Pláč

645
8.1.12 15:38

pláč

Ahojky holky prosím o radu, už fakt nevím co s tím. Malá má 3 týdny a ze začátku když jsme přijeli domů tak bylo všechno v pohodě v noci krásně spala přes den taky papala pravidelně, ale poslední čtyři dny je to děs. V noci se budí neustále, přes den taky, napije se, a pije třeba i 20 minut v kuse pak zase na hodinku max. dvě usne a vzbudí se a chce zase pít, ale hlavně pořád pláče a já nevím proč. Je napapaná přebalená. Bříško cvičíme a dáváme kapičky sab simplex. Nevíte proč pořád tak pláče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
8.1.12 15:41

a place takhle i pres den ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.1.12 15:44

no ona pláče hlavně přes den v noci to jen tak po napití vyzkouší a to jí baví plakat asi 10 minut ale pak hnedka usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 15:45

promin psala si ze i pres den. Tipla bych to na bolesti briska :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.1.12 15:47

no a kdyby to byly ty bolesti tak jak na ně? jak říkám mažeme Pupíkem dáváme kapky sab simplex a cvičíme ráno a večer nožičkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.1.12 15:47

Doporučuji pořídit šátek a mimi nosit všude sebou. Malý se tam krásně uklidnil a spinkal. Do 3m jsem ho vyndavala jenom na jídlo, přebalení, venkovní vycházku a noční spaní, ale to spal se mnou v posteli. Když jsme byli bez šátku, tak brečel. Takhle byl v klidu a já jsem mohla něco udělat. Když byl vzhůru, vařila jsem, věšela prádlo, prostě dělala něco, kde jsem se hýbala. Jakmile na mě usnul, tak jsem šla k netu s mimi na břichu a taky odpočívala. Já si tenhle přístup chválila, byl klid. Od 3m v šátku nebyl. Začal pomalu vnímat svět kolem sebe a zabavil se třeba na dece pod hrazdičkou nebo v lehátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.1.12 15:56

A jak často kojíte?Není přepitá? Mě u dcery SabSimplex dělal neplechu,všem okolo zabíral a nám se prdíky zhoršily.....pomohl fenyklový čaj,pila jsem ho já a po troškách i malá.....
Já nejsem zastáncem nošení dětí neustále u sebe,tak verzi šátku,chování,spaní u rodičů atd. bych řešila až jako poslední.....oni si na to hodně brzy navyknou a pak jsi otrokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645

no s tím lehátkem to není špatný nápad, ale trošku se bojím že budu „otrok“ miminka ta představa že ji budu nosit všude sebou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645

oprava s tím šátkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.1.12 16:01

tak ze začátku jsme kojili tak co tři hodiny, teďka tak jak si řekne, v porodnici mi radili, že tam mám kojit, jak si mimi řekne. Fenyklový čaj já piju akorát nevím jestli tak malému miminku už můžu čaj dávat, a hlavně jaký čaj asi nemůžu takový co piju já ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.1.12 16:07

No je fakt, že „otrok“ jsem byla. Ale nebrala jsem to tak. Brala jsem to tak, že mimi bylo 9m v bříšku a najednou má být samo venku. Přece jenom blízkost matky ho uklidní. Proto jsem to nikdy nesváděla na bolení bříška, jelikož u mě byl v pohodě.
Hodně mi okolí říkalo, ať neblbnu, že ho z toho šátku pak nedostanu. Nic z toho se nepotvrdilo, říkám ve 3m jsem ho vyndala a už pak v šátku nebyl.
Musíš si srovnat priority. Pro mě bylo základ spokojené dítě bez řevu. Těch pár měsíců se to dá vydržet. Já jsem prostě neměla nervy na to, ho nechat brečet.
A když jsem jezdila plvat, tak ho hlídal manžel. Poprvé když hlídal, tak hned po příjezdu chtěl, abych ho naučila vázat šátek. Od té doby hlídat a když byl malý nervózní, tak ho šupl do šátku. Většinou jsem je potkala po návratu, jak ho má manžel na sobě. Bylo to docela roztomilé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 16:08

v lekarne Ti poradi ja malemu davam od sunarku, zadny jiny mi nechce :-( ale porad lepsi sladsi caj nez zadny a boleni briska. Jinak je od ukonceneho prvniho tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.1.12 16:10
Lorr píše:
tak ze začátku jsme kojili tak co tři hodiny, teďka tak jak si řekne, v porodnici mi radili, že tam mám kojit, jak si mimi řekne. Fenyklový čaj já piju akorát nevím jestli tak malému miminku už můžu čaj dávat, a hlavně jaký čaj asi nemůžu takový co piju já ne?

Pokud si říká každou hodinu, tak zkus udělat pauzu aspoň 1,5 hodiny. Je možné, že po hodině ji opravdu bolí bříško. Popravdě přijde mi to jako růstový spurtík, ale ten se většinou srovná za 2 - 3 dny. Čaj pij ty, mimi ho nedávej. Takhle malé mimi má být kojeno, pokud není parné léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.1.12 16:11

někde jsem četla, že jsou i čajíky pro miminka které nejsou vůbec přislazované a k těm bych se asi přiklonila já, nechci do malé zase cpát zbytečně cukry, někde jsem četla že snad dávají miminku i vodu ale to se mi nějak nezdá, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.1.12 16:11
ivana-domca píše:
v lekarne Ti poradi ja malemu davam od sunarku, zadny jiny mi nechce :-( ale porad lepsi sladsi caj nez zadny a boleni briska. Jinak je od ukonceneho prvniho tydne.

jsi si jistá, že miminku, co je staré 3 týdny by jsi dala sladký čaj? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky