…jen se musím smát takové té přehnané „zdravé výživě“ :lol:

Granulované čaje prodavájí protože je to kšeft,ne proto že to je kdoví jak zdravé ;) A to že miminu nedám sladký čaj nepovažuji za zdravou výživu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 19:23

vsechno co se dneska deti tyka je kseft :-( Na detech se vydelava protoze kazda milujici mama chce pro ty sve caparty to nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.1.12 19:29
ivana-domca píše:
vsechno co se dneska deti tyka je kseft :-( Na detech se vydelava protoze kazda milujici mama chce pro ty sve caparty to nejlepsi.

Jooo je to jeden velký byznys.Nemluvě o „nátlaků“ reklam apod.A firmy si pak mastí kapsy o sto6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 19:32

nejsem nadsena z toho ze mu ten caj davam, ale obycejny odvar z fenyklu nechce :-( Jiny caj taky ne a kdyz jsem ho pila ja tak u nej to nemelo zadny efekt. Ale poslouchat jak mi tady cely den place i na ruce v klubicku, chlap je nevyspaly do prace, starsi kluk se nevyspi do skoly a nosi spatny znamky protoze ve skole usina ja jsem pak nervozni coz se taky podepise na tom mimcu to uz fakt ne. To u nas bylo tri mesice i moje mama od nas utekla za pul hodiny a ze je to ostrilena zenska po sesti detech, ale tohle pry ani u jednoho z nas nezazila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.1.12 19:41
ivana-domca píše:
nejsem nadsena z toho ze mu ten caj davam, ale obycejny odvar z fenyklu nechce :-( Jiny caj taky ne a kdyz jsem ho pila ja tak u nej to nemelo zadny efekt. Ale poslouchat jak mi tady cely den place i na ruce v klubicku, chlap je nevyspaly do prace, starsi kluk se nevyspi do skoly a nosi spatny znamky protoze ve skole usina ja jsem pak nervozni coz se taky podepise na tom mimcu to uz fakt ne. To u nas bylo tri mesice i moje mama od nas utekla za pul hodiny a ze je to ostrilena zenska po sesti detech, ale tohle pry ani u jednoho z nas nezazila :-(

Mě kluk řval celý den i noc,chodil spát na dvě hodiny až ve 4 ráno,pak pospával jen na rukách max. 3× půl hodiny.bylo to peklo,já na dně,starší kluk byl „bez“ mámy,neměla jsem na něho vůbec čas.chlap taky nevyspaný.Prostě některé miminka si to musí protrpět.Mám záda v háji.Vyzkoušeli jsme všechno možné i nemožné.Kdyby mu ten sladký čaj měl pomoct,tak mu ho dám,ale myslím,že by to nepomohlo.mě to taky nechtěl pít,tak jsem mu to dávala stříkačku při koju.ale výsledek nulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 19:42
Katka86 píše:
ivana-domca píše:
Jooo je to jeden velký byznys.Nemluvě o „nátlaků“ reklam apod.A firmy si pak mastí kapsy o sto6.

to je to same s tim ockovanim prevenaru. Stoji to sileny penize, cert je vem ale kdo mi zaruci ze se to po tom ockovani nerozjede nebo ze to nechyti ? Nikdo. Porad vaham ale to je na jinou diskuzy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.1.12 19:47
ivana-domca píše:
Katka86 píše:
ivana-domca píše:
to je to same s tim ockovanim prevenaru. Stoji to sileny penize, cert je vem ale kdo mi zaruci ze se to po tom ockovani nerozjede nebo ze to nechyti ? Nikdo. Porad vaham ale to je na jinou diskuzy ;-)

Oni se prostě vnutí,stačí říct,to nejlepší pro vaše dítě a na tohle rodiče slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 19:48
Katka86 píše:
ivana-domca píše:
nejsem nadsena z toho ze mu ten caj davam, ale obycejny odvar z fenyklu nechce :-( Jiny caj taky ne a kdyz jsem ho pila ja tak u nej to nemelo zadny efekt. Ale poslouchat jak mi tady cely den place i na ruce v klubicku, chlap je nevyspaly do prace, starsi kluk se nevyspi do skoly a nosi spatny znamky protoze ve skole usina ja jsem pak nervozni coz se taky podepise na tom mimcu to uz fakt ne. To u nas bylo tri mesice i moje mama od nas utekla za pul hodiny a ze je to ostrilena zenska po sesti detech, ale tohle pry ani u jednoho z nas nezazila :-(
Mě kluk řval celý den i noc,chodil spát na dvě hodiny až ve 4 ráno,pak pospával jen na rukách max. 3× půl hodiny.bylo to peklo,já na dně,starší kluk byl „bez“ mámy,neměla jsem na něho vůbec čas.chlap taky nevyspaný.Prostě některé miminka si to musí protrpět.Mám záda v háji.Vyzkoušeli jsme všechno možné i nemožné.Kdyby mu ten sladký čaj měl pomoct,tak mu ho dám,ale myslím,že by to nepomohlo.mě to taky nechtěl pít,tak jsem mu to dávala stříkačku při koju.ale výsledek nulový.

To jsme prave meli taky. Prvni kluk ma psychicke potize takze jeste natlak z psychologie a logopedie protoze ma ADHD syndrom tak do nej za kazdou cenu chteli cpat leky na uklidneni. Jak jsem na nej nemela cas tak poznamky ze skoly ze nema ucebnici nebo sesit :-( No nakonec nam ten cajik pro maleho pomohl takze doma je klid mam vic casu na prvniho kluka takze se vsechno srovnalo ale ty prvni tri mesice to byla katastrofa :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí